وقت فوری سفارت فلاند

وقت سفارت فنلاند 

برای دریافت وقت سفارت فنلاند کافیست با ما تماس بگیرید، مدارک خود را برای ما تلگرام کنید، بازه ی زمانی خود را اعلام کنید و کانفرم وقت خود را دریافت کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی

فرد می بایست با مدارکی نظیر :
۱٫ مدارک شناسایی مورد نیاز فرد مثل پاسپورت
۲٫ شناسنامه و ترجمه های آن ها
۳٫ نامه های بانکی
۴٫ اسناد ملک منزل یا زمین
۵٫ نامه های کاری
۶٫ نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران

مدارک برای دیدار از اقوام

  • حضور شخص متقاضي الزامي است.
  • . گذرنامه معتبر
  • . شناسنامه به همراه ترجمه رسمي به زبان انگليسي
  • . فرم تكميل شده درخواست
  • . يك قطعه عكس رنگي
  • . فتوكپي از صفحه اول گذرنامه و از ساير صفحات

دعوتنامه شخصی فنلاند

دعوت نامه باید شامل اطلاعات زير باشد:

–  مشخصات دعوت كننده شامل نام و نام خانوادگي، تاريخ تولد، شماره تلفن، آدرس كامل و كد پستي

– مشخصات فرد مورد نظر(نام و تاريخ تولد و آدرس کامل پستی)

– هدف از سفر

– تاريخ نسبی و مدت زمان سفر

– توضيح درباره نسبت  بين فرد مورد نظر و متقاضي

– توضيح درباره محل اقامت در طول سفر

دعوت نامه باید از طرف شخصی باشد که شما با آن فرد دیدار دارید

دعوت نامه تجاری فنلاند

– مشخصات شركت يا سازمان دعوت كننده شامل شماره تلفن، آدرس و ایمیل

–  مشخصات فرستنده دعوتنامه شامل نام، تلفن و ایمیل

–  مشخصات متقاضي (نام و تاریخ تولد)

– هدف از سفر

–  تاریخ و طول مدت سفر

– دعوت نامه باید دارای امضاء شخص دعوت کننده باشد

 

راه های تماس با ما

مراحل گرفتن وقت سفارت :

تماس تلفنی با:

۰۲۱۲۲۳۷۱۸۴۰ ۰۲۱۲۲۳۷۱۸۳۹ ارسال تصویر پاسپورت به تلگرام ویزابان به شماره ۰۹۳۳۱۱۹۹۹۲۰ دریافت وقت مصاحبه توسط ما واریز مبلغ به حساب ما ارسال وقت سفارت تعیین شده برای شمادر صورت نیاز، امکان صدور بیمه مسافرتی، رزور هتل و تهیه بلیط هواپیما نیز برای شما فراهم است.

 

 

 
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *