ویزای نروژ و وقت سفارت نروژ فوری

ویزای نروژ

قبل از توضیحات ویزای نروژ بهتر اس بدانید که، کشور نروژ علاوه بر جاذبه های گردشگری و توریستی بیشمار و جالب، مکان منحصر به فردی از نظر زندگی اجتماعی و رفاه اقتصادی است. این کشور در سال ۲۰۱۵ از نظر شاخص توسعه انسانی و شاخص مردم سالاری و همچنین شاخص رفاه اجتماعی در جهان رتبه اول را کسب کرد. نروژ از ابتدای قرن ۲۱ ام موفقیت های زیادی در زمینه های مختلف در سطح جهانی کسب کرده و یکی از پر طرفدار ترین کشور های شمال اروپا برای گردشگری است. مردم نروژ چهارمین مردم خوشحال جهان هستند. این کشور در آزادی بیان، کیفیت زندگی، بهداشت و دموکراسی در جهان اول است. نکته جالب دیگر که برای مهاجران و مسافران به این کشور بسیار با ارزش می باشد تسلط اکثر مردم به زبان انگلیسی است. نروژ همچنین ششمین کشور جهان از لحاظ راحتی کسب و کار است. در ادامه به بررسی نحوه دریافت ویزا برای سفر و اقامت در این کشور خواهیم پرداخت.

ویزای نروژ

انواع ویزا برای سفر به کشور نروژ

کشور نروژ جزو کشور های عضو شینگن می باشد. بنابراین در صورتی که قصد سفر یا اقامت در این کشور را دارید، باید برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنید. به طور کلی هدف از سفر به این کشور نوع ویزای مورد نیاز شما را مشخص خواهد کرد؛ در ادامه به معرفی انواع آن ها خواهیم پرداخت:

 

ویزای ازدواج

ازدواج با یک تبعه ی نروژی و یا شخصی که اقامت دائمی نروژ را دارد، یکی از راه های کسب اقامت دائمی در این کشور است. فقط لازم است هر دو طرف بالای ۱۸ سال باشند و تا آن موقع متاهل نباشند.

 

ویزای تحصیلی نروژ

کشور نروژ با توجه به شرایط حاکم یکی از بهترین گزینه ها برای تحصیل می باشد. برای اخذ این نوع ویزا در ابتدا باید مدارک تحصیلی و هویتی خود را به سفارت نروژ در ایران تحویل دهید تا پس از انجام بررسی های لازمه نتایج از سوی سفارت به شما اعلام گردد. در صورتی که موفق به تحصیل در این کشور شدید، پس از گذشت ۲ سال می توانید برای خانواده و آشنایان خود ویزای همراه دریافت کنید.

 

ویزای تجاری نروژ

برای دریافت این نوع ویزا، شرکت تجاری نروژی که قرار است شما از آن بازدید نمایید، دعوتنامه ای را به همراه تاریخ و آدرس دقیق برای شما ارسال می کند و کارفرمای مربوطه گواهی نامه ای که اجازه می دهد شما در نروژ به کسب و کار بپردازید، برای شما فراهم می آورد.

 

ویزای توریستی نروژ

علاوه بر اهداف توریستی در نروژ، این نوع ویزا بهترین گزینه برای افرادی است که قصد دیدار دوستان و اقوام مقیم نروژ را دارند.

از آن جایی که نروژ جزو کشور های اتحادیه اروپاست، این امکان فراهم شده تا بتوانید توسط ویزای نروژ به سایر کشور های اروپایی عضو شینگن سفر کنید. فقط به یاد داشته باشید که در فرم درخواست خود برای سفر به نروژ حتماً قید کنید که علاوه بر نروژ قصد ورود به چه کشورهایی را دارید. اگر قصد سفر به چندین کشور را در حوزه شینگن را دارید باید طی سفر خود، فرم هایتان را در نهایت به کشور نروژ که در واقع کشور اصلی محسوب می شود، ارائه دهید. فراموش نکنید که اگر کودکی همسفر شماست که والدین او همراهش نیست، حتما برگه رضایت نامه معتبر از والدین را که امضایش کرده باشند، به همراه داشته باشید. البته یکی دیگر از مدارک معتبر که باید در این زمان ارائه شود، پارسپورت معتبر هر یک از والدین می باشد. نکته جالب دیگر این است که اگر فردی ساکن یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا باشد و یا پاسپورت یکی از آن کشورها را داشته باشد نیازی به اخذ ویزای توریستی نروژ ندارد.

 

ویزای کاری نروژ

در صورتی که در حرفه ای تخصص دارید و در کشور نروژ کارفرمایی را پیدا کردید که به حرفه ی شما احتیاج دارد، می توانید برای اخذ این نوع ویزا اقدام کنید. در حقیقت برای اقامت کاری در این کشور نیازمند دعوت نامه کاری از سوی کارفرما هستید. ویزای کاری نروژ به مدت یک سال اعتبار دارد و پس از پایان هر سال ملزم به تمدید مجدد آن هستید. بعد از گذشت پنج سال کار در این کشور می توانید تقاضای اقامت دائمی کنید.

 

مدارک لازم ویزای نروژ

  • بلیط هواپیما
  • پرینت حساب بانکی برای سه ماه گذشته یا مدارک دیگری که توانایی مالی شما برای سفر را اثبات کند.
  • رزرو هتل / تاییدیه محل اقامت / تاییدیه پوشش هزینه توسط شخص دعوت کننده
  • سند مالکیت (در صورتی که ملک شخصی دارند)
  • شناسنامه
  • مدارک کاری شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی و بیمه (در صورتی که این مدارک را ندارید باید نامه ای از کارفرما ارائه دهید که دلیل نداشتن آن ها را توضیح دهد.)
  • در صورتی که صاحب کسب و کاری هستید باید مدارکی که این را اثبات کند ارائه دهید.
  • اگر بی کار هستید، نیاز مند گواهی ای هستید که ثابت کند ثبات مالی دارید. مانند عقدنامه، پرینت حساب بانکی همسر یا مدارک مالی اعضای خانواده
  • بیمه مسافرتی (باید حداقل ۳۰ هزار یورو اعتبار داشته باشد.)
  • در صورتی که به دلیل کاری یا تجاری سفر می کنید، دعوت نامه از سوی شرکت یا کارفرما، همراه با ذکر دقیق تاریخ ها و علت سفر، به علاوه ی شواهد مستند از رابطه تجاری مانند قرارداد ها، فاکتور ها، مکاتبات، اثبات واردات و …
  • اگر بازنشسته هستید، مدرک بازنشستگی
  • پرینت فرم پر شده در وب سایت سفارت که آدرس آن در ذیل آمده
  • عکس (باید در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد. در صورتی هم که عینکی هستید، عکس باید با عینک باشد.)
  • پاسپورت ( باید حداقل ۶ ماه از اعتبار و دو صفحه ی خالی از آن باقی مانده باشد.)
  • اگر دانشجو هستید، گواهی اشتغال به تحصیل

 

هزینه دریافت ویزای نروژ

دریافت ویزا طبق نرخ نوشته شده در وب سایت سفارت نروژ برای کودکان تا ۶ سال رایگان، کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای بزرگسالان ۶۰ یورو است.

 

راه های ارتباطی با سفارت نروژ در ایران

آدرس سفارت: لواسانی (فرمانیه)، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲

کد پستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳

تلفن: ۲۲۲۹۲۷۷۶

ایمیل: emb.tehran@mfa.no

ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۸ تا ۱۵:۳۰

بخش کنسولی و مهاجرت سفارت نروژ

ایمیل: isum.teheran@mfa.no

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای نروژ با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *