وقت سفارت لهستان

وقت سفارت لهستان

ویزای لهستان به متقاضیان داده می شود که قصد سفر به لهستان و سایر کشور های عضو اتحادیه شنگن را دارند و زمانی که اقدام به اخد ویزا از سفارت لهستان می کنند میبایست حداقل ۲ روز در کشور لهستان حضور داشته و بعد از آن برای سفر به کشورهای دیگر  اقدام نمایند. مصاحبه برای متقاضیان به صورت حضوری بوده و حتما حضور متقاضی برای مصاحبه الزامی می باشد.
وقت سفارت لهستان به صورت تجاری، توریستی برای متقاضیان اخذ می شود که برای اخذ وقت سفارت به صورت تجاری نیاز به دعوتنامه از کشور لهستان و از طرف یکی از شرکت ها و ارگان های معتبر می باشد و همچنین اگر متقاضی دعوتنامه از طرف یکی از اقوام و یا دوستان را دارد میبایست در هنگام مصاحبه همراه با خود داشته باشد.
اولین پله برای اخذ وقت سفارت لهستان ارسال عکس پاسپورت برای مشاورین ویزابان  و پر کردن فرم ثبت نام توسط کارشناسان ما می باشد .

مدارک لازم برای وقت سفارت لهستان

اصل گذرنامه جدید و قدیم و کپی تمامی صفحه های پاسپورت که ویزا دارند
اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی و مهر دادگستری
فرم پر شده
۲ قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
گواهی شغلی با ذکر سمت (ترجمه شده )
سند ملکی ترجمه شده به نام درخواست کننده و یا شخص قیم قانونی
بیمه نامه مسافرتی با مبلغ سه هزار یورو
رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت
پرینت گردش مالی سه ماه آخر از حساب متقاضی (ترجمه شده )
تاریخ استخدام متقاضی و حقوق دریافتی (ترجمه شده)
هزینه ویزای شنگن از سفارت لهستان
برای افراد بزرگسال مبلغ ۶۰ یورو
کودکان در رده سنی ۶ تا ۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو
کودکان ۶ سال به پایین رایگان
نکته : متقاضیان ویزای شنگن از طریق سفارت لهستان ، به هیچ عنوان بعد از اتمام زمان ویزای خود اجازه ماندن را ندارند همچنین این امکان برای مسافران وجود ندارد که در لهستان و سایر کشور های عضو شنگن مشغول به کار شوند .

 

 

<?php if(function_exists(‘the_ratings’)) { the_ratings(); } ?>

 
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *