وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن کشور سوئیس است به همین دلیل برای ورود به کشور سوئیس نیاز به دریافت وقت سفارت سوئیس و در نهایت اخذ ویزای شنگن دارید، برای گرفتن ویزای شنگن از کشور سوئیس مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای فرد متقاضی انجام میگیرد و همچنین ویزای توریستی از کشور سوئیس برای افرادی صادر می شود که قصد سفر برای مدت زمان کوتاه و تفریح و دیدن اقوام را دارند که این گونه از ویزا برای مدت معینی صادر شده و شخص متقاضی و مسافر به هیچ عنوان حق کار یا اقامت برای مدت زمان بیشتر را ندارد.

وقت سفارت سوئیس

ویزای کشور سوئیس همان طور که در بالا ذکر شد به اشخاصی تعلق می گیرد که قصد دیدار اقوام و یا تفریح را در کشور سوئیش را دارند ،مدت زمان اعتبار ویزای شنگن که از کشور سوئیس گرفته می شود سه ماهه است و مسافر میبایست زودتر از زمان نود روز اقامت مجاز از سوئیس یا کشور های عضو پیمان شنگن خارج شود .
پس از گرفتن وقت سفارت سوئیس، بررسی کردن مدارک به منظور صادر کردن ویزا عموما دو هفته زمان می برد ولی برای صدور حتمی و قطعی و کامل کردن مدارک چند هفته ای زمان لازم است اما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به سفارت سوئیس و بخش کنسولگری اخذ ویزا و یا عدم آن معلوم خواهد شد.

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای سوئیس

مدارک زیر در وقت سفارت سوئیس و به هنگام ورود به سفارت می بایست حتما همراه شما باشند. ( کامل بوده مدارک ویزای شینگن در موعد وقت سفارت سوئیس لزوما به معنی تایید و موافقت با دریافت ویزای شما نمی باشد)

۱-  داشتن پاسپورت که حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد که تا زمان اتمام ویزا اعتبار داشته باشد
۲- کارت ملی و شناسنامه
۳- دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید بدون روتوش با مشخصات فعلی فرد یکی باشد.
۴- کپی ویزاهای شینگن قبلی ( در صورت وجود )
۵- نامه تمکن مالی و گردش شش ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی سپرده گذاری در بانک
۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )
۷- برای صاحبان شغل های آزاد  پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
۸- برای صاحبان شرکتهای خصوصی ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۹- دانشجویان و عضوهای  هیئت علمی دانشگاه : کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
۱۰- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.
۱۱- برای افراد محصل  و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .
۱۲- بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزا در محدوده کشورهای شینگن را پوشش دهد. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور سوئیس داشته باشد .
۱۳- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن )
۱۴- اگر دعوت‌نامه ندارید ، رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی سوئیس و یا به صورت مستقیم  توسط خود هتل تأیید شده باشد.

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای شینگن سوئیس.

نکته۱: دارندگان ویزای سالانه سوئیس می بایست به این نکته توجه کنند که این امکان برایشان وجود ندارد که هر شش ماه بیشتر از ۹۰ روز در مرزهای عضو اتحادیه شنگن حضور داشته باشند.

نکته۲: ویزای توریستی در همه دنیا به صورت تک ورود که به آن single entry  گفته و ویزای چند وروده که به آن   multiple   گفته می شود داده می شود که کشور سوئیس مانند همه ی کشور های عضو اتحادیه شنگن ویزای های توریستی خود به صورت های تک ورود و چند ورود صادر می کند.

مراحل گرفتن وقت سفارت در ویزابان ⇓:

  •  ارسال تصویر پاسپورت به تلگرام ویزابان به شماره ۲۰ ۹۹۹ ۱۱ ۰۹۳۳
  • دریافت وقت سفارت سوئیس توسط ما
  • واریز مبلغ به حساب ما
  • ارسال وقت سفارت سوئیس تعیین شده برای شما
  • در صورت نیاز، علاوه بر وقت سفارت سوئیس امکان صدور بیمه مسافرتی، رزور هتل و تهیه بلیط هواپیما نیز برای شما فراهم است.

آدرس سفارت سوئیس در تهران

سفارت در تهرانسفارت سوئیس (Switzerland)
آدرس الهیه- خیابان شریفی ‏منش- نبش کوچه یاسمن- ‏پلاک ۲‏
تلفن ۲۲۰۰۸۳۷۳، ۲۲۰۰۸۳۳۳
فکس
روز و ساعت کاریشنبه تا چهارشنبه ۱۵/۳۰- ۷/۳۰ و پنجشنبه ۱۳/۳۰- ۷/۳۰‏

 

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *