ویزای اوکراین

ویزای اوکراین

چرا نیاز به ویزای اوکراین داریم ؟ از نظر وسعت کشور اوکراین بزرگترین کشور قاره اروپا به شمار می آید. در رتبه بندی سازمان جهانی گردشگری کشور اوکراین به دلیل تعداد زیاد توریست ها و گردشگرانی که سالانه وارد این کشور می شوند رتبه هشتم را کسب کرده است.از دلایل توجه مردم سایر کشور ها و همچنین مردم ایران به این کشور می توان به هزینه های کم برای زندگی در این کشور، هزینه های پایین برای ادامه تحصیل، شرایط مناسب برای مبادلات تجاری و همچنین جاذبه های توریستی و گردشگری این کشور اشاره کرد. این دلایل سبب شده که کشور اوکراین در سراسر جهان مورد توجه مردم قرار گیرد.

موقعیت جغرافیایی اوکراین به گونه ای است که از جنوب غرب با کشورهای مولداوی و رومانی، از غرب با اسلواکی و مجارستان و لهستان، از شرق با کشور روسیه و با بلاروس از شمال همسایه و هم مرز است. جالب است بدانید دریای آروف و همچنین دریای سیاه در جنوب کشور اوکراین واقع شده اند.اوکراین از کشورهای اروپای شرقی محسوب می شود. پایتخت این کشور شهر کی اف و زبان رسمی مردم این منطقه اوکراینی است.

ویزای اوکراین

چرا باید ویزای اوکراین بگیریم؟؟؟

شهروندان کشورهای مختلف برای ورود به خاک این کشور باید برای دریافت ویزای اوکراین اقدام نمایند.ویزای اوکراین برای افراد فاقد تابعیت این کشور و همچنین برای شهروندان خارجی با در نظر گرفتن مدت زمانی که فرد قصد اقامت دارد و همچنین در صورت کامل بودن مدارک صادر خواهد شد.

کدام کشورها نیاز به دریافت ویزای اوکراین ندارند؟؟؟

  • کشورهای عضو اتحادیه اروپا
  • ژاپن
  • کانادا
  • سوییس
  • کانادا
  • آمریکا
  • مغولستان
  • لهستان
  • رومانی
  • مجارستان
  • جماهیر شوروی سابق ( به جز استونی، لتونی و لیتوانی)

انواع ویزای اوکراین را در زیر میبینیم:

ویزای بلند مدت (تیپ  A)

با گرفتن این نوع از ویزای اوکراین اجازه سکونت و یا اقامت در این کشور برای مدت زمانی بیشتر از ۹۰ روز فراهم می گردد. با به همراه داشتن ویزای اوکراین بلند مدت یک بار ورود باید وضعیت خود را پس از ورود به این کشور ظرف مدت زمان ۴۵ روز قانونی نمایید. یعنی باید برای کسب مجوز اقامت موقت و یا دائم در این کشور از طریق مراجع قانونی مرتبط اقدام نمایید.

این نوع از ویزای اوکراین با ثبت مدارکی صادر می شود و یک بار ورود است. در زیر انواع آن را میبینید:

  • ویزای اوکراین برای پیوستن به عضو خانواده
  • مدرکی برای اثبات امکانات مالی کافی برای اقامت در اوکراین
  • گواهی ازدواج با شهروند اوکراینی
  • مدرکی از خویشاوندی فرد با شهروند موقت خارجی که کارت موقت اوکراینی را به همراه دارد.(به همراه کپی این کارت موقت و یا تاییدیه ای برای وضعیت پناهجو)
  • ویزای اوکراین ورزشی، فرهنگی و داوطلبانه
  • دعوتنامه رسمی از مراجع دولتی اوکراین که مسئول اداره این امور هستند.
  • نامه ای از سازمان داوطلب ( سازمان داوطلبانه دعوت کننده باید در فهرست رسمی وزارت امور اجتماعی اوکراین به ثبت رسیده باشد.)
  • ویزای اوکراین جهت افتتاح شعبه بانک خارجی
  • تاییدیه بانک مرکزی اوکراین با موضوع ثبت شعبه بانک خارجی
  • دعوتنامه رسمی از شعبه بانک خارجی
  • ویزای اوکراین ماموریت مذهبی
  • فرد مبلغ باید دعوتنامه رسمی از یک سازمان مذهبی اوکراینی را که شامل تاییدیه کتبی با امضا و مهر رسمی وزارت اوکراین است را ارائه دهد.
  • ویزای اوکراین خبرنگاری
  • نامه رسمی از رسانه خارجی که مشخص کننده هدف سفر خبرنگار باشد.
  • ویزای اوکراین جهت افتتاح شعبه شرکت خارجی
  • دعوتنامه رسمی از شعبه شرکت خارجی
  • تاییدیه وزارت اقتصاد اوکراین با موضوع ثبت شعبه این شرکت خارجی
  • ویزای اوکراین برای تحصیلی
  • گواهی تولد گواهی تحصیلی و ریز نمرات
  • دعوتنامه رسمی از طرف وزارت آموزش و پرورش اوکراین برای تحصیل
  • ارائه گواهی پزشکی که بیشتر از دو ماه از زمان صدور آن نگذشته باشد. ( توجه کنید که تمامی این مدارک باید با نسخه اصلی و نسخه ترجمه رسمی به زبان اوکراینی ارائه شوند. )
  • ویزای اوکراین دیپلماتیک
  • نامه ای رسمی از سازمان بین المللی و مراجع دولتی خارجی ( این مدارک و این نوع از ویزای اوکراین برای کارکنان سفارت خانه و اعضای خانواده آن ها و یا برای کارکنان با ماموریت خارجی صادر می شود.)
  • ویزای اوکراین برای کار
  • مجوز کار در این کشور از سمت مرکز اشتغال خارجی اوکراین به نام خود فرد که باید آن را قبل از اقدام برای درخواست ویزای اوکراین توسط کارفرما دریافت کرده باشند.
  • ویزای اوکراین برای خدمات فنی بین المللی
  • دعوتنامه رسمی از سازمان دولتی اوکراینی. این سازمان باید گیرنده خدمات فنی بین المللی باشد.
  • تاییدیه ثبت پروژه خدمات فنی بین المللی

ویزای ترانزیتی اوکراین( تیپ B)

با گرفتن این نوع از ویزای اوکراین امکان ترانزیت شدن ظرف مدت ۵ روز از خاک این کشور فراهم می گردد.

مدارک لازم برای این نوع از ویزای اوکراین:

  • مجوز معتبر باربری بین المللی
  • بلیط هواپیما یا ویزا برای ورود به کشور سوم
  • تاییدیه بین المللی ترانزیت کالا و یا مسافر

ویزای کوتاه مدت اوکراین ( تیپ C)

این نوع ویزای اوکراین با مدت زمان اعتبار حداکثر ۵ سال به صورت یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود صادر می گردد. با به همراه داشتن این نوع از ویزای اوکراین که ۱۸۰ روز اعتبار اقامت دارد امکان اقامت ۹۰ روزه در این کشور فراهم می گردد.

انواع ویزای کوتاه مدت:
  • ویزای سرمایه گذاری

مدرکی که ثبت سرمایه گذاری بیشتر از ۵۰ هزار دلار را در این کشور ثابت کند.

  • ویزای خبرنگاری

نامه ای رسمی از مقامات ارشد رسانه مربوطه

  • ویزا برای فرد متولد شده در اوکراین

گواهی تولد در این کشور

  • ویزا برای اهداف انسان دوستانه

به همراه داشتن دعوتنامه برای کسانی که کمک های انسان دوستانه را می رساند. این دعوتنام باید از سمت وزارت امور اجتماعی اوکراین باشد.

  • ویزای معالجه پزشکی

دعوتنامه رسمی از سمت کلینیک و یا بیمارستان در کشور اوکراین

  • ویزای رسمی
  1. نامه رسمی از سازمان های بین المللی در اوکراین و یا مراجع دولتی کشورهای دیگر
  2. دعوتنامه رسمی از وزارتخانه ها و دیگر مراجع دولتی کشور اوکراین
  • ویزای ماموریت مذهبی
  1. نامه وزارت فرهنگ کشور اوکراین که هدف مذهبی و وضعیت فرد را تایید کند.
  2. دعوتنامه معتبر و رسمی از سازمان های مذهبی و یا کلیساها
  • ویزای خصوصی و تجاری

دعوتنامه رسمی از سوی نهاد کشوری یا یکی از شعبات اداره دولتی مهاجرت اوکراین برای شخص پذیرنده

  • ویزای توریستی

مدارکی که سفر توریستی فرد را تایید کند.

از قبیل:

  • بلیط رفت و برگشت
  • مدرکی از رزرو مکان های توریستی
  • واچر هتل رسمی از آژانس های توریستی معتبر و…

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *