وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال

از جمله اقدامات مورد نیاز قبل از سفر به کشورهای اروپایی اخذ مجوز ورود به کشور مربوطه می باشد در حقیقت مجوز ورود همان ویزا بوده که متقاضی با اخذ ویزای اون کشور میتونه  در مدت زمان اعتبار ویزای مربوطه در کشور مورد نظر اقامت  داشته باشه بنابراین اگر خواستار سفر به پرتغال هستید در جریان باشید که میتونید با داشتن ویزای شنگن اقدام به مسافرت به پرتغال نمایید؛ از اینرو برای سفر به کشور پرتغال اول اقدام به تهیه ویزای شنگن کنید و بدونید که گام اساسی جهت اخذ ویزای شنگن دریافت وقت سفارت پرتغال از سفارت مربوطه می باشد.

مراحل اخذ وقت سفارت پرتغال

پرتغال از جمله کشورهای عضو توافقنامه شنگن می باشد و متقاضیان سفر به پرتغال می بایست اول از همه در صدد اخذ ویزای پرتغال باشند از جمله پیش نیازهای اخذ ویزای پرتغال اخذ وقت سفارت پرتغال می باشد بنابراین برای تعیین وقت سفارت پرتغال می بایست  درصدد اخذ وقت سفارت جهت مصاحبه حضوری  و انگشت نگاری باشید. سپس در وقت تعیین شده جهت مصاحبه و انگشت نگاری با مدارک مورد نیاز و فرم تکمیل شده ویزای پرتغال  در محل سفارت واقع در تهران حضور داشته باشید.

وقت سفارت پرتغال

وقت فوری سفارت پرتغال

با توجه به درخواست های بالا جهت اخذ وقت سفارت پرتغال و با توجه به اینکه ممکن است متقاضیان بخواهند در بازه زمانی خاص در پرتغال حاضر باشند و از طرفی برای آندسته از متقاضیانی که از دانش و زمان کافی جهت اخذ وقت سفارت برخوردار نیستند و متقاضی وقت فوری پرتغال هستند پیشنهاد می کنیم جهت اخذ وقت فوری سفارت پرتغال با ارسال صفحه اول پاسپورت  و شماره همراه معتبر به کارشناسان ویزابان درصدد اخذ ویزای شنگن باشید و روال اخذ وقت فوری سفارت پرتغال را به کارگزاران و کارشناسان ما در شرکت ویزابان محول نمایید.

آدرس سفارت پرتغال

آدرس سفارت پرتغال تهران، دروس ، خیابان هدایت، کوچه روزبه پلاک ۱۶ می باشد که الزامی هست تمامی متقاضیان جهت مصاحبه حضوری  در روز مصاحبه به آدرس مربوطه مراجعه کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای پرتغال

  • تکمیل فرم درخواست ویزای پرتغال که توسط هریک از متقاضیان کامل و امضا شده باشد.
  • ارائه ۲ قطعه عکس رنگی ۴*۳ با پشت زمینه سفید و بصورت تمام رخ
  • ارائه اصل پاسپورت متقاضی که دارای حداقل اعتبار ۶ ماهه بوده به همراه کپی از تمامی صفحاتی که دارای مهر ویزای شنگن بوده و کپی از تمامی صفحات پاسپورت های قبلی که دارای مهر شنگن می باشد.
  • ارائه کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی
  • ارائه دعوتنامه رسمی در صورت وجود
  • ارائه مدارک شغلی معتبر که می بایست هر متقاضی بنا به شغل خود یکی از مدارک زیر را به سفارت ارائه دهد افراد شاغل در بخش خصوصی نیاز به داشتن گواهی اشتغال به کار به انضمام سوابق بیمه ای – مشاغل آزاد هم نیازمند ارائه جواز کسب و کارت بازرگانی می باشند- افراد شاغل در بخش دولتی هم نیازمند فیش حقوقی و حکم کارگزینی می باشند- دانشجویان نیز نیازمند گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت بین المللی دانشجویی هستند- اعضای هیئت علمی نیز نیازمند گواهی اشتغال، سابقه بیمه ، نامه از دانشگاه و فیش حقوقی می باشند.
  • ارائه واچر یا رزرو هتل و تاییدیه آن در طول اقامت شخص در پرتغال
  • ارائه مدارک مالی مبتنی برتمکن مالی شخص متقاضی و همراه داشتن موجودی حداقل ۵۰ میلیون تومان برای هر شخص
  • پرینت گردش حساب بانکی شخص متقاضی با گردش ۶ماهه
  • بیمه نامه مسافرتی فردی یا دسته جمعی با سقف پوششی حداقل ۳۰ هزار یورو
  • ارائه بلیط رفت و برگشت به کشور پرتغال
  • پرداخت مبلغ ۶۰ یورو جهت بررسی مدارک در روز مصاحبه که برای تمامی افراد بالای ۱۲سال ضروری می باشد و برای افراد ۶-۱۲ سال نیز مبلغ ۳۵ یورو می باشد.

رعایت نکات  زیر جهت تحویل دادن  مدارک در روز مصاحبه سفارت پرتغال الزامی می باشد :

  • کلیه مدارک ارسالی به سفارت پرتغال می بایست ترجمه شده و دارای مهر رسمی وزارت خارجه و دادگستری باشد.
  • هر یک از متقاضیان ملزم به ارائه هر یک از مدارک بالا بوده و در صورت ارائه ندادن یکی از مدارک نامبرده در روز مصاحبه، افسر سفارت از پذیرش مدارک امتناع خواهد کرد.
  • در روز مصاحبه کلیه مدارک تحویلی به سفارت می بایست براساس چک لیست مرتب شود در غیراینصورت افسر از پذیرش مدارک خودداری خواهد کرد.
  • حداکثر زمان مورد نیاز جهت اعلام جواب ویزا بین ۲-۳ هفته می باشد.

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای شینگن پرتغال با ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *