ویزای باکو

ویزای باکو

آذربایجان که پایتخت آن باکوست بزرگترین کشور قفقاز است.جمعیت این کشور در سال ۲۰۱۲ حدود ۹٫۱۲۵ میلیون نفر اعلام شد.آذربایجان توانست در سال ۱۹۹۱ مجددا استقلال خود را به دست بیاورد.این کشور در کنار دریای خرز واقع شده و در آسیای جنوب غربی و همچنین گذرگاه اروپا قرار دارد. کشور آذربایجان دارای مرزهای آبی با کشورهای قزاقستان و ترکمنستان در کناره دریای خزر است. همچنین این کشوربا ترکیه و ارمنستان در غرب، ایران در جنوب، گرجستان در شمال غربی و روسیه در شمال همسایه می باشد.سفر به این کشور نیازمند اخذ ویزا می باشد. اقدام برای اخذ ویزای باکو می تواند توسط خود مسافر، آژانس های مسافرتی و یا نماینده آن فرد انجام شود.فرقی نمیکند که شما هوایی و یا زمینی به این کشور سفر کنید. حتما باید با تهیه مدارک برای اخذ ویزا اقدام نمایید. برای ویزاهای توریستی مصاحبه حضوری با فرد متقاضی ویزای باکو انجام نمی شود. اما برای کسب ویزای باکو برای کار و یا تجارت شرایط و قوانین متفاوتی وجود دارد.خاک نخجوان از خاک اصلی کشور آذربایجان به صورت جغرافیایی جدا محسوب می شود.به همین دلیل فقط در مرز جلفا برای ورود به خاک نخجوان در همان ابتدای ورود مهر ورود و یا ویزا صادر می گردد.این موضوع فقط برای ورود به نخجوان صدق می کند و ورود به آذربایجان نیازمند دریافت ویزاست.

ویزای باکو

برای دریافت ویزای باکو به چه مدارکی احتیاج داریم؟

  • کامل کردن فرم درخواست ویزای باکو طبق نمونه هایی که توسط نهاد های دولتی ذیربط انجام شده است.
  • به همراه داشتن گذرنامه با حداقل اعتبار برای شش ماه و یا مدرک عبور از مرز به همراه کپی از صفحه های اصلی آن
  • کپی گواهی بیمه پزشکی (این مدرک باید زمانی ارائه شود که شخص دعوت کننده انجام معاینات پزشکی را به عهده نگرفته باشد.)
  • فیش واریزی هزینه صدور ویزای باکو
  • دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید
  • فرم پر شده دعوت از افراد فاقد تابعیت و یا اتباع خارجی. (این فرم ها باید مطابق نمونه های تنظیمی توسط نهادهای زیربط دولتی انجام گردد. ) یا کپی گواهی ثبت دولتی (برای سازمان های غیر دولتی) و یا اراده مدرکی که هدف از سفر به این کشور را ثابت و مشخص نماید. (برای دریافت ویزاهای گردشگری و ترانزیت و همچنین سفرهای انفرادی و رسمی دیگر نیازی به ارائه این مدارک نیست.)
  • صدور ویزای باکو برای افراد فاقد تابعیت که سن آن ها کمتر از ۱۸ سال است و یا صدور ویزای باکو برای اتباع خارجی که با گذرنامه جدا و بدون همراهی نمایندگان قانونی و یا الدینشان سفر می کنند منوط به ارائه کپی گواهی تولد، کپی اجازه رسمی والدین و یا نمایندگان قانونی آن ها و یا مدارک شناسایی است. باید در نظر داشت تمامی این مدارک باید از طرف دفتر اسناد رسمی تایید شده باشند.

متقاضیان ویزای باکو باید به این نکته توجه کنند که در هنگام ارائه درخواست ویزای باکو گذرنامه آن ها باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد. در غیر این صورت تضمینی برای تایید درخواست و صدور ویزای باکو وجود نخواهد داشت.

سفارت آذربایجان کجاست؟

تهران، پاسداران، خیابان نیستان سوم، کوچه راستوان، پلاک ۱۶

تلفن سفارت: ۰۲۱۲۲۵۵۹۵۵۳-۵

نمابر سفارت: ۰۲۱۲۲۵۵۸۱۸۳

کدپستی: ۱۹۴۴۹۶۵۱۱۴

 

آدرس سایت سفارت آذربایجان:

http://tehran.mfa.gov.az/ir

 

آدرس کنسولگری سفارت: تهران، نیاوران، خیابان شهید پور ابتهاج، خیابان خداوردی، کوچه سیزدهم غربی، نبش کوچه شیرافکن، پلاک ۵

ساعات کار سفارت آذربایجان: از ۹ صبح تا ساعت ۱۲:۳۰ ظهر در روزهای شنبه تا چهارشنبه

تلفن تماس: ۰۲۱۲۲۲۹۱۱۴۴

آدرس پست الكترونيكي: az.embassy.tehran@gmail.com

آدرس کنسولگری سفارت در تبریز: بلوار ولیعصر، خیابان عارف، پلاک ۹

تلفن تماس: ۰۴۱۳۳۳۳۴۸۰۳

ویزای باکو و انواع آن :

ویزای باکو برای افراد فاقد تابعیت و برای اتباع خارجی که قصد سفر به این کشور را دارند به دو صورت صادر می گردد.

  • ویزای عادی
  1. اشتغال
  2. علمی و آموزشی
  3. تجارت
  4. گردشگری
  5. درمان
  6. دیدار با بستگان
  7. فرهنگ و ورزش
  8. اهداف انسان دوستانه

در صورتی که به هرکدام از دلایل ذکر شده قصد سفر به این کشور را داشته باشید ویزای باکو از این دسته برای شما صادر خواهد شد. مدت زمان اعتبار برای این نوع ویزای باکو برای مدت ۹۰ روز از زمان صدور و برای یک بار ورود و خروج محاسبه می گردد.

  • ویزای ترانزیت یک / دو بار ورود

این نوع از ویزای باکو زمانی صادر می شود که فرد متقاضی قصد دارد برای رفتن به کشور سوم از کشور آذربایجان عبور کند. مدت زمان اعتبار این ویزای باکو حداکثر ۳۰ روز از زمان صدور است. همچنین مدت زمان مجاز برای اقامت در این کشور حداکثر تا ۵ روز قابل تایید است.

مدت اعتبار و اقامت برای ویزای ترانزیت با توجه به مسیر مورد استفاده برای گذر ازین کشور و زمانی که طول می کشد این مسیر طی شود مشخص خواهد شد. همچنین نوع وسیله نقلیه اعم از دریایی، ریلی، زمینی، هوایی و…. در تعیین این موضوع اهمیت خواهد داشت.

هزینه برای دریافت انواع ویزای باکو :

  • ۶۰ یورو برای ویزای یک ماهه عادی
  • ۶۵ یورو برای ویزای یک ماهه فوری
  • ویزای ترانزیت ۵۰ یورو
  • ویزای ترانزیت دبل ۶۵ یورو

نکته : هزینه های فوق جهت واریزی سفارت بوده و هزینه نهایی را باید با کارشناس خود هماهنگ کنید.

پس از دریافت ویزای باکو چگونه سفر کنیم؟؟

امکان سفر هوایی به این کشور به وسیله خطوط هواپیمایی و مسافرتی اکراینی، ترکیش، فلای دبی، بلاویا، امارات و قطری برای متقاضیان وجود دارد. به وسیله این پروازها می توانید با یک توقف به آذربایجان سفر کنید.

برای سفر بدون توقف به باکو پایتخت آذربایجان می توانید از طریق ایرلاین های ایران ایر و آزال آذربایجان اقدام کنید.

 

جهت اخذ وقت سفارت و انواع ویزا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *