چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم

چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم

کشور کانادا در میان کشور های آمریکای شمالی یکی از پرطرفدار ترین مکان ها برای مهاجرت و سفر می باشد، که برای سفر به این کشور نیاز به گرفتن ویزای کانادا و قبل آن وقت سفارت کانادا داریم. برای خیلی از متقاضیان این سوال وجود خواهد داشت که چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم ؟ طبیعت کم یاب و آب و هوای سرد آن، خصوصا در فصل تابستان، می تواند گزینه ی مناسبی برای سفر باشد. گرچه آب و هوای سرد طرفداران خاص خود را دارد، با توجه به امکانات رفاهی و کیفیت زندگی می توان از آب و هوای قطبی آن چشم پوشی کرد. این کشور با منابع عظیم، فضای گسترده و تراکم جمعیتی پایینش نیروی کاری و تحصیلی زیادی را به خود جذب کرده. کانادا با ۱٫۷ تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی یازدهمین اقتصاد بزرگ جهان است و صنایع خودروسازی، شیمیایی و نفت بسیار قوی دارد.

این کشور دانشگاه های معتبر متعددی دارد و به یکی از قطب های آموزشی محبوب دانشجویان تبدیل شده است. منابع طبیعی و فضای کار عظیم، این کشور را به محل محبوبی برای آغاز کسب و کار و اشتغال تبدیل کرده است. یکی دیگر از نکات مثبت این کشور برای مهاجران و مسافران زبان رسمی این کشور است که انگلیسی می باشد که غالب مردم با آن آشنایی دارند. در صورتی که شما هم قصد سفر به این کشور را دارید توصیه می کنیم که در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم

چگونه باید از سفارت کانادا وقت بگیریم ؟

اگر می خواهید بدانید که چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم ،نخستین گام برای دریافت ویزای کانادا، دریافت وقت از سفارت این کشور است. البته این وقت برای مصاحبه نیست بلکه برای انگشت نگاری و ارائه ی مدارک می باشد. در نتیجه هر چه مدارکتان کامل تر باشد، بیشتر احتمال دریافت ویزا را دارید. از آن جا که این کشور در ایران سفارت ندارد، برای دریافت ویزا باید از کارگذاری امور کنسولی کانادا با نام وک (VAC) وقت دریافت کنید. برای مردم ایران این کارگذاری ها در سه شهر استانبول، آنکارا و ابوظبی واقع اند. برای دریافت وقت از این مراکز می توان به دو روش اینترنتی و حضوری اقدام کرد:

 

دریافت وقت اینترنتی :

برای دریافت وقت اینترنتی نخست باید به وب سایت سفارت کانادا مراجعه کرده و حساب کاربری بسازید. سپس وارد بخش رزرو وقت سفارت شوید و اسکن مدارک لازم را بارگذاری کنید. پس از آن باید فرم درخواست ویزا را پر نموده و پرداخت هزینه ویزا و انگشت نگاری را انجام دهید. در این مرحله افراد بالای ۸۰ سال و زیر ۱۴ سال نیاز به پرداخت هزینه انگشت نگاری ندارند. این پرداخت باید از طریق کارت های اعتباری بین المللی انجام شود. پس از انجام این مراحل یک ماه فرصت دارید تا با مراجعه ی حضوری به یکی از کارگذاری های نام برده اقدام به انگشت نگاری کنید.

در این مرحله مرکز یک کد به شما خواهد داد که ادامه مراحل دریافت ویزا از طریق این کد صورت خواهد گرفت. تایید یا رد شدن درخواست ویزا بعدا از طریق ایمیل به شما اعلام خواهد شد. به یاد داشته باشید که اگر در مدت یک ماه بعد از تکمیل فرم به مراکز کارگذاری مراجعه نکنید، درخواست باطل شده و هزینه پرداخت شده قابل استرداد نمی باشد.

 

دریافت وقت حضوری:

چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم که به صورت حضوری برویم ؟ برای دریافت حضوری، پس از مراجعه به یکی از مراکز کارگذاری، باید مدارک لازم را به مسئول مربوطه تحویل داده و فرم درخواست ویزا را تکمیل کنید. پس از تکمیل این مرحله باید هزینه صدور ویزا و انگشت نگاری را از طریق بانک پرداخت نمایید. در اینجا هم مثل تعیین وقت اینترنتی افراد بالای ۸۰ یا زیر ۱۴ سال نیاز به پرداخت هزینه انگشت نگاری ندارند. پس از دریافت کد باید به کشور بازگشته و حدود یک تا سه ماه منتظر بمانید تا نتیجه از طریق ایمیل به شما منتقل گردد.

روش آنلاین نسبت به روش حضوری مزیت هایی دارد. برای مثال اگر در روش آنلاین مدارک شما ناقص تا دارای خطا باشد، فرصت تصحیح مدارک به شما داده خواهد شد. این در حالی است که در روش حضوری این امکان برایتان فراهم نخواهد شد و در صورت وجود کوچک ترین خطا در خواست شما رد خواهد شد. به علاوه رسیدگی به درخواست های آنلاین با سرعت بیشتری صورت می گیرد و نتیجه زودتر به شما اعلام می گردد. با این حال تجربه نشان داده است که احتمال قبولی درخواست های حضوری بیشتر از درخواست های آنلاین می باشد.

لازم به ذکر است که در هر دو روش علاوه بر افراد بزرگتر از ۸۰ و کوچک تر از ۱۴ سال، مسافرانی که ویزای مهاجرتی دارند، کارمندان و افراد دولتی و دیپلمات ها و همچنین کسانی که اقامت کانادا را دارند نیاز به انگشت نگاری ندارند.

هزینه ی ثبت نام ویزا ۱۰۰ دلار و هزینه ی انگشت نگاری ۸۵ دلار می باشد.

 

مدارک لازم شامل :

  • مدارک شناسایی مانند پاسپورت با حداقل یک سال اعتبار، کپی تمام صفحات پاسپورت به علاوه ی پاسپورت های قدیمی
  • ترجمه مدارک دارایی مانند اسناد منگوله دار و غیر منگوله دار از جمله مبایعه نامه، اسناد پیش خرید، اسناد ملک، گواهی بانکی از حساب های سپرده، گردش حساب سه ماهه و …
  • فرم درخواست ویزا
  • مدارک دعوت کننده (در صورت وجود) مانند دعوت نامه (دعوت نامه باید شامل نام، تاریخ تولد، کپی کارت اقامت، سند ملکی، گواهی کاری، آدرس، شماره تلفن و امضا و تاریخ فرد دعوت کننده باشد. نسبت شما با فرد دعوت کننده نیز باید ذکر شود.)
  • فرم اطلاعات خانوادگی
  • ترجمه شناسنامه که باید توسط دارالترجمه ی رسمی ترجمه شده باشند و مورد تایید دادگستری قرار گیرند.
  • عکس ۳*۴ با زمینه روشن
  • رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  • ترجمه سند ازدواج
  • مدارک مالیاتی و بیمه

برای اینکه مدارکتان برای کارگذار سفارت کانادا متقاعد کننده باشد، مدارک باید گویای بازگشت شما به ایران در مدت زمان مقرر باشند. همچنین هرچه مدارک کامل تر باشند، امکان تایید شدن بیشتر است.

 

از میان مراکز وک (VAC) نام برده هر کدام نکات مثبت و منفی دارند که هر شخص با توجه به شرایط خود یکی از آن ها را بر می گزیند. برای مثال مرکز آنکارا از سایرین خلوت تر است اما از آن جایی که پرواز روزانه به این شهر از ایران وجود ندارد، فرد ناچار به اقامت دو یا سه روزه در این شهر می شود. این در حالی است که پرواز رفت و برگشت روزانه به استانبول وجود دارد. یکی دیگر از مزیت های سفارت آنکارا امتیاز پیکاپ ویزا می باشد. البته سفارت ابوظبی نیز امتیاز پیکاپ ویزا را دارا می باشد اما هزینه سفر به این شهر بیشتر از سایرین است.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا از استانبول و مشاوره اخذ ویزای کانادا و شینگن با ما تماس بگیرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *