وقت سفارت نروژ و وقت فوری سفارت

وقت سفارت نروژ

وقت سفارت نروژ موضوعی است که در این مطلب به آن خواهیم پرداخت. اگر به دنبال یک کشور اروپایی هستید که از رفاه اقتصادی اجتماعی بالایی برخوردار است بدون شک ما نروژ را به شما معرفی خواهیم کرد. این کشور بسیار زیبا و سرسبز با قله های پر از برف و صخره های ساحلی اش دیدگان هر بیننده ای را به خود مجذوب می سازد. آب و هوای این کشور سرد و کوهستانی است. اگر شما هم آرزوی تماشای شفق قطبی را دارید کافی است تا در ماه نوامبر به این کشور سفر کنید. اسکی کردن و انجام ورزش های زمستانی از دیگر لذت های سفر شما به نروژ خواهد بود.

اگر به پنگوئن ها علاقه دارید بد نیست بدانید که نروژ کشوری است که به یک پنگوئن نشان شوالیه اهدا کرده است. طعم غذاهای دریایی بسیار خوشمزه نروژی نیز یکی از مواردی است که از سفر خود به عنوان خاطره ای به یاد ماندنی خواهید داشت.

جدا از جاذبه های گردشگری و زیبایی های منحصر به فرد، رفاه بالا نروژ سبب شده تا مهاجرت به این کشور برای افراد بسیاری ایده آل محسوب می شود. جالب است بدانید که تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور برای دانشجویان تمام نقاط جهان رایگان می باشد. ویزای تحصیلی، ویزای کار، ویزای سرمایه گذاری، پناهندگی و اخذ اقامت بواسطه ازدواج با فرد دارای اقامت دائم نروژ از روش های مهاجرت به این کشور است. اما چگونه باید ویزای کشور نروژ دریافت کنیم؟ اولین قدم در این راه چیست؟ اینها سوالاتی است که در ادامه مطلب به آنها پاسخ خواهیم داد.

وقت سفارت نروژ

وقت گرفتن از سفارت نروژ

اگر قصد مهاجرت و یا سفر به کشور نروژ را دارید باید ویزا این کشور را و به همراه آن وقت سفارت نروژ را دریافت نمایید. کشور نروژ جزو کشورهای امضا کننده توافق نامه شنگن می باشد. بنابراین برای سفر به این کشور باید ویزای شنگن داشته باشید. مدت زمان اعتبار این ویزا سه ماه است. اولین قدم برای رسیدن به ویزای این کشور وقت گرفتن از سفارت نروژ در تهران  به منظور مصاحبه و انگشت نگاری است.  وقت سفارت نروژ به صورت حضوری، تلفنی و اینترنتی امکان پذیر می باشد. پیشنهاد ما به شما وقت گرفتن از طریق وب سایت سفارت نروژ در تهران که آدرس آن در انتهای مقاله آورده شده است می باشد. پس از ورود به سایت یک حساب کاربری ساخته و از قسمت مربوطه اقدام به گرفتن وقت سفارت نروژ در تاریخ مورد نظر خود نمایید.

توجه داشته باشید که در روزی که وقت گرفته اید پرینت ایمیل سفارت را در کنار سایر مدارک با خود به همراه داشته باشید. اگر کودک زیر ۱۲ سال قصد سفر به این کشور را داشته باشد، والدین و یا قیم آن کودک باید مدارک لازمه را به سفارت تحویل دهد.

انواع ویزاهای کشور نروژ

هدف از سفر به کشور نروژ می تواند دلایل مختلفی باشد که بر اساس هدف مورد نظرتان باید به دنبال ویزای مربوط به آن باشید. ویزای تحصیلی، ویزای توریستی، ویزای کاری، ویزای درمانی، ویزای ازدواج و ویزای تجاری از انواع ویزاهای کشور نروژ می باشد.

ویزای تحصیلی نروژ

همانطور که قبلا نیز گفته شد تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور رایگان می باشد. از طرفی دیگر وجود شرایطی همچون امکان تحصیل به زبان انگلیسی و امکان ۲۰ ساعت کار در کنار درس سبب شده تا این کشور مقصد خوبی برای دانشجویان سراسر دنیا به حساب آید. داشتن مدرک زبان آیلتس و یا تافل با نمره خوب یکی از مواردی است که برای اخذ ویزای این کشور باید به آن توجه داشته باشید.

ویزای کاری نروژ

یکی از راه های مهاجرت به کشور نروژ پیدا کردن کار در این کشور است. اگر کارفرمایی به مدت سه ماه آگهی استخدام داده و شخصی را در کشور نروژ پیدا نکرده باشد، سه ماه در اروپا آگهی داده و پس از آن می تواند شما را استخدام نماید. یکی دیگر از راه های دریافت ویزای کاری کشور نروژ داشتن دعوت نامه رسمی از کارفرمایی که در یک شرکت معتبر مشغول به کار است. کارفرما باید قادر باشد برای شخص مورد نظر حقوقی را تعیین کند که هزینه های زندگی او را تامین نماید.

ویزای توریستی نروژ برای دیدار خانواده

اگر یکی از افراد خانواده شما در کشور نروژ سکونت دارد و شما قصد دارید تا به دیدن او بروید باید ویزای توریستی برای دیدار خانواده این کشور را دریافت نمایید. برای این منظور شما باید ایرانی بوده و یا کارت اقامت در ایران داشته باشید. گذرنامه شما تا سه ما بعد از تاریخ بازگشتتان معتبر باشد. ممنوع الخروج نبوده و دارای دعوتنامه رسمی از فردی که قصد دارید برای دیدن او به نروژ سفر کنید باشید. توجه کنید که دعوت نامه شما دارای مواردی نظیر نام شما، هدف سفر، تاریخ سفر و امضا شخص دعوت کننده باشد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای نروژ

در روزی که از سفارت وقت گرفته اید باید مدارک زیر را با خود به همراه داشته باشید:

  • فرم پر شده تقاضا نامه ی ویزای نروژ
  • گذرنامه ای که تا سه ماه پس از تاریخ برگشتتان اعتبار داشته باشد
  • کارت ملی و شناسنامه
  • دو قطعه عکس با کیفیت رنگی شش در چهار با پس زمینه سفید که اخیرا گرفته باشید
  • نامه ای اثبات کننده تمکن مالی + گردش مالی ۶ ماه اخیر
  • فوتوکپی از گدرنامه های قبلی و مهرهای ورود و خروج آن ها
  • مدرک بازنشستگی برای افراد بازنشسته
  • کارت بازرگانی، پروانه کسب و یا مدرک ثبت شرکت برای افراد صاحب کار
  • گواهی اشتغال به کار + فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان
  • بیمه مسافرتی
  • سند مالکیت ملک در صورت داشتن آن
  • رزرو بلیط هواپیما
  • رزرو هتل
  • دعوت نامه رسمی

هزینه ویزای کشور نروژ برای افراد بالای ۱۲ سال ۶۰ یورو، برای افراد بالای ۶ سال و زیر ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می باشد. شما باید این هزینه را برای دریافت ویزا پرداخت نمایید.

 

اطلاعات تماس سفارت نروژ در تهران:

آدرس سفارت: تهران- خیابان لواسانی (فرمانیه)، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲

کد پستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳

تلفن: ۲۲۲۹۱۳۳۳ (۰۲۱)

ایمیل: emb.tehran@mfa.no

ایمیل بخش کنسولی و مهاجرت: isum.teheran@mfa.no

فکس: ۲۲۲۹۲۷۷۶ (۰۲۱)

ساعات کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۵:۳۰

 

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *