وقت سفارت انگلیس

وقت سفارت انگلیس :

متقاضیان عزیز جهت اخذ وقت سفارت انگلیس ابنتدا می بایست مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت انگلیس را که در این مقاله به آن اشاره شده است تهیه نمایند :

وقت سفارت انگلیس

مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت انگلیس (ویزا توریستی) :

  • اصل گذرنامه فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل گذرنامه های قبلی.
  • یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجامپذیر است.
  • ۲ قطعه عکس ۴٫۵*۳٫۵ .
  • اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان .
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج .
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ، جواز کسب ، پروانه فعا لیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی ۶ ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، کارت پرسنلی ، حکم کارگزینی ، حکم بازنشستگی ، کارت بازنشستگی ، پروانه مطب ، کارت مهندسی ، کارت دانشجویی و … ).
  • مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و … ).
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته  ، سپرده های بانکی و…
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته  الزامیست.
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه .

 

جهت مشاوره و ثبت درخواست وقت سفارت یا اخذ ویزا با کارشناسان ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *