وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

ویزای توریستی کشور فرانسه به دو صورت می باشد :۱ – کسانی که قصد سفر و تفریح را دارند ۲-کسانی که برای دیدار اقوام و دوستان به کشور فرانسه سفر می کنند .
ویزای فرانسه هم شنگن بوده و متقاضی می تواند بعد از سفر به کشور فرانسه به سایر کشورهای عضو اتحادیه شنگن نیز سفر کند ، اما متقاضی باید توجه داشته باشد که ویزا سه ماهه بوده و میبایست قبل از ۹۰ روز پایانی خاک کشور فرانسه و یا هریک ازکشور های عضو اتحادیه شنگن را ترک نماید.
برای اخذ ویزای توریستی از کشور فرانسه حضور فرد درخواست کننده ضروری و مصاحبه به صورت حضوری انجام می گیرد .
اولین نکته برای اخذ وقت سفارت و بعد از آن گرفتن ویزای فرانسه تکمیل کردن فرم درخواست و ارائه دادن آن همراه با سایر مدارک به سفارت می باشد .
نکته : متقاضیانی که قصد سفر به کشور فرانسه را دارند می بایست فرم درخواست ویزا را برای هریک از اعضا خانواده جداگانه تکمیل کنند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای فرانسه

۱-شناسنامه (اصل و کپی که اصل شناسنامه بعد از مطابقت به شما برگردانده می شود )
۲-پاسپورت (گذرنامه ) با اعتبار شش ماهه
۳-دو قطعه عکس ۳۵ در ۴۵ (زمینه سفید ، مطابق با ظاهر فعلی فرد متقاضی)
*نکته: اگر در گذرنامه فرد متقاضی و در خواست نام فرد دیگری هم باشد دو قطعه عکس رنگی می بایست به مدارک اضافه شود .
۴-دعوتنامه ( در صورت دارا بودن و همچنین شخص دعوت کننده می بایست اصل دعوتنامه را ارسال کند )
۵-برگه رزرو هتل به تعداد روزهای درخواست ویزا
۶- سند ملکی (در صورت دارا بودن )
۷- گواهی شغلی (مبنی بر ذکر سمت، آخرین حقوق در خواستی ، مدت مرخصی و زمان شروع به کار)
۸-برای محصلین گواهی اشتغال به تحصیل
۹-بیمه مسافرتی با مبلغ ۳۰۰۰۰یورو که در طول سفر تمامی هزینه های درمانی را پوشش دهد .
۱۰-گواهی تمکن مالی و گردش حساب متقاضی
نکته: واریزی به سفارت فرانسه مبلغ ۶۰ یورو می باشد و در صورت رد درخواست ویزای شما این مبلغ از سفارت فرانسه یه متقاضی استرداد نمی شود .

 
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *