ویزای چک

ویزای چک

ویزای چک یکی از مجموعه ویزایهای شینگن بوده که با اخذ ویزای چک به راحتی می توانید به تمام کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کیند.جمهوری چک در قلب اروپای مرکزی واقع شده و جز اتحادیه اروپا نیز هست. این کشور محل برخورد تمدن های اروپایی به شمار می رود. تا قبل از سال ۱۹۳۳ کشوری به نام چکسلواکی که جمهوری چک و اسلواکی آن را تشکیل داده بودند وجود داشت. بعد از سال ۱۹۳۳ دو کشور مستقل شده و جمهوری چک و کشور اسلواکی را تشکیل دادند.بزرگ‌ترین شهر جمهوری چک پراگ است که پایتخت این کشور می باشد.این کشور که در اروپای مرکزی قرار دارد از نظر منابع طبیعی و فرهنگی بسیار منحصر به فرد است.جمهوری چک به دلیل داشتن مکان های زیاد که برای گردشگری بسیار مناسب هستند در اروپا نیز استثنایی به شمار می رود. بیشتر مرز این کشور توسط رشته کوه ها احاطه شده است.در منطقه به این کوچکی در اروپا وجود چشمه های آب معدنی، زیبایی محیط شهر ها و دهکده ها این کشور را به جایی تبدیل کرده است که سالانه از تمام نقاط دنیا گردشگران بسیاری را جذب می کند.

وقت سفارت چک

پایتخت این کشور یعنی پراگ آنقدر زیباست که آن را به زیبایی‌اش می‌شناسند.

در فهرست آثار یونسکو ازین کشور عضو اتحادی اروپا دوازده نقطه تاریخی ثبت شده است که از اهمیت بالایی برخوردارند.جالب است بدانید که رشته های ادبیات،‌ موسیقی و هنر در این کشور بسیار حائز اهمیت هستند. به گونه ای که این جمهوری چک در این رشته ها در جهان بسیار معروف است. نام هنرمندانی همچون بهومیل هرابال، فرانتس کافکا و میلان کوندرا تداعی کننده این موضوع است.

 

درخواست ویزای چک شامل چه مراحلی است؟

در ابتدای کار و پیش از هر چیزی باید برای گرفتن وقت از سفارت چک برای درخواست ویزای چک اقدام کنید.باید به سایت سفارت چک مراجعه کرده و طبق توضیحات سایت این سفارت اطلاعاتی را که برای گرفتن وقت از سفارت جمهوری چک برای ویزای چک لازم است را به آدرس ایمیلی که به منظور این کار قرار داده اند ارسال نمایید.

مدارکی که باید برای گرفتن وقت از سفارت و اقدام برای دریافت ویزای چک ارسال کنید به شرح زیر است:

  • نام و نام خانوادگی
  • شماره تماس
  • نوع ویزای درخواستی
  • مدت زمان اقامت در این کشور
  • هدف از سفر

هزینه ای که باید برای دریافت ویزای چک آن هم به صورت یورو پرداخت کنید به شرح زیر است:

کودکان ۶ الی ۱۲ سال : ۳۵ یورو

بزرگسالان: ۶۰ یورو

مدارکی که برای دریافت ویزای چک به آن ها نیاز دارید در زیر ارائه کرده ایم:

اگر می خواهید برای دریافت ویزای چک به صورت کوتاه مدت یعنی تا ۹۰ روز اقدام نمایید لیست مدارکی که به آن ها نیاز دارید به صورت زیر است:

  1. یک قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید از چهره متقاضی که در ابعاد ۴*۶ گرفته شده باشد. این عکس باید جدید بوده و دقت کنید که باید آن را با چسب (مایع) به فرم تقاضا بچسبانید و از منگنه کردن آن خودداری نمایید.
  2. فرم تقاضای ویزای چک که توسط متقاضی تکمیل، تایپ و امضا شده باشد. . این فرم به همراه سایر مدارک باید توسط خود متقاضی ارائه شود. امضای یکی از والدین در مواردی که کودکان زیر ۱۵ سال هستند مورد قبول است.
  3. داشتن بیمه پزشکی مسافرت. در واقع این بیمه باید در تمامی مدت زمان اقامت متقاضی در منطقه شینگن اعتبار داشته باشد.

در صورتی که می خواهید برای دریافت ویزای چک چند بار ورود یا مولتی اقدام نمایید بیمه پزشکی مسافرت شما نیز باید مولتی باشد. باید به همراه مدارکتان کپی بیمه را نیز ارائه نمایید.

  1. مبلغ پرداخت شده برای ویزای چک که حتما باید به یورو پرداخت شود.
  2. در نهایت به همراه داشتن پاسپورت ایرانی که حداقل به مدت زمان سه ماه بعد از انقضای ویزای مورد نیاز اعتبار داشته باشد. پاسپورت باید دو صفحه خالی داشته و کپی از صفحه اول آن را به همراه کپی ویزاهای قبلی و مهرها ارائه دهید. همچنین توصیه میکنیم گذرنامه های پیشین خود را نیز ارائه کنید.

مدارکی که متقاضیان ویزای چک در ایران باید ارائه کنند به شرح زیر است:

۱٫در ابتدای کار مدارکی را برای همه متقاضیان ویزای چک پیش نیاز است از جمله:

  • گواهی تمکن مالی و گواهی محل اقامت در زمان حضور در کشورهای عضو:
  • تایید اقامت یا پوشش هزینه ها توسط شخص حقیقی و یا حقوقی دعوت کننده که باید اصل دعوت نامه ای که از ادارهکشور چک دریافت شده است از طرف پلیس مهاجرت این کشور به صورت رسمی مهر و امضا شده باشد.
  • سایر گواهی‌های مربوط به تمکن مالی که شامل چک مسافرتی، کارت اعتباری بین المللی و…. است.
  • اظهارنامه بانکیبه نام شخص متقاضی به همراه پرینت ریز گردش همان حساب در سه ماه آخر از یکی از بانک‌های ایرانی
  • رزرو هتل
  • رزرو بلیط هواپیما که با تعداد روزهای بیمه مسافرتی و مدت زمان هتل تطابق داشته باشد.
  • گواهی ثبات اجتماعی – اقتصادی که مشخص کننده این است که قصد متقاضی برای ترک کشورهای عضو چیست.
  • کلیه متقاضیان به گواهی مالکیت در صورت امکان و یا گردش مالی سه ماه آخر خود نیاز دارند.
  • ترجمه صفحه اول دفترچه بیمه خدمات درمانی یا تامین اجتماعی که مهر دارالترجمه را داشته باشد.
  • ترجمه شناسنامه با مهر دارالترجمه
  1. اتباع غیر ایرانی مقیم ایران

اجازه اقامت ایرانی که به مدت زمان حداقل ۳ ماه پس از تاریخ انقضای ویزایی که صادر خواهد شد اعتبار داشته باشد.

  1. مدارکی که برای متقاضیانی که کمتر از سن قانونی هستند

گواهی سرپرستی قانونی و رضایت نامه والدین در صورتیکه فرزند که متقاضی در یافت ویزای چک است تنها و یا با یکی از والدین قصد سفر دارد.

۴٫تعیین هدف از سفر به این کشور

  • گردشگری و توریستی
  • کنفرانس علمی
  • دیدار با خانواده و یا بستگان
  • نمایشگاه تجاری
  • برگزاری مسابقات ورزشی
  • تجارت
  • ماموریت رسمی

پس از تهیه مدارک برای دریافت ویزای چک چگونه می توانید بلیط هواپیما تهیه نمایید؟؟؟

هم اکنون از ایران به جمهوری چک پرواز مستقیمی وجود ندارد.برای سفر از ایران به چک سفرهایی باهواپیمایی ترکیش ایر لاین ترکیه با یک توقف در استانبولبلاویا با یک توقف در مینسکاکراینی با یک توقف در کی یفو پگاسوس با یک توقف در استانبول انجام می شوند که جز بهترین های سفر به جمهوری چک هستند.همچنین برای سفر به این کشور می توانید با پرواز های اتریشی، فلای دبی، لوفتهانزا، آلیتالیا و امارات اقدام نمایید.

 جهت اخذ ویزای شینگن چک یا وقت سفارت چک با ما تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *