وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان :

وقت سفارت یونان برای گرفتن ویزای یونان یکی از اولین اقداماتی است که برای سفر به این کشور باید انجام داد .کشور یونان به دلیل موقیعیت جغرافیایی و عضوریت در اتحادیه شینگن می تواند گزینه مناسبی برای سفر باشد .

وقت سفارت یونان

مدارک اولیه برای تعیین وقت سفارت یونان از طریق ویزابان :

  • عکس یا کپی صفحه اول گذرنامه
  • یک  قطعه عکس ۴*۳ رنگی

وقت توریستی سفارت یونان :

وقت توریستی سفارت یونان به افرادی تعلق می گیرد که قصد بازدید از کشور یونان و را دارند داده می شود و این ویزا ی توریستی معمولا برای مدت زمان ۱ ماهه صادر شده و در خواست کننده به هیچ عنوان اجازه اقامت بیشتر از ۱ ماه را ندارد .برای اخد ویزای یونان مصاحبه به صورت حضوری و با ارائه ی مدارک به سفارت انجام میگیرد و اولین مرحله اخد وقت سفارت برای تمامی کشور های عضو شنگن کامل کردن فرم تقاضا می باشد .

مدارک لازم برای وقت توریستی سفارت یونان :

  • کپی شناسنامه ( ترجمه ی  رسمی همه ی صفحات شناسنامه و کپی آن)
  •  پاسپورت : می بایست حداقل زمان اعتبار ۶ ماه باشد و از تمامی فحات کپی گرفته شود .)
  • تکمیل و پرکردن فرم درخواست ویزا برای هر نفر به صورت انفرادی
  • دعوتنامه (در صورتی که از شخص و یا سازمان و یا نهاد خاصی دعوتنامه دارید)
  • دو قطعه عکس ۴ *۶ (عکس رنگی , حداقل برای یک ماه اخیر باشد  , گردی صورت کاملا معلوم باشد )
  • گواهی تمکن از  حساب بانکی

       الف- حساب جاری : کارکرد شش ماه آخر

       ب- حساب های دیگر (اعم از پس انداز و غیره

  • ضمانت  بانکی به ارزش صد میلیون ریال برای هر نفر
  • مدرک تحصیلی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از آن )
  • سند ملکی (ترجمه ی رسمی دارالترجمه از سند ملکی متقاضی یا همسر به همراه کپی از تمامی صفحات آن , اختیاری می باشد)
  • گواهی اشتغال به کار و مدت زمان اشتغال به کار از محل کارت
  • الف- پزشکان : ترجمه پروانه مطب و ترجمه کارت نظام پزشکی ممهور به مهر دادگستری
  • ب- شغل های  آزاد: ترجمه جواز کسب ممهور به مهر دادگستری
  • ج- شغل های  دولتی : ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه فیش حقوقی و ترجمه رسمی هر دو مدرک به انگلیسی در دارالترجمه رسمی ، ممهور به مهر دادگستری
  • ه- دانش آموزان، دانشجویان ، معلمان، اساتید و هیئت علمی دانشگاه : نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه به همراه ترجمه آن ممهور به مهر دادگستری و مهر تائید اداره مجلات وزارت امور خارجه
  • پول نقد (۶۰ یورو به سفارت)
  • هتل (اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها در صورت دارا بودن برنامه ی سفر)
  • بلیط هواپیما (رزرو بلیط هواپیما)
  • بیمه ی مسافرتی برای تمام زمان اقامت در کشور یونان و اصل آن
  • در صورت داشتن سند مالکیت غیر منقول(بنام متقاضی) ارائه اصل و ترجمه آن با مهر دادگستری از طریق دارالترجمه رسمی

وقت تحصیلی سفارت یونان :

چنانپه قصد تحصیل در کشور یونان را دارید می بایست پذیرش را از دانشگاه و یا مدارس عالی در یونان گرفنه و از طریق آن برای اخد ویزای تحصیلی یونان اقدام کنید، باید توجه  داشته باشید که اکثریت دانشگاه های یونان به زبان انگلیسی تسلط ندارند و به ربان یونانی به تدریس می پردازند .

مدارک لازم بر ای  وقت تحصیلی سفارت یونان :

  1. ویزای دانشجوی که از کنسولگری یونان باید دریافت کنید.
  2. گذرنامه، عکس
  3. گواهی نامه از حمایت مالی( ثابت کردن استعانت مالی )
  4. گواهی عدم سو پیشینه
  5. گواهی سلامت
  6. ریز نمرات تحصیلی
  7. گواهینامه زبان
  8. نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه­های معتبر و مدارس عالی  یونان

مدارک لازم برای وقت تجاری سفارت یونان :

  • گواهی اشتغال به کار ( مبینی بر سمت شغلی ،در شرکت و یا ارگان مربوطه به همراه گواهی مرخصی متقاضی ، ترجمه شده به زبان انگلیسی)
  • گواهی عدم  سو پیشینه
  • گواهی و پرینت حساب بانکی و تمکن مالی ۳ ماهه گدشته متقاضی
  •  پاسپورت  (کپی از پنج صفحه ی اول گذرنامه  و تمامی صفحاتی که مهر ویزا یا لیبل ویزا دارند)
  • دو قطعه عکس ۴ * ۳ (عکس رنگی , به تازگی گرفته شده باشد , بدون عینک , گردی صورت کاملا معلوم باشد)
  • دعوتنامه (اگر از شخ یا شرکت  خاصی دارا می باشد .)
  • شناسنامه (ترجمه ی رسمی دارالترجمه و کپی از همه صفحات)

مراحل گرفتن وقت سفارت در ویزابان ⇓:

  •  ارسال تصویر پاسپورت به تلگرام ویزابان به شماره ۰۹۳۳۱۱۹۹۹۲۰
  • دریافت وقت مصاحبه توسط ما
  • واریز مبلغ به حساب ما
  • ارسال وقت سفارت تعیین شده برای شما
  • در صورت نیاز، امکان صدور بیمه مسافرتی، رزور هتل و تهیه بلیط هواپیما نیز برای شما فراهم است.
 
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *