وقت سفارت دانمارک

وقت سفارت دانمارک

یکی از ضروریات سفر به دانمارک اخذ ویزای دانمارک و قبل آن وقت سفارت دانمارک می باشد .دانمارک با جمعیتی نزدیک به ۶ میلیون نفر در منطقه‌‌ی اسکاندیناوی و در در شمال قاره‌ی اروپا واقع شده است. دانمارک کشوری پادشاهی است که میزان رضایت مردم، دانشگاه‌های معتبر و وضعیت رفاهی مطلوب این کشور را به سرزمینی مناسب برای زندگی تبدیل کرده است.

جاذبه های دانمارک دیگر بر کسی پوشیده نیست. یکی از بهترین جاها برای سفر و گشت و گذار این کشور اروپایی و اسکاندیناوی پر از جنگل های انبوه، قلعه های اسرار آمیز و جادویی، سواحل باشکوه، مردم دوست داشتنی و آب و هوای معتدل می باشد.

اخذ وقت سفارت دانمارک

برای درخواست وقت برای دریافت ویزاهای دیگر کشورها می توانید این وقت را به صورت اینترنتی بگیرید.

برای گرفتن وقت سفارت دانمارک متناسب با تاریخ سفر خود با ما تماس بگیرید.. قبل از اینکه به طور حضوری به این محل بروید باید وقت بگیرید. همه کارهای مربوط به ویزا و مصاحبه و انگشت‌نگاری را می توانید در کارگزاری سفارت دانمارک انجام دهید.

برای گرفتن فرم‌های درخواست برای انواع ویزا نیز  می بایست با کارشناس خود در ویزابان تماس بگیرید و در صورت نیاز تکمیل فرم ویزای خود را به کارشناسان ما بسپارید.

در صورت داشتن دعوتنامه  باید دعوت نامه  شما همراه با اطلاعات تماس شرکت دعوت کننده در دانمارک می‌بایست برای درخواست ویزای بازدید خانواده یا  تجاری برای سفارت دانمارک در تهران یا خود شما ارسال شود.

همچنین همراه داشتن دعوت نامه از شخص مقیم در کشور دانمارک برای درخواست ویزای دیدار خانواده، الزامی است.

وقت سفارت دانمارک

اطلاعات تماس با شرکت کارگزاری سفارت دانمارک

این کارگزاری در تهران به آدرس زیر واقع شده است.

خیابان شهید بهشتی، پس از تقاطع سهروردی، شماره ۱۴۵، ساختمان نگین پرواز، طبقه‌ ی دوم

تلفن: ۸۸۱۷۸۸۲۹

فکس: ۸۸۷۵۰۷۴۵

 

سفارت دانمارک کجاست؟؟

سفارت دانمارک در ایران، تهران، خیابان دکتر شریعتی، بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، شماره ۱۰ قرار دارد.

ساعت کاری: اگر می خواهید مراجعه حضوری به سفارت داشته باشید باید بدانید که زمان محدودی در اختیارتان است و فقط می توانیداز دوشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ به سفارت دانمارک بروید.

هزینه درخواست ویزای دانمارک

برای کودکانی که کمتر از ۶ سال سن دارند درخواست ویزا کاملا رایگان است.

برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال ۴۰ یورو هزینه صدور ویزا و برای برای بزرگسالان مبلغ ۷۰ یورو توسط سفارت این کشور دریافت می شود.

مدارکی که برای دریافت ویزای دانمارک نیاز است:

  • فرم درخواست روادید که با دقت، کامل و صحیح تایپ شده باشد
  • اصل شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات و ترجمه‌ی آن به زبان انگلیسی
  • گردش حساب سه ماه اخیر با مهر بانک مربوطه. پرینت گردش مالی سه ماه گذشته که در زیر آن مهر بانک مربوطه زده شده باشد.
  • ۱ قطعه عکس رنگی جدید، تمام رخ با زمینه‌ی روشن، ۴/۵x۳/۵ سانتی‌متر که ۸۰٪ آن را چهره تشکیل داده باشد.
  • اصل مدارک اثبات نسبت خانوادگی با معرف در دانمارک به همراه کپی، مانند شناسنامه‌های والدین
  • اصل و کپی از بیمه مسافرتی پزشکی به مدت روزهای اقامت در منطقه، معتبر برای یک بار ورود به کل کشورهای شنگن، با پوشش حداقل ۳۰‌,۰۰۰ یورو که این پوشش باید روی برگه‌ی رسید بیمه نامه قید شود
  • اصل سند ازدواج یا طلاق. اصل ترجمه‌ی رسمی سند ازدواج و کپی رنگی سند در صورت دیدار همسر در دانمارک
  • کپی واضح و خوانا از کارت اقامت یا گذرنامه‌ی دانمارکی معرف که روی آن شماره پرسنلی (CPR) یا شماره خارجی (UDL) مشخص باشد
  • دعوت نامه‌ی جدید از معرف در دانمارک با قید نام و نام خانوادگی، شماره‌ی پرسنلی (CPR)، آدرس، تلفن، ایمیل، طول مدت و تاریخ تقریبی دیدار و توضیح در خصوص پوشش هزینه‌های اقامت متقاضی در دانمارک توسط معرف. در صورت آنلاین بودن دعوت نامه، علاوه بر کد دعوت نامه، می‌بایست پرینت آن را هم همراه داشته باشید.
  • گردش حساب سه ماه اخیر با مهر بانک مربوطه
  • کپی گواهی تغییر نام معرف در دانمارک، در صورتی که معرف نامش را تغییر داده باشد
  • یک پاکت پستی متوسط با نام و نشانی کامل متقاضی به عنوان گیرنده با ذکر کدپستی مربوطه که تمبر کافی روی آن الصاق شده باشد.
  • برای افراد شاغل یا محصل، گواهی کار یا تحصیل به زبان انگلیسی با ذکر تاریخ استخدام، سمت، مدت مرخصی و تعهد بازگشت به کار پس از پایان مرخصی. برای بارنشستگان ارائه‌ی اصل و کپی کارت بازنشستگی یا آخرین حکم بازنشستگی یا آخرین فیش حقوقی بازنشستگی و ترجمه به زبان انگلیسی
  • متقاضیانی که قبلا به دانمارک سفر کرده‌اند یا جواب مثبت یا منفی دریافت نموده‌اند باید اصل گذرنامه‌ی قبلی، کپی روادیدهای قبلی به دانمارک و نامه‌ی سفارت را همراه داشته باشند.

 

برای مشاوره و گرفتن ویزای شینگن فوری دانمارک  با ما تماس بگیرید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *