وقت سفارت اتریش

وقت سفارت اتریش :

متقاضیان وقت سفارت اتریش و ویزای شنگن که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در شرکت ویزا بان استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست برای گرفتن وقت سفارت اتریش و ویزا این کشور  دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد…

وقت سفارت اتریش
مواردی درباره ویزای اتریش :

۱- تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت ویزا بان می باشد.
۲- حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اتریش بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
۳- تمامی مدارک متقاضی باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.
۴- داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه حتما لازم است.
۵- پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

مدارک ویزای توریستی اتریش:

فرم درخواست، که به صورت کامل به آلمانی توسط شخص متقاضی باید کامل شده باشد
دو قطعه عکس رنگی ترجیحا جدید باشد به اندازه ۳٫۵*۴٫۵ سانتی متر
گذرنامه قابل اعتبار ، گذرنامه باید حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار باشد حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد
فتوکپی گذرنامه متقاضی از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته
مدارکی ازاشتغال به همراه گواهی درآمد– اصل مدارک به همراه ترجمه به زبان آلمانی
بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت
رزرو هتل که با امضا توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد آنلاین هتل مورد  قبول نمی باشد
بلیط سفررزرو بلیط رفت و برگشت با توجه به اینکه اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد
مدارکی لازم  بر داشتن منابع مالی کافی مثلا صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و …ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری نمی پذیرد
مسافرینی که سن قانونی ندارند و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی لازم میباشد
هزینه به درخواست ویزا ۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال، ۵۳ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان و هزینه رسیدگی به ویزا باید به یورو پرداخت شود. قابل توجه که وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نخواهد شد
نکته : کلیه مدارک بایدبه زبان آلمانی ترجمه شوند

سفارت این حق را برای خود دارد که در موارد خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید و یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. لطفا به غیر از مواردی که از شما خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکرباید شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردد.

لازم به ذکر است که برای کلیه اقداماتی که در ارتباط با صدور ویزا انجام میگرد ، تنها وجهی که بایدپرداخت گردد، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا هست و فرم های درخواست ویزا به صورت رایگان میباشد. خواهشمند است فرم درخواست را به صورت کامل تکمیل و آن را امضاء نمائید، دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد. قابل که درخواست ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده و اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد. چنانچه هنگام گذر از مرز دالیلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفر تجاری نمی باشد
ارمصاحبه با سفارت  اتریش

حضور کلیه افراد متقاضی حتی فرزندان زیر ۲۱  سال در روز مصاحبه حتما الزامی میباشد-۱
۲-همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو برای هر فرد بزرگسال و مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه بررسی پرونده رایگان میباشد
۳-سی دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه جلوی درب سفارت بوده و اعلام حضور نمایید، مطابق نوبت و ظرفیت سفارت پس از مدتی شما را صدا زده  و اجازه ورود به سفارت دریافت خواهید کرد.
۴-صحبت با تلفن همراه یا کار با سایر وسایل الکترونیکی از قبیل لپ تاپ داخل سفارت ممنوع می باشد. ترجیحا از همراه داشتن وسایل مربوطه خودداری و یا هنگام ورود خاموش نمایید.
نکته: بستگی به نوع درخواست توریستی و غیره ….. تسلط به برنامه فردی اشخاص مورد اصلی مصاحبه ومبنی برشناخت از هدف سفر شما” انجام می گرددکه دانستن مطالب ذیل ضروری میباشد:
•    اطلاعات درمورد به تاریخ دقیق شروع و اتمام سفر  میلادی
•    اطلاع نسبت به شهرهای محل اقامت و تعداد روزهای اقامت در هر شهر
•    اطلاع نسبت به نام هتل های رزرو شده در شهرهای محل اقامت
•    اطلاع برای آگاهی نسبت به هزینه های اقامتی و مسافرتی مبلغ هتل ، پرواز هزینه های روزانه
•    اطمینان از رزرو قطعی هتل های محل اقامت و پرداخت هزینه های مربوطه در قالب پکیج تور به آژانس
لازم به ذکر است که خلاصه موارد فوق در این برگه صرفا اطلاع شخصی شما درج خواهد شد.
تسلط در پاسخگویی به سوالات وبه دوراز آشفتگی، از موارد بسیار مهمم در روز صاحبه به شمار می آید.

 

مشاوره رایگان اخذ وقت سفارت به سبک ویزابان، با ما تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *