وقت ویزای پرتغال

وقت ویزای پرتغال

قبل از درخواست وقت ویزای پرتغال بهتر است بدانید کف ، پرتغال، غربی­ترین کشور قاره اروپاست که از دو منطقه کلان شهری اصلی تشکیل شده است؛ لیسبون در جنوب و پورتو در شمال. کشور پرتغال از غرب به اقیانوس اطلس محدود شده و تنها همسایه آن، اسپانیاست که به همراه هم، شبه جزیره ایبری را شکل داده­اند. در سده هشتم میلادی، پرتغال به تصرف مسلمانان درآمد اما بعدها به دست مسیحیها افتاد. از طرفی دیگر، پرتغال، طبیعتی بکر و جاذبه­های طبیعی فراوانی دارد. همراهی اماکن تاریخی متعدد و طبیعت شگفت انگیز پرتغال، افراد زیادی را برای سفر به این کشور وسوسه میکند. اگر شما هم به هر دلیلی مسافر پرتغال هستید؛ بدانید که پرتغال در ردیف کشورهایی قرار دارد که شهروندان ایرانی برای ورود به خاک آن ملزم به اخذ ویزا هستند. پرتغال، عضو پیمان شنگن است؛ پس مسافرین این کشور باید برای دریافت ویزای شنگن پرتغال اقدام کنند. قدم اول برای انجام این امر، گرفتن وقت سفارت پرتغال است.

وقت ویزای پرتغال

نحوه گرفتن وقت ویزای پرتغال

گرفتن وقت ویزای پرتغال به صورت اینترنتی و از طریق سایت این سفارت ممکن است. متقاضی باید به سامانه تعیین وقت سفارت یا وقت ویزای پرتغال مراجعه کند و پس از بارگزاری مدارک به تعیین وقت بپردازد. در حین تعیین وقت باید توجه داشت که اطلاعات وارد شده در فرم درخواست کامل و بدون نقص باشند تا از ورود شما به سفارت جلوگیری نکنند؛ همچنین متقاضی مسئول صحت مدارک ارسالی است. علاوه بر این باید از تعیین چند وقت به صورت همزمان پرهیز کرد چون ممکن است جریمه شوید و دیگر تا مدتی طولانی به شما وقت ندهند.

پس از رزرو وقت، متقاضی باید با در دست داشتن مدارک لازم در تاریخ و ساعت مقرر به سفارت پرتغال واقع در تهران مراجعه کند. در ادامه به مدارک لازم برای اخذ ویزای پرتغال اشاره میکنیم.

مدارک لازم برای اخذ ویزای پرتغال

  • اصل و تصویر پاسپورت که باید حداقل شش ماه انقضا داشته باشد.
  • چهار قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته شده باشد.
  • اصل و تصویر شناسنامه
  • اسناد مالکیت متقاضی
  • گردش مالی حسابهای جاری متقاضی به همراه گواهی تکمن مالی وی که به تایید امور بین­الملل بانک رسیده شده باشد.
  • تصویر قرادادهای مرتبط با سپرده­های طولانی مدت یا کوتاه مدت متقاضیانی که حساب سپرده دارند.
  • موجودی بانکی متقاضی نباید کمتر از پنجاه میلیون تومان باشد.
  • مدارک شغلی (کارت بین­المللی دانشجویی برای دانشجویان، حکم کارگزینی برای کارمندان دولت، مدارک شرکت برای صاحبان شرکتهای خصوصی، پروانه کسب برای صاحبان مشاغل آزاد و گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخشهای خصوصی)
  • تصویر ویزاهای قبلی شنگن، آمریکا، کانادا، انگلستان، سوئیس و استرالیا
  • ضمانتنامه بانکی به ارزش حداقل ۲۵ میلیون ریال به ازای هر متقاضی
  • لازم به ذکر است که تمامی مدارک فوق­الذکر باید توسط یک دارالترجمه رسمی و موردتایید دادگستری به انگلیسی ترجمه شده باشند.

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس بگیرید

 
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *