وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

کشور آلمان هم نیز عضو اتحادیه اروپا (شنگن ) می باشد و به همین خاطر برای ورود به کشور آلمان میبایست وقت سفارت آلمان و  ویزای شینگن آلمانرا اخد نمایند و حضور فرد برای مصاحبه و انگشت نگاری در روز وقت سفارت آلمان لازم است و می بایست در روز معیین شده در سفارت آلمان حضور داشته باشد .
ویزای کشور آلمان  و شنگن برای افرادی اخذ می شود که به قصد تفریح و یا دیدار اقوام را دارند صادر می شود ، مدت اعتبار ویزای کشور آلمان ۳ ماه است و فرد مسافر باید قبل از اتمان ۹۰ روزه ویزای خود خاک کشور آلمان یا هر کشور عضو شنگن را ترک کند همچنین زمان بررسی مدارک تقریبا دو هفته زمان می برد .

وقت سفارت آلمان

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای آلمان

۱- داستن گدزنامه با حداقال اعتبار شش ماهه
۲- شناسنامه و کارت ملی
۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش و شبیه به ظاهر فعلی متقاضی
۴-در صورت داشتن ویزا شنگن که سه سال از تاریخ اخذ آن گذشته باشد.
۵- گواهی تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده بانکی
۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت ، حقوق دریافتی و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی
۷- برای صاحبان مشاغل آزاد  پروانه کسب و ،ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
۸- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.
۹- برای دانش آموزان و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .
۱۰- بیمه نامه  مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که همه ی  مخارج درمانی درطی اقامت درخواست کننده ویزا در محدوده کشورهای عضو شینگن را پوشش دهد و  شرکت بیمه گذار میبایست یک نماینده معتبر در کشور آلمان داشته باشد .
۱۱- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای شینگن آلمان

۱- باید  توجه داشته باشید ، در صورت رد درخواست ویزای آلمان ، مبلغ واریزی به سفارت آلمان به متقاضی مسترد  نمی گردد …
۲- دارندگان ویزای شینگن سالیانه آلمان با  امکان یکبار ورود و یا چند بار ورود نمیتوانند در هر ۶ ماه بیش از ۹۰ روز در مرزهای کشور های عضو  شینگن باقی بمانند.

 
2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *