ویزای شینگن ایتالیا

ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا این امکان را به شما می‌دهد تا به کشور ایتالیا سفر کنید. ایتالیا کشوری در جنوب قاره اروپا است و واحد پولی این کشور یورو هست. ایتالیا و فرانسه پایه‌های تمدن اروپا بودند.

در سفر به ایتالیا مهد هنر و موسیقی خود را برای غرق شدن در هنر آماده کنید. شام آخر میلان، خیابان‌های ونیز و هزاران کوچه و پس‌کوچه زیبای این کشور شمارا در تاریخ و هنر غرق خواهد کرد.

فراموش نکنید که تنها راهی که می‌توان در ونیز به گشت‌وگذار پرداخت، قایق است. ونیز شهر عاشقانه‌های ایتالیاست. از دسرها و بستنی‌های خوشمزه این کشور نیز نگذرید، بدون خوردن خوراکی‌های خوشمزه ایتالیا را ترک نکنید.

ایتالیا پر از جاذبه‌های گردشگری و شهرهایی است که در آن می‌توانید کل روز خود را به خوش‌گذرانی طی کنید. مردم ایتالیا مردمانی خونگرم و راحت هستند اما یافتن کار در این کشور آسان نیست و ازلحاظ اقتصادی این کشور بنیه ضعیفی دارد.

برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا کافی است تا این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

ویزای شینگن ایتالیا

 

چگونه ویزای شینگن ایتالیا بگیریم؟

ابتدا باید وقت سفارت ایتالیا را دریافت کنید و نوع ویزای خود را مشخص کنید. پس از مشخص شدن نوع ویزا با تکمیل مدارک خود به سفارت ایتالیا رفته و مدارک خود را تحویل دهید.

سفارت پس از بررسی مدارک به شما پاسخ خواهد داد. این پاسخ می‌تواند مثبت و یا منفی باشد. درصورتی‌که پاسخ سفارت ایتالیا منفی باشد شما باید دو تا چهار ماه بعد با رفع کردن علت رد شدن درخواست ویزای خود مجدداً اقدام نمایید.

در صورت مثبت بودن پاسخ سفارت به درخواست ویزا، شما باید پاسپورت خود را جهت ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت تحویل دهید.

 

 

چگونه وقت سفارت ایتالیا دریافت کنیم؟

برای دریافت وقت سفارت ایتالیا کافی است تا با ما تماس بگیرید. در این راه شما نیاز به دانش و تجربه‌دارید پس بهتر است با یک تماس تلفنی از دانش و تجربه ما کمک بگیرید و در کمترین زمان در خیابان‌های میلان باشید.

مشاورین مجرب ما شمارا راهنمایی خواهند کرد و هر آنچه باید بدانید را به شما خواهند گفت. شما با یک تماس می‌توانید وقت سفارت ایتالیا و پس‌ازآن ویزای شینگن ایتالیا را دریافت کنید.

 

 

انواع ویزای شینگن ایتالیا چیست؟

به را سفر به کشوری مثل ایتالیا که در حوزه شینگن قرار دارد کافی است تا ویزای شینگن ایتالیا را دریافت کنید. شما با اخذ ویزای شینگن ایتالیا می‌توانید به دیگر کشورهای این حوزه نیز سفر کنید و از سفر خود لذت ببرید.

ویزای شینگن ایتالیا انواع مختلفی دارد که در ادامه خواهیم گفت.

  1. ویزای شینگن نوع A:

این ویزا که در اصطلاح ویزای ترانزیت نامیده می‌شود؛ زمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد که شما قصد سفر به یک کشور خارج حوزه شینگن را داشته باشید اما مجبور شوید در فرودگاه این کشور فرود بیایید.

این فرود می‌تواند به‌منظور سوخت‌گیری هواپیما و یا تغییر خط هوایی باشد. در این صورت شما باید ظرف ۴۸ ساعت فرودگاه این کشور را ترک کنید. نکته مهم این است که شما نمی‌توانید در این مدت از فرودگاه خارج شوید.

 

  1. ویزای شینگن نوع B:

این ویزا نیز برای ترانزیت است اما به شما این امکان را می‌دهد تا از طریق راه‌های زمینی و یا دریایی این کشور را ترک کنید. شما ملزم به ترک این کشور در کمترین زمان ممکن هستید.

 

  1. ویزای شینگن نوع C:

ویزای توریستی یا همان نوع C مورد تقاضای اکثر مسافرین است و به شما این امکان را می‌دهد تا به مدت نود روز در ایتالیا اقامت داشته باشید. البته شما می‌توانید به سایر کشورهای حوزه شینگن نیز سفر کنید.

این ویزا خود دو نوع مختلف یک‌بار ورود و دو بار ورود را دارد. شما با اخذ ویزای یک‌بار ورود تنها می‌توانید یک‌بار وارد این کشور شوید و پس از اولین خروج ویزای شما فاقد اعتبار خواهد شد.

با ویزای دو بار ورود می‌توانید دو بار وارد این کشور شوید و با دومین خروج از این کشور ویزای شما فاقد اعتبار می‌شود.

 

  1. ویزای شینگن نوع D:

این ویزا برای اقامت طولانی‌مدت هست و به شما این امکان را می‌دهد تا به مدت پنج سال ویزای این کشور را داشته باشید و به این کشور رفت‌وآمد کنید. این ویزا بیشتر مورد تقاضای دانشجویان، تجار، بازرگانان و یا وابستگان شخص دارای اقامت ایتالیا است.

 

 

برای گرفتن ویزای شینگن ایتالیا چه مدارکی نیاز است؟

  1. تکمیل فرم سفارت:

این فرم را باید دقیق و بدون اشتباه تکمیل کنید. در صورت مشاهده کوچک‌ترین نقص درخواست ویزای شینگن ایتالیای شما توسط سفارت رد خواهد شد.

 

  1. شناسنامه:

این سند باید نشان‌دهنده هویت ایرانی شما باشد و دارای عکس متقاضی باشد.

 

  1. گذرنامه:

باید دارای شش ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا باشد. همچنین داشتن دو صفحه خالی برای مهرهای سفارت الزامی است. درصورتی‌که متقاضی درگذشته مسافرت‌هایی به خارج از کشور داشته، وجود پاسپورت‌های قبلی نیز الزامی است.

 

  1. سند مالکیت:

سندی که دارایی شمارا نشان دهد. این سند می‌تواند برای یک اتومبیل بالای صد میلیون، یک‌خانه و یا یک مغازه باشد. هر آنچه نشان دهد شما تمکن مالی دارید باید ارائه گردد.

 

  1. نامه اشتغال به کار:

این نامه با توجه به شغل شما هست. یعنی اگر شما شغلی دولتی دارید باید حکم کارگزینی تحویل دهید و اگر وکیل هستید باید پروانه وکالت خود را ارائه دهید.

 

  1. گردش حساب:

گردش سه ماه اخیر حساب خود را باید به سفارت تحویل دهید. این گردش باید با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد.

 

  1. واچر هتل:

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در کشور ایتالیا رادارید هتل زور کنید و تأییدیه آن را به سفارت تحویل دهید. گاهی سفارت رسید پرداختی را نیز از شما درخواست می‌کند.

 

  1. بلیط هواپیما:

شما باید بلیط رفت‌وبرگشت هواپیمای خود را رزرو کنید و تائید آن را تحویل سفارت دهید.

 

  1. بیمه‌نامه:

شرکتی که شمارا بیمه می‌کند باید معتبر باشد و تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه‌های احتمالی که ممکن است برای شما رخ دهد را بپردازد.

 

  1. دعوت‌نامه:

این برگه باید از طرف شخصی باشد که دارای اقامت دائم ایتالیا است و یا این‌که شهروند این کشور هست.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت ایتالیا  و ویزای شینگن ایتالیا کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *