چگونگی گرفتن وقت سفارت یونان

چگونگی گرفتن وقت سفارت یونان

قبل از توضیحات درباره چگونگی گرفتن وقت سفارت یونان لازم است بدانید که ، یونان یکی از کشورهای اروپایی توسعه یافته و پیشرفته است اما علاوه بر جایگاه اقتصادی مناسب از جایگاه جغرافیایی ویژه­ای نیز برخوردار است زیرا در محل تلاقی سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا قرار دارد؛ کشوری که آن را به عنوان مهد تمدن دنیای غرب، زادگاه فلاسفه، سرزمین نمایشنامه نویسی و آوردگاه بازی­های المپیک می­شناسیم. پس جای تعجب ندارد که سالیانه افراد زیادی متقاضی سفر به یونان و تبعاً متقاضی دریافت ویزای این کشور باشند. با دانستن چگونگی گرفتن وقت سفارت یونان متوجه خواهید شد که ویزای یونان با توجه به نوع سفر در انواع مختلف توریستی، تحصیلی و تجاری صادر می­شود.اعتبار ویزای توریستی یونان بیش از سه ماه نیست. دارندگان ویزای توریستی یونان حق کار کردن در این کشور را ندارند و پس از اتمام اعتبار ویزا ملزم به ترک یونان هستند.

چگونگی گرفتن وقت سفارت یونان

یونان یکی از مقاصد دانشجویان نیز هست زیرا دانشگاه­های یونانی ارتباط نزدیکی با سایر دانشگاه­های معتبر اروپایی دارند. لازم به ذکر است که زبان تدریس در اکثر دانشگاه­های این کشور، یونانی است اما در بعضی دانشگاه­ها نیز از زبان انگلیسی استفاده می­شود.اما ویزای تجاری یونان برای افرادی صادر می­شود که می­خواهند در این کشور کار کنند و مدت اقامت آنها در یونان بیش از سه ماه خواهد بود. متاسفانه ویزای تجاری یونان برای اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپا به سختی صادر می­شود. متقاضیان این نوع ویزا ملزم به دریافت گواهی تایید توانایی از سوی سازمان نیروی انسانی یونان هستند. در برخی موارد از متقاضیان ویزای تجاری یونان، ودیعه گرفته می­شود.

در ادامه مدارک لازم برای دریافت ویزاهای مذکور را بیان می­کنیم.

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت یونان جهت اخذ ویزای توریستی

  • اصل و تصویر شناسنامه به همراه ترجمه رسمی آن
  • اصل و تصویر گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل تا دو ماه پس از اتمام زمان ویزای درخواستی باشد)
  • فرم تقاضای ویزای توریستی (برای هر فرد باید به صورت مجزا تکمیل گردد)
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • دو قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته شده باشد (عکس رنگی و بدون عینک)
  • سند مالکیت و کارکرد حساب بانکی
  • ضمانت نامه بانکی صد میلیون ریالی (به ازای هر متقاضی)
  • اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه آن
  • گواهی اشتغال به کار متناسب با شغل متقاضی ( به عنوان مثال پروانه مطب و پروانه نظام پزشکی برای پزشکان، فیش حقوقی کارمندان دولت، جواز کسب مشاغل آزاد، گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و دانش­آموزان)
  • گواهی رزرو هتل برای اقامت در یونان
  • گواهی رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرتی (مدت اعتبار بیمه باید به اندازه مدت اقامت فرد در یونان باشد)

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت یونان جهت اخذ ویزای تحصیلی

  • گواهی پذیرش تحصیل در یکی از دانشگاه­های یونان
  • اصل و تصویر شناسنامه
  • اصل و تصویر گذرنامه
  • گواهی سلامت جسمی
  • مدرک زبان
  • لیست نمرات مقاطع تحصیلی پیشین

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت یونان جهت اخذ ویزای تجاری

  • اصل و تصویر شناسنامه به همراه ترجمه آن
  • اصل و تصویر گذرنامه
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • گواهی اشتغال به کاری که رابطه متقاضی و شرکت مقصد را نشان دهد
  • گواهی شش ماه سابقه بیمه
  • کارکرد حساب بانکی متقاضی در سه ماه اخیر
  • ضمانتنامه بانکی صد میلیون ریالی (به ازای هر متقاضی)
  • دعوتنامه (در صورت وجود)
  • دو قطعه عکس پرسنلی، رنگی و بدون عینک که در سال جاری گرفته شده باشد
  • گواهی عدم سوپیشینه

 

 

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس بگیرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *