مدارک وقت سفارت کانادا

مدارک وقت سفارت کانادا

مهاجرت به کانادا یکی از موضوعاتی است که امروزه افرادی زیادی آن را دنبال می کنند که برای این مار داشتن اطلاعات و دانش در خصوصو مدارک وقت سفارت کانادا ضروری خواهد بود. کشور کانادا به دلیل وسعت زیاد و جمعیت کم خود یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا محسوب می شود. ادامه تحصیل، اشتغال به کار، سرمایه گذاری، ایجاد کسب و کار و … دلایلی است که برای آنها ویزاهای مختلفی توسط دولت کانادا در نظر گرفته شده است. هزینه کمتر برای اقدام به مهاجرت، بیمه درمانی رایگان، آزادی فردی، تحصیل ارزان قیمت اما با کیفت بالا، آزادی سیاسی و اقتصاد قوی از مزیت های مهاجرت به کشور کانادا است.

اگر مدارک مورد نیاز ویزا این کشور را به طور کامل فراهم کنید، هزینه ها را پرداخت کرده و در هنگام مصاحبه با اعتماد به نفس صحبت کنید دیگر نگرانی برای دریافت ویزا این کشور نخواهید داشت. اولین کاری که برای اخذ ویزا باید انجام دهید گرفتن وقت از سفارت می باشد. در این مطلب قصد داریم تا به شما کمک کنیم تا با توجه به نوع ویزا موردنظر خود مدارکتان را تکمیل کرده و از راه صحیح وقت خود را از سفارت کانادا دریافت کنید.

مدارک وقت سفارت کانادا

چگونگی گرفتن وقت سفارت کانادا

سفارت کانادا برای افرادی که قصد دریافت ویزای این کشور را دارند دو راه برای وقت گرفتن در نظر گرفته است. راه اول تعیین وقت به صورت آنلاین است. در این روش متقاضی وارد سایت سفارت شده حساب کاربری ساخته و در بخش مورد نظر مدارک ضروری که در ادامه به آن خواهیم پرداخت را آپلود می کند. در مرحله بعد فرم درخواست ویزا را با دقت پر کرده و هزینه های لازمه را با مستر کارت خود به صورت اینترنتی پرداخت می نماید. راه دیگر وقت گرفتن مراجعه حضوری به یکی از سفارت خانه های کشور کانادا است. در این روش شما مدارک و فیش پرداختی و فرم درخواست ویزا مورد نظر را به مسئول مربوطه تحویل داده و یک کد پیگیری دریافت می نمایید.

توجه داشته باشید که افرادی که به صورت اینترنتی ثبت نام می کنند ۳۰ روز فرصت دارند تا به صورت حضوری به سفارت خانه مورد نظر مراجعه کنند. هزینه ای که در هر دو روش باید پرداخت گردد ۱۸۵ دلار است که ۸۵ دلار آن مربوط به انگشت نگاری می باشد. افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال از انگشت نگاری و پرداخت ۸۵ دلار مربوط به آن معاف هستند. توجه داشته باشید که هزینه های پرداختی در صورت صرف نظر کردن از درخواستتان به شما بازگردانده نخواهند شد.

مدارک ویزا توریستی کانادا

ویزا توریستی به آن دسته از افراد که تنها برای سفر و گردشگری به کشور کانادا وارد می شوند اختصاص دارد. این ویزا به چهار دسته ویزای تک ورود، ویزای ۵ ساله، ویزای ترانزیت و ویزای خانواده تقسیم می شود. مدارک مهم برای ویزا توریستی کشور کانادا عبارت هستند از:

اوراق شناسایی نظیر ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه و اصل گذرنامه های جدید و قدیم متقاضی ( اگر قصد دریافت ویزای خانوادگی را دارید باید اوراق شناسایی اعضای خانواده خود را نیز به همراه داشته باشید.)

  • ترجمه رسمی سند ازدواج برای افراد متاهل
  • فرم پر شده ی متقاضی برای  درخواست ویزا Application form
  • فرم پر شده ی اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس سه در چهار رنگی که اخیرا گرفته شده و دارای پس زمینه روشن باشد
  • ترجمه رسمی سند ملک
  • ترجمه مدارک شغلی و بیمه + فیش حقوقی
  • ترجمه پروانه کسب و یا سند شرکت در صورت داشتن شغل آزاد
  • ترجمه گواهی بازنشستگی در صورت بازنشسته بودن + فیش آخرین حقوق بازنشستگی
  • کارت پایان خدمت
  • گردش حساب سه ماهه اخیر متقاضی ( حساب موجود در موسسات اعتباری مورد قبول نیست.)
  • ترجمه گواهی تمکن مالی
  • گواهی سلامت
  • بیمه مسافرتی
  • دعوتنامه + کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده
  • رزرو بلیط هواپیما
  • اوراق شناسایی نظیر ترجمه تمامی صفحات شناسنامه و تمامی گذرنامه های جدید و قدیم
  • دو قطعه عکس تمام رخ رنگی سه در چهار با پس زمینه روشن که پشت نویسی شده باشد
  • مدارک ویزا تحصیلی کانادا

با توجه به شرایط استثنائی تحصیل در این کشور احتمالا شما هم وسوسه شده اید که به قصد تحصیل به کانادا مهاجرت کنید. بورس های تحصیلی، محیط های پژوهشی، سطح علمی بالای دانشگاه های این کشور در کنار سیستم آموزشی قوی آن سبب شده است تا کانادا به یک قطب مهاجرت برای دانشجویان بدل شود. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا تحصیلی کانادا عبارت هستند از:

  • اوراق شناسایی نظیر ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه و اصل گذرنامه های جدید و قدیم متقاضی
  • دو قطعه عکس رنگی جدید با پس زمینه روشن
  • فیش واریزی تحصیل
  • نامه از بانک کانادا در صورتی که پولتان را به کشور کانادا فرستاده اید
  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
  • نامه تمکن مالی (برای این نامه می توانید پرینت گردش حساب ۵ ماه اخیر و پرینت موجودی حساب یک روزه متقاضی اصلی و یا فردی که او را حمایت می کند را ارائه نمایید) + مبلغ مبدل به دلار کانادا
  • نامه ی مالی فرد حمایت کننده ( می تواند شخصی باشد ویا موسسه)

مدارک ویزای کاری کانادا

سالانه حدود ۲۰۰هزار نیروی متخصص موفق به دریافت ویزا کاری کشور کانادا می شوند. شهروندان كانادا و دارندگان اقامت دائم این کشور مي توانند در كانادا كار كنند. سایر افراد براي كار در كانادا نیاز به مجوز كار از اداره مهاجرت كانادا خواهند داشت. به دلیل شرایط اقتصادی خوب افراد زیادی تمایل به دریافت ویزا کاری کانادا را دارند. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کاری کانادا عبارت هستند از:

اوراق شناسایی نظیر ترجمه تمامی صفحات شناسنامه و گذرنامه معتبر(گذرنامه باید دارای یک صفحه ی کاملا خالی غیر از صفحه آخر داشته باشد.)

  •  دو قطعه عکس پاسپورتی
  • درخواست فرم مجوز کار
  • فرم اطلاعات خانواده (IMM 5645)
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و مدنی
  • گواهی سلامت
  • تاییدیه از طرف اداره منابع انسانی (LMO) که از سوی اداره کار و توسعه اجتماعی (ESDC) کانادا صادر می شود.
  • ارائه پیشنهاد شغلی شما از سوی کارفرما که عنوان شغلی، حقوق دریافتی و شرایط کاری شما را شرح دهد.
  • اثبات صلاحیت کار در کانادا (شما باید تمام مدارک مورد نیاز شغلی خود را با توجه به وظایف شغلی خود ارائه دهید، از قبیل : کپی مدارک تحصیلی مربوطه و مدارک حرفه ای و شغلی)
  • اثبات صلاحیت مالی برای مدت اقامتتان در کشور کانادا

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا و شینگن با کارشناسان ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *