وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان :

وقت سفارت یونان برای گرفتن ویزای یونان یکی از اولین اقداماتی است که برای سفر به این کشور باید انجام داد .کشور یونان به دلیل موقیعیت جغرافیایی و عضوریت در اتحادیه شینگن می تواند گزینه مناسبی برای سفر باشد . در حال حاضر بسیاری از متقاضیان ویزای شینگن اقدام به گرفتن وقت سفارت یونان نموده و مهمترین علت اینکاری برای آنها پایین بودن هزینه آن و زمان مناسبی که به مسافران اعلام میشود، می باشد.در صورتی که نیاز به گرفتن وقت سفارت فوری یونان را دارید از طریق شماره ۰۹۹۰۱۸۶۹۵۱۹ با ما تماس بگیرید.

وقت سفارت یونان

مدارک اولیه برای تعیین وقت سفارت یونان :

وقت توریستی سفارت یونان :

وقت توریستی سفارت یونان به افرادی تعلق می گیرد که قصد بازدید از کشور یونان و را دارند داده می شود و این ویزا ی توریستی معمولا برای مدت زمان ۱ ماهه صادر شده و در خواست کننده به هیچ عنوان اجازه اقامت بیشتر از ۱ ماه را ندارد .برای اخد ویزای یونان مصاحبه به صورت حضوری و با ارائه ی مدارک به سفارت انجام میگیرد و اولین مرحله اخد وقت سفارت برای تمامی کشور های عضو شنگن کامل کردن فرم تقاضا می باشد .

مدارک لازم برای وقت توریستی سفارت یونان :

  • کپی شناسنامه ( ترجمه ی  رسمی همه ی صفحات شناسنامه و کپی آن)
  •  پاسپورت : می بایست حداقل زمان اعتبار ۶ ماه باشد و از تمامی فحات کپی گرفته شود .)
  • تکمیل و پرکردن فرم درخواست ویزا برای هر نفر به صورت انفرادی
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس ۴ *۶ (عکس رنگی , حداقل برای یک ماه اخیر باشد  , گردی صورت کاملا معلوم باشد )
  • گواهی تمکن از  حساب بانکی برای هر نفر حداقل ۴۰ میلیون تومان

       الف- حساب جاری : کارکرد شش ماه آخر

       ب- حساب های دیگر (اعم از پس انداز و غیره)

  • ضمانت  بانکی به ارزش صد میلیون ریال برای هر نفر( درصورت نداشتن تمکن مالی )
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • گواهی اشتغال به کار و مدت زمان اشتغال به کار از محل کارت
  • الف- پزشکان : ترجمه پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی ممهور به مهر دادگستری
  • ب- شغل های  آزاد: ترجمه جواز کسب ممهور به مهر دادگستری
  • ج- شغل های  دولتی : ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه فیش حقوقی و ترجمه رسمی هر دو مدرک به انگلیسی در دارالترجمه رسمی ، ممهور به مهر دادگستری
  • ه- دانش آموزان، دانشجویان ، معلمان، اساتید و هیئت علمی دانشگاه : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه به همراه ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • پول نقد (۲۵۰ هزار تومان)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان و اصل آن
  • در صورت داشتن سند مالکیت غیر منقول(بنام متقاضی) ارائه اصل و ترجمه آن با مهر دادگستری از طریق دارالترجمه رسمی

وقت تحصیلی سفارت یونان :

چنانپه قصد تحصیل در کشور یونان را دارید می بایست پذیرش را از دانشگاه و یا مدارس عالی در یونان گرفنه و از طریق آن برای اخد ویزای تحصیلی یونان اقدام کنید، باید توجه  داشته باشید که اکثریت دانشگاه های یونان به زبان انگلیسی تسلط ندارند و به ربان یونانی به تدریس می پردازند .

مدارک لازم بر ای  وقت تحصیلی سفارت یونان :

  1. ویزای دانشجوی که از کنسولگری یونان باید دریافت کنید.
  2. گذرنامه، عکس
  3. گواهی نامه از حمایت مالی( ثابت کردن استعانت مالی )
  4. گواهی عدم سو پیشینه
  5. گواهی سلامت
  6. ریز نمرات تحصیلی
  7. گواهینامه زبان
  8. نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه­های معتبر و مدارس عالی  یونان

مدارک لازم برای وقت تجاری سفارت یونان :

  • گواهی اشتغال به کار ( مبینی بر سمت شغلی ،در شرکت و یا ارگان مربوطه به همراه گواهی مرخصی متقاضی ، ترجمه شده به زبان انگلیسی)
  • گواهی عدم  سو پیشینه
  • گواهی و پرینت حساب بانکی و تمکن مالی ۳ ماهه گدشته متقاضی
  •  پاسپورت  (کپی از پنج صفحه ی اول گذرنامه  و تمامی صفحاتی که مهر ویزا یا لیبل ویزا دارند)
  • دو قطعه عکس ۴ * ۳ (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد)
  • دعوتنامه (اگر از شخ یا شرکت  خاصی دارا می باشد .)
  • شناسنامه (ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از همه صفحات)

ویزای توریستی یونان

یونان، مهد هنر و فرهنگ، هر ساله پذیرای گردشگران زیادی از سرتاسر دنیا است. جاذبه­های طبیعی و مصنوعی بیشمار یونان، علاقمندان به گردشگری را جذب این کشور می­کند. اگر شما هم قصد سفر به یونان را دارید در وهله اول باید برای گرفتن ویزای این کشور اقدام کنید. اگر هدف شما از این سفر، دیدن یونان است باید ویزای توریستی بگیرید. در واقع ویزای توریستی یونان برای افرادی صادر می­شود که اقامت آنها در این کشور بیش از سه ماه طول نخواهد کشید.

برای گرفتن ویزای توریستی یونان باید از سفارت این کشور وقت مصاحبه بگیرید. مراجعه حضوری متقاضی ویزای توریستی یونان در روز مصاحبه الزامی است. گرفتن وقت مصاحبه از سفارت یونان برای اخذ ویزای توریستی ملزم به ارائه مدارک زیر است:

  • ترجمه رسمی شناسنامه ایرانی به همراه فتوکپی از تمام صفحات آن
  • ترجمه رسمی کارت ملی
  • اصل گذرنامه به همراه فتوکپی از پنج صفحه اول آن و صفحاتی که مهر ویزا خورده­اند (گذرنامه باید حداقل تا دو ماه پس از پایان تاریخ اعتبار ویزای درخواستی، اعتبار داشته باشد)
  • دو قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی، زمینه سفید و تمام رخ که در سال جاری گرفته شده باشد (فاصله بین خط بالای سر تا چانه باید ۳۲ میلیمتر باشد)
  • دو قطعه عکس رنگی از همراهانی که اسم آنها در گذرنامه متقاضی قید شده باشد (با مشخصات فوق الذکر)
  • مدارکی که شرایط اجتماعی، حرفه­ای و استطاعت مالی متقاضی را اثبات کند؛ به عنوان مثال:

ترجمه حکم کارگزینی برای کارمندان دولت

ترجمه گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی

ترجمه روزنامه رسمی شرکت برای مالکان شرکت­های خصوصی

کارت دانشجویی بین­المللی برای دانشجویان

کارت عضویت در هیئت علمی برای اساتید دانشگاه­ها

ترجمه جواز کسب و کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد

گردش مالی یک ماه اخیر حساب بانکی

ضمانت نامه بانکی به مبلغ ده میلیون ریال به ازای هر مسافر

ترجمه اسناد مالکیت

  • بلیط هواپیما
  • گواهی رزرو هتل

دقت داشته باشید که بررسی مدارک توسط سفارت یونان حدوداً سه هفته تا یک ماه زمان می­برد و گاهی نیز بیشتر طول می­کشد.

 

مراحل گرفتن وقت سفارت یونان⇓:

  •  ارسال تصویر پاسپورت به تلگرام ویزابان به شماره ۰۹۹۰۱۸۶۹۵۱۹
  • دریافت وقت مصاحبه توسط ما
  • واریز مبلغ به حساب ما
  • ارسال وقت سفارت تعیین شده برای شما
  • در صورت نیاز، امکان صدور بیمه مسافرتی، رزور هتل و تهیه بلیط هواپیما نیز برای شما فراهم است.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *