ویزای هلند و وقت سفارت هلند

ویزای هلند

یکی از ویزاهای پرطرفدار در کشور ما ویزای هلند است؛ به همین دلیل ما نیز تصمیم داریم که در این مطلب در مورد ویزای هلند صحبت کنیم اما قبل از پرداختن به این موضوع بد نیست که اول اطلاعاتی راجع به خود کشور هلند ارائه دهیم. پس اگر شما هم قصد سفر به هلند را دارید بهتر است که با ما همراه شوید چون شرط ورود شما به این کشور اخذ ویزای هلند است.

هلند و جاذبه های آن

هلند یکی از قطب های اصلی فرهنگ و هنر دنیاست که در شمال غربی اروپا قرار دارد؛ کشوری کوچک اما توسعه یافته که سرزمین لاله ها نامیده می شود. سرزمین لاله ها، لقبی است که به خاطر وجود مزارع واقعاً زیبای لاله در هلند به این کشور داده شده است. مزارع شگفت انگیز لاله در کنار آثار به جا مانده از عصر طلایی هلند باعث شده اند که طی هر سال حدود چهارده میلیون توریست به هلند سفر کنند که طبق آمار بیش از چهار میلیون نفر از آنها حتماً از آمستردام دیدن خواهند کرد. هلند همواره یکی از مقاصد اصلی ایرانی های علاقمند به گردشگری نیز بوده است که همانطور که در ابتدا هم بیان کردیم ایرانی ها برای ورود به هلند مستلزم اخذ ویزای هلند هستند.

اما ایرانی ها و شهروندان سایر کشورهای کمتر توسعه یافته عمدتاً به قصد تحصیل یا با رویای یافتن شغلی درخور و مناسب به هلند سفر می کنند زیرا هلند از نظر اقتصادی و علمی به ترتیب در رده های پانزدهم و هفتم برتر دنیا قرار دارد. پس طبیعی است که مردم کشورهای کمتر توسعه یافته به قصد ادامه تحصیل یا کار کردن وارد هلند شوند که در هر صورت این افراد برای سفر به هلند ابتدا باید ویزای هلند را دریافت کرده باشند. البته اینکه این افراد برای ورود به هلند به چه نوع ویزایی نیاز دارند؛ مستقیماً به هدف آنها از سفر به هلند وابسته است که ما سعی کرده ایم در بخش بعدی مقاله اطلاعاتی در مورد انواع ویزای هلند ارائه دهیم.

ویزای هلند

برای سفر به هلند به چه نوع ویزایی نیاز داریم؟

کشور هلند در منطقه شنگن قرار دارد پس برای ورود به هلند باید ویزای شنگن هلند را دریافت کنید. منظور از منطقه شنگن، منطقه ای است که شامل خاک تمام کشورهای عضو پیمان شنگن یعنی هلند، بلژیک، آلمان، فرانسه، لهستان، لوکزامبورگ، پرتغال، چک، مجارستان، پرتغال، اسپانیا، لتونی، مالت، اسلواکی، دانمارک، استونی، فنلاند، اسلوونی، ایسلند، یونان، سوئد، نروژ و اتریش هست. شایان ذکر است که طبق پیمان شنگن اگر موفق به اخذ ویزای شنگن هلند شوید با همان ویزا می توانید به سایر کشورهای نامبرده نیز سفر کنید یا اگر ویزای شنگن یکی از کشورهای مذکور را دریافت کرده باشید با همان ویزا می توانید وارد هلند نیز شوید.

پس طبق آنچه گفته شد ویزای هلند، ویزای منطقه شنگن است. ویزای شنگن در چهار طبقه مختلف دسته بندی می شود که ویزای ترانزیت، ویزای عبوری، ویزای توریستی و ویزای ملی نامیده می شوند که گاهاً به ترتیب ویزاهای نوع A، B، C و D نیز خوانده می شوند. هریک از انواع ویزای هلند شرایط و ویژگی های خاص خود را دارند یعنی با دریافت هریک از امتیازات متفاوتی برخوردار خواهید شد.

ویزای هلند نوع A فقط مجوز ورود به یکی از فرودگاه های هلند است و در صورتی برای شما صادر می شود که قصد سفر به یکی دیگر از کشور دیگری را داشته باشید اما لازم است که به هلند رفته و سپس از راه هوایی به کشور مدنظر بروید. دقت داشته باشید که حق خروج از فرودگاه را نخواهید داشت و باید حتماً از راه هوایی هلند را ترک کنید اما اگر لازم است که از فرودگاه خارج شده و از راه زمینی به کشور موردنظر سفر کنید باید برای اخذ ویزای هلند نوع B درخواست دهید. پس با دریافت ویزای A یا B اجازه اقامت در هلند را ندارید و پس از ورود به هلند باید به صورت هوایی یا زمینی خاک هلند را ترک کنید. لازم به ذکر است که مدت اعتبار ویزای هلند نوع A و B در یک دوره شش ماهه حداکثر سه ماه است.

ویزای هلند نوع C که ویزای توریستی هم خوانده می شود به شما اجازه اقامت در خاک هلند را می دهد پس اگر به قصد گردشگری، شرکت در یک همایش و یا حضوری حداکثر سه ماهه قرار است به هلند سفر کنید باید برای اخذ ویزای هلند نوع C تقاضا دهید. مدت اعتبار این نوع ویزای هلند نیز مانند دو مورد پیشین طی یک دوره شش ماهه حداکثر سه ماه است.

اما چنانچه لازم است مدت زمان بیشتری در خاک هلند اقامت داشته باشید باید برای دریافت ویزای ملی هلند درخواست دهید که البته این نوع ویزای هلند خود در قالب های متفاوتی صادر می شود. به عنوان مثال اگر می خواهید برای ادامه تحصیل به هلند بروید باید ویزای تحصیلی هلند را دریافت کنید.

حالا که با انواع ویزای هلند آشنا شدیم اجازه دهید که ببینیم برای دریافت ویزای هلند باید چه پروسه ای را طی کنیم.

برای دریافت ویزای هلند به چه نحوی باید عمل کنیم؟

همانطور که گفتیم مجوز ورود شما به خاک هلند اخذ ویزای هلند است که البته بسته به نوع سفرمان باید ویزایی متفاوت دریافت کنیم. حالا می خواهیم با پروسه اخذ ویزای مدنظرمان آشنا شویم.

مرجع صادرکننده ویزای هلند، سفارت هلند واقع در نقاط مختلف دنیا است. پس برای دریافت ویزای هلند باید به سفارت این کشور واقع در ایران یا در سایر کشورهای دنیا مراجعه کنید که البته برای راحتی بهتر است که از طریق همان سفارت هلند در ایران عمل نمایید. اما اجازه ندارید هر موقع که مایل بودید به سفارت مراجعه کنید بلکه قبل از مراجعه حضوری باید از سفارت وقت قبلی بگیرید.

برای گرفتن وقت از سفارت هلند باید تقاضای خود مبنی بر گرفتن وقت را به پست الکترونیکی سفارت هلند ارسال کنید. لازم به ذکر است که ایمیل مذکور باید به زبان انگلیسی تایپ شود و حاوی اطلاعات شناسایی شما، شماره تماس شما، شماره پاسپورت شما، نوع ویزای موردنیاز شما، هدفتان از سفر به هلند، تاریخ سفرتان به هلند و… باشد. سفارت هلند پس از دریافت ایمیل شما و بررسی آن اگر صلاح بداند با ارسال ایمیلی برای شما به شما وقت خواهد داد و زمان دقیق مصاحبه را به شما اعلام خواهد کرد. اما چنانچه سفارت به شما پاسخی نداد بدین معناست که با درخواستتان موافقت نکرده است و برای گرفتن وقت جهت اخذ ویزای هلند باید مجدداً اقدام کنید.

در صورتی که سفارت به شما وقت داد؛ موظف خواهید شد که در وقت اعلام شده به سفارت مراجعه کنید تا در مصاحبه حضوری سفارت شرکت نمایید. عدم حضور به موقع شما در سفارت به منزله لغو وقت گرفته شده است و تحت این شرایط سفارت شما را جریمه خواهد کرد و تا مدت ها دیگر به شما وقت نخواهد داد.

شایان ذکر است که روز مصاحبه حتماً باید تمامی مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای هلند را به همراه داشته باشید. چنانچه پرونده شما کامل نباشد سفارت درخواست شما مبنی بر اخذ ویزای هلند را ریجکت خواهد کرد. مدارک لازم برای دریافت ویزای هلند بسته به نوع ویزای مدنظرتان متفاوت است اما اگر بخواهیم لیستی از مدارک معمول برای اخذ ویزای هلند ارائه دهیم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای هلند که از طریق سایت سفارت یا بخش ویزای سفارت قابل دریافت است.
  • اصل و ترجمه انگلیسی رسمی مدارک شناسایی
  • گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
  • اصل یا تصویر دعوتنامه (لازم به ذکر است که اگرچه ارائه دعوتنامه الزامی نیست اما شانس شما برای دریافت ویزای هلند را دوچندان می کند پس حتی اگر دوست و آشنایی در هلند ندارید بهتر است که در یک کارگاه کوتاه مدت ثبتنام کنید و از آنها بخواهید که برای شما دعوتنامه ارسال کنند. ضمناً اگر دعوتنامه را از طرف یک دوست ایرانی ساکن در هلند که دارای گذرنامه ایرانی است دریافت کرده اید باید گذرنامه وی را نیز به سفارت هلند تحویل دهید).
  • در صورتی که دعوتنامه ندارید بهتر است برنامه سفر خود را به سفارت اعلام کنید.
  • اصل و ترجمه رسمی گواهی تمکن مالی که از سوی بانک صادر می شود. اگر حساب بانکی شما زیر بیست میلیون است یا حساب بانکی یکی از اقوام درجه یک خود را ارائه دهید و یا از فرد دعوت کننده بخواهید که در دعوتنامه قید کند که هزینه های سفر شما را تقبل می کند.
  • دو قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته باشید.
  • اگر قبلاً به منطقه شنگن سفر کرده اید باید ویزاهای قبلی خود را نیز به سفارت ارائه دهید.
  • معرفی نامه شغلی که بسته به شغل شما می توان از حکم کارگزینی، پروانه کسب، فیش حقوقی، مدارک ثبت شرکت، کارت دانشجویی و… به عنوان معرفی نامه شغلی یاد کرد.
  • رسید رزرو بلیط رفت و برگشت به هلند و واچر رسمی هتل که البته در صورت ارائه دعوتنامه از ارائه واچر هتل معاف خواهید شد.
  • بیمه نامه مسافرتی با ارزش حداقل سی هزار یورو

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای هلند با شماره ۲-۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *