وقت تجاری ایتالیا

وقت تجاری ایتالیا

یکی از راه­های متداول برای مهاجرت به ایتالیا، گرفتن وقت تجاری ایتالیا و اخذ ویزای تجاری این کشور پیشرفته است. در واقع تعداد کثیری از مهاجرین برای ورود به ایتالیا، درخواست ویزای کاری و وقت تجاری ایتالیا را میدهند. اما دریافت این نوع ویزا نیز شرایط خاص خود را میطلبد؛ مهمترین شرط این است که فردی مقیم ایتالیا به عنوان کارفرما، شما را استخدام کند. اما کارفرما نیز به راحتی نمیتواند دست به استخدام اتباع کشورهای دیگر بزند؛ وی میبایست ابتدا به مدت سه ماه در کل ایتالیا، آگهی استخدام منتشر کند و اگر شخص موردنظر را پیدا نکرد در مرحله بعد باید به مدت سه ماه در کل منطقه عضو اتحادیه اروپا آگهی بدهد اما اگر باز هم فرد مدنظر را نیافت میتواند با ارسال دعوتنامه کاری، شما را استخدام کند. شما پس از دریافت دعوتنامه کاری باید از طریق سایت سفارت ایتالیا برای گرفتن وقت تجاری سفارت ایتالیا اقدام کنید. پس از ثبتنام و تعیین وقت باید در تاریخ و ساعت رزرو شده به سفارت ایتالیا مراجعه و مدارک لازم را تحویل دهید.

وقت تجاری ایتالیا

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری ایتالیا

  • فرمهای اداری مربوطه
  • پاسپورت که باید حداقل تا سه ماه پس از انقضای ویزای درخواستی، اعتبار داشته باشد.
  • اصل و ترجمه مدارک شناسایی متقاضی که باید به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه و به تایید دادگستری رسیده باشد.
  • دو قطعه عکس پرسنلی
  • رسید پرداخت هزینه صدور ویزای تجاری ایتالیا
  • دعوتنامه کاری که باید روی سربرگ رسمی شرکت ایتالیایی دعوت کننده تایپ شده باشد.
  • معرفی­نامه که باید روی سربرگ رسمی شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد؛ تایپ شده باشد.
  • مدارکی که انجام معاملات بین دو شرکت ایرانی و ایتالیایی را اثبات میکنند.
  • اگر متقاضی در استخدام هیچ شرکت ایرانی نباشد و به عنوان صاحب یک شغل آزاد قصد مهاجرت به ایتالیا را داشته باشد ملزم به ارائه مدارکی است که توان مالی وی را نشان دهند.
  • بیمه­نامه با یک سقف معین و به مدت کل دوران اقامت متقاضی در ایتالیا
  • رسید رزرو بلیط هواپیما

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *