ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

کشور اروپایی پرتغال که در نزدیکی اسپانیا قرار گرفته جز یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن می باشد از این رو متقاضیان ویزای پرتغال و سفر به پرتغال می بایست برای سفر به این کشور درصدد اخذ ویزای شنگن برآیند همچنین متقاضیانی که دارای ویزای شنگن هستند نیز می توانند بدون دریافت ویزای ورود و تنها با داشتن ویزای شنگن به هر یک از کشورهای عضو شنگن وارد شوند ؛ آندسته از متقاضیانی که خواستار ویزای شنگن هستند نیز به این نکته توجه داشته باشند که از جمله اقدامات مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن داشتن وقت سفارت می باشد و هر متقاضی می بایست با توجه به وقت تعیین شده و با داشتن مدارک مورد نیاز در سفارت مربوطه جهت مصاحبه حاضر باشد.

وقت سفارت پرتغال

متقاضیان اخذ ویزای پرتغال می بایست قبل از هر چیز درصدد اخذ وقت سفارت پرتغال جهت مصاحبه حضوری  و انگشت نگاری باشند از اینرو می بایست متقاضیان سفر به پرتغال با جمع آوری مدارک  مورد نیاز در روز تعیین شده  همراه با مدارک ترجمه شده  و دارای مهر رسمی دادگستری و وزارت امور خارجه  در سفارت مربوطه حاضر باشند .

وقت فوری پرتغال

متقاضیانی که درصدد اخذ وقت فوری پرتغال هستند در جریان باشند که می بایست حداقل ۲ ماه زودتر از تاریخ سفر خود اقدام به اخذ وقت سفارت نمایند و با توجه به درخواست های بالای متقاضیان جهت سفر به پرتغال متقاضیان می توانند با ارسال کردن اسکن از صفحه اول پاسپورت خود و ارائه فرم دعوتنامه به کارشناسان ما در ویزابان درصدد اخذ وقت فوری سفارت پرتغال برآیند و پروسه اخذ وقت سفارت پرتغال رو به متخصصین ویزابان محول نمایند.

مراحل اخذ ویزای پرتغال

پرتغال از جمله کشورهایی است که متقاضیان سفر به آن می توانند با داشتن ویزای مربوطه اقدام به سفر نمایند، با توجه به اینکه پرتغال از جمله کشورهای عضو اتحادیه شنگن می باشد سفر به پرتغال مستلزم  داشتن ویزای شنگن می باشد از اینرو متقاضیان سفر به پرتغال با داشتن ویزای  شنگن و بدون اخذ ویزا می توانند اقدام به مسافرت به پرتغال نمایند و  وارد کشور پرتغال شوند در یک نگاه کلی می توان مراحل اخذ ویزای پرتغال رو بصورت زیر تشریح کرد:

تکمیل کردن فرم درخواست ویزای پرتغال —-> اخذ وقت در سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه حضوری —-> آماده کردن مدارک موردنیاز و حضور در سفارت با مدارک مورد نیاز

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

  • تکمیل کردن فرم درخواست ویزای پرتغال که توسط هر یک از متقاضیان بصورت مجزا تکمیل و امضا شده باشد.
  • ارائه عکس رنگی با ابعاد ۴*۳ با پیش زمینه سفید و بصورت تمام رخ که با تصویر پاسپورت متفاوت باشد.
  • ارائه اصل پاسپورت متقاضی که دارای حداقل ۶ ماه اعتبار بیشتر از تاریخ اعتبار ویزا باشد؛ همچنین در صورت داشتن ویزاهای شنگن قبلی ارائه کپی از تمامی صفحاتی که در پاسپورت های قبلی مهر شنگن دارد نیز الزامی می باشد.
  • ارائه کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی
  • ارائه مدارک شغلی معتبر متقاضی بعنوان مثال کپی از اخرین روزنامه رسمی منتشر شده شرکت و کپی از تغییرات شرکت- ارائه کارت دانشجویی بین المللی برای دانشجویان و برای اعضای هیئت علمی ارائه حکم مربوط به اعضای هیئت علمی- برای افرادی با مشاغلی همچون مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره ارائه کپی از روزنامه تاسیسی برای شرکت و آخرین تغییرات ثبت شده شرکت الزامی می باشد- افراد شاغل در بخش های دولتی یعنی کارمندان نیازمند ارائه فیش حقوق و حکم کارگزینی خود می باشند – برای افراد شاغل در بخش های خصوصی نیز ارائه گواهی اشتغال به کار و ارائه کپی از سوابق بیمه ای مربوط به یکسال گذشته شخص نیز الزامی می باشد- افرادیکه دارای مشاغل آزاد هستند نیز ارائه جواز کسب و ارائه کارت بازرگانی آنها الزامی می باشد.
  • ارائه دعوتنامه معتبر در صورت وجود که در اینصورت باید دقت نمایید که دعوتنامه مذکور دارای نام درخواست کننده ، مدت زمان اقامت شخص و… باشد و در صورتیکه شخص دعوت کننده ضامن مالی مسافر در سفر می باشد ارائه مدارک مالی، پرینت حساب از شخص دعوت کننده و.. الزامی می باشد.
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت ۶ ماهه گردش حساب بانکی
  • داشتن حداقل موجودی ۵۰ میلیون تومان برای هر متقاضی
  • ارائه واچر یا رزرو هتل در پرتغال
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی فردی یا جمعی که شامل حداقل سقف پوشش ۳۰ هزار یورو می باشد.
  • ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما  جهت سفر به پرتغال
  • پرداخت مبلغ ۶۰ یورو برای افراد بالاتر از ۵ سال در سفارت

رعایت نکات زیر در سفارت پرتغال الزامیست

  • کلیه مدارک ارائه داده به سفارت پرتغال می بایست ترجمه شده و دارای مهر رسمی دارالترجمه و همچنین مهر وزارت امور خارجه و دادگستری باشد.
  • در صورتیکه هر یک از مدارک ارائه شده به سفارت با مدارک ذکر شده در بالا مغایرت داشته باشد افسر سفارت از تحویل گرفتن مدارک امتناع خواهد کرد.
  • حضور هر یک از متقاضیان در روز مصاحبه جهت انگشت نگاری الزامی می باشد .

وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال

از جمله اقدامات مورد نیاز قبل از سفر به کشورهای اروپایی اخذ مجوز ورود به کشور مربوطه می باشد در حقیقت مجوز ورود همان ویزا بوده که متقاضی با اخذ ویزای اون کشور میتونه  در مدت زمان اعتبار ویزای مربوطه در کشور مورد نظر اقامت  داشته باشه بنابراین اگر خواستار سفر به پرتغال هستید در جریان باشید که میتونید با داشتن ویزای شنگن اقدام به مسافرت به پرتغال نمایید؛ از اینرو برای سفر به کشور پرتغال اول اقدام به تهیه ویزای شنگن کنید و بدونید که گام اساسی جهت اخذ ویزای شنگن دریافت وقت سفارت پرتغال از سفارت مربوطه می باشد.

مراحل اخذ وقت سفارت پرتغال

پرتغال از جمله کشورهای عضو توافقنامه شنگن می باشد و متقاضیان سفر به پرتغال می بایست اول از همه در صدد اخذ ویزای پرتغال باشند از جمله پیش نیازهای اخذ ویزای پرتغال اخذ وقت سفارت پرتغال می باشد بنابراین برای تعیین وقت سفارت پرتغال می بایست  درصدد اخذ وقت سفارت جهت مصاحبه حضوری  و انگشت نگاری باشید. سپس در وقت تعیین شده جهت مصاحبه و انگشت نگاری با مدارک مورد نیاز و فرم تکمیل شده ویزای پرتغال  در محل سفارت واقع در تهران حضور داشته باشید.

وقت سفارت پرتغال

وقت فوری سفارت پرتغال

با توجه به درخواست های بالا جهت اخذ وقت سفارت پرتغال و با توجه به اینکه ممکن است متقاضیان بخواهند در بازه زمانی خاص در پرتغال حاضر باشند و از طرفی برای آندسته از متقاضیانی که از دانش و زمان کافی جهت اخذ وقت سفارت برخوردار نیستند و متقاضی وقت فوری پرتغال هستند پیشنهاد می کنیم جهت اخذ وقت فوری سفارت پرتغال با ارسال صفحه اول پاسپورت  و شماره همراه معتبر به کارشناسان ویزابان درصدد اخذ ویزای شنگن باشید و روال اخذ وقت فوری سفارت پرتغال را به کارگزاران و کارشناسان ما در شرکت ویزابان محول نمایید.

آدرس سفارت پرتغال

آدرس سفارت پرتغال تهران، دروس ، خیابان هدایت، کوچه روزبه پلاک ۱۶ می باشد که الزامی هست تمامی متقاضیان جهت مصاحبه حضوری  در روز مصاحبه به آدرس مربوطه مراجعه کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای پرتغال

  • تکمیل فرم درخواست ویزای پرتغال که توسط هریک از متقاضیان کامل و امضا شده باشد.
  • ارائه ۲ قطعه عکس رنگی ۴*۳ با پشت زمینه سفید و بصورت تمام رخ
  • ارائه اصل پاسپورت متقاضی که دارای حداقل اعتبار ۶ ماهه بوده به همراه کپی از تمامی صفحاتی که دارای مهر ویزای شنگن بوده و کپی از تمامی صفحات پاسپورت های قبلی که دارای مهر شنگن می باشد.
  • ارائه کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی
  • ارائه دعوتنامه رسمی در صورت وجود
  • ارائه مدارک شغلی معتبر که می بایست هر متقاضی بنا به شغل خود یکی از مدارک زیر را به سفارت ارائه دهد افراد شاغل در بخش خصوصی نیاز به داشتن گواهی اشتغال به کار به انضمام سوابق بیمه ای – مشاغل آزاد هم نیازمند ارائه جواز کسب و کارت بازرگانی می باشند- افراد شاغل در بخش دولتی هم نیازمند فیش حقوقی و حکم کارگزینی می باشند- دانشجویان نیز نیازمند گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت بین المللی دانشجویی هستند- اعضای هیئت علمی نیز نیازمند گواهی اشتغال، سابقه بیمه ، نامه از دانشگاه و فیش حقوقی می باشند.
  • ارائه واچر یا رزرو هتل و تاییدیه آن در طول اقامت شخص در پرتغال
  • ارائه مدارک مالی مبتنی برتمکن مالی شخص متقاضی و همراه داشتن موجودی حداقل ۵۰ میلیون تومان برای هر شخص
  • پرینت گردش حساب بانکی شخص متقاضی با گردش ۶ماهه
  • بیمه نامه مسافرتی فردی یا دسته جمعی با سقف پوششی حداقل ۳۰ هزار یورو
  • ارائه بلیط رفت و برگشت به کشور پرتغال
  • پرداخت مبلغ ۶۰ یورو جهت بررسی مدارک در روز مصاحبه که برای تمامی افراد بالای ۱۲سال ضروری می باشد و برای افراد ۶-۱۲ سال نیز مبلغ ۳۵ یورو می باشد.

رعایت نکات  زیر جهت تحویل دادن  مدارک در روز مصاحبه سفارت پرتغال الزامی می باشد :

  • کلیه مدارک ارسالی به سفارت پرتغال می بایست ترجمه شده و دارای مهر رسمی وزارت خارجه و دادگستری باشد.
  • هر یک از متقاضیان ملزم به ارائه هر یک از مدارک بالا بوده و در صورت ارائه ندادن یکی از مدارک نامبرده در روز مصاحبه، افسر سفارت از پذیرش مدارک امتناع خواهد کرد.
  • در روز مصاحبه کلیه مدارک تحویلی به سفارت می بایست براساس چک لیست مرتب شود در غیراینصورت افسر از پذیرش مدارک خودداری خواهد کرد.
  • حداکثر زمان مورد نیاز جهت اعلام جواب ویزا بین ۲-۳ هفته می باشد.

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای شینگن پرتغال با ما تماس بگیرید

واچر هتل ، واچر هتل برای سفارت

واچر هتل چیست؟؟؟

اگر اهل سفر و گردش هستید و یا علاقه مند به دنیای گردشگری به احتمال زیاد به هنگام انتخاب مکانی برای سفر و یا گردشگری و یا زمانی که در حال مطالعه مطالبی در مورد بهترین مکان های گردشگری دنیا و…. بوده اید با واژه ی واچر هتل برخورد کرده اید.در ابتدای کار باید به این نکته توجه کرد که واچر به معنای مدرک و سند است. واچر هتل همان سند تاییدیه رزرو هتل شماست و در واقع داشتن واچر هتل به منزله تایید رزرو اتاق در هتل می باشد.واچر هتل برگه ای تایید شده و مستند از طرف هتل است که مورد تایید رسمی هتل می باشد. همچنین سندی معتبر برای این موضوع است که شما در کشور مقصد مورد نظرتان در تاریخی مشخص محلی را برای اقامت خود در نظر گرفته و رزرو کرده اید.

واچر هتل

اگر بخواهیم ساده تر این مطلب را بیان کنیم باید گفت که واچر هتل همان رسیدی است که هنگامی که برای رزرو اتاق در هتل اقدام می نمایید به عنوان رسید رزرو هتل در اختیار شما قرار می گیرد.این رسید را می توان از همان هتل و پس از انجام دادن مراحل رزرو اتاق هتل در یافت کرد. همچنین می توانید به صورت اینترنتی اقدام کرده و واچر هتل خود را پس از انجام دادم مراحل رزرو اتاق به صورت اینترنتی دریافت نمایید.واچر هتل باید به عنوان رسید پرداخت هزینه هتل و مدرک رزرواسیون هتل در اختیار فردی باشد که قصد اقامت در هتل را دارد.

به هنگام ورود به هتل فرد مهمان که اسامی و اطلاعات پاسپورتش با اسامی مندرج در واچر هتل یکسان است باید واچر هتل را به عنوان مدرک رزرو و پرداخت هزینه های هتل به قسمت پذیرش هتل تحویل دهد.پس باید به این نکات توجه کرد که اطلاعات ثبت شده به هنگام رزرو اتاق هتل باید با اطلاعات پاسپورت فرد مهمان یکسان باشد. همچنین مهمان و شخص مسافر باید واچر هتل را به همراه داشته و به هنگام ورود به هتل به پذیرش تحویل دهد.

 

واچر یا رزرو هتل شامل چه اطلاعاتی است؟؟؟

در واقع واچر هتل نشان دهنده و مدرک پرداخت هزینه رزرو اتاق در کشور مقصد است که شامل اطلاعاتی از قبیل:

هتل :

  • تاریخ ورود به هتل
  • تاریخ خروج و ترک هتل
  • مدت زمان اقامت در هتل
  • نوع اتاق
  • مشخصات اتاق
  • نوع هتل
  • اطلاعاتی شامل هتل

مهمانان:

  • اسامی و مشخصات مهمانان

کد انحصاری یا همان شماره تایید رزرو هتل

با وجود همه ی این ها و ثبت دقیق اطلاعات واچر هتل مبلغی را که برای رزرو هتل پرداخت کرده اید نشان نمی دهد.اطلاعات ثبت شده در رزرو هتل به هنگام ورود برای اقامت توسط پذیرش هتل با اطلاعات پاسپورت مهمان بررسی و مطابقت داده خواهد شد و در صورت صحت اطلاعات اتاق در اختیار مهمانان قرار خواهد گرفت.اتاقی که به مهمانان تحویل داده خواهد شد دقیقا مطابق با اطلاعاتی است که بر روی واچر هتل ثبت شده است.

 

چرا باید واچر هتل داشته باشیم؟؟؟

یکی از دلایل اهمیت واچر هتل برای درخواست دریافت ویزاست.همچنین سندی تایید شده است که نشان می دهد شما در کشور مقصد محلی را برای اقامت در نظر گرفته اید.چک کردن و بررسی رزرو هتل در مرز ورود در بسیاری از کشورها انجام میگردد.و باید این نکته را در نظر گرفت که شما باید رزرو هتل را به همراه خود داشته باشید تا زمانی که در کشور مقصد اگر مورد درخواست و بررسی مامور رسیدگی به مدارک قرار گرفتید بتوانید مدارک خود را به صورت کامل ارائه کنید تا مامور رسیدگی به مدارک از محل اقامت شما اطمینان یابد.

باید به این نکته توجه کرد که مسافر قبل از اقدام و درخواست برای ویزا باید برای رزرو هتل و محل اقامت خود اقدام نماید. سپس با به همراه داشتن رزرو هتل می تواند برای درخواست ویزا اقدام کند. به عنوان مثال می توان درخواست ویزا برای کشورهای عضو منطقه شنگن را در نظر گرفت.به غیر از ویزاهای شنگن بسیاری از کشورها نیز برای درخواست ویزا واچر هتل را جز مدارک اصلی درخواستی خود قرار داده اند.همانگونه که در مقاله ویزای بلژیک و ویزای شنگن توضیح داده شده تحویل رسید هتل یا در واقع همان واچر هتل از مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا می باشد. به هنگام درخواست ویزا کلیه ی کشورهای عضو شنگن واچر هتل را از شما خواستارند.

ساده تر بگوییم برای هر مسافری که قصد برقراری و قرار ملاقات با سفارت خانه های کشورهای خارجی و درخواست ویزا را دارد به همراه داشتن رزرو بلیط و رزرو هتل که همان واچر هتل است به عنوان مدارک اصلی مورد نیاز است.در اینجا رزرو هتل به معنای موافقت هتل با درخواست شخص متقاضی ویزا برای اقامت در هتل مورد نظر است.

 

آیا امکان اصلاح اطلاعات واچر هتل وجود دارد؟

 

پس از ارسال درخواست با مشخصات و ثبت آن در سیستم هتل دیگر امکان هیچ گونه تغییری برای اطلاعات فراهم نیست.در صورت بروز هرگونه مشکل باید برای درخواست جدید در هتل اقدام نمایید.به هنگام ثبت اطلاعات مسافر هزینه رزرو هتل به صورت آنلاین پرداخت می شود.پس از دریافت رزرو هتل نام و مشخصات مهمان هتل تا تاریخ ثبت شده برای شب اول اقامت در هتل در سیستم هتل ثبت خواهد ماند.

انواع واچرهای هتل

واچرهای هتل ها اصولا به دو زبان انگلیسی و فارسی ارائه می شوند. به این خاطر که اگر فرد متقاضی خارجی بود بتوان نسخه انگلیسی را در اختیارش قرار داد.هر آژانس مسافرتی و یا وب سایت رزرواسیون هتل که خدمات رزرو هتل را انجام می دهند واچر هتل مخصوص خود را دارند.واچر هتل ها لزوما شبیه به هم نیستند و با توجه به انتخاب شما برای محل رزرو هتل متفاوت خواهند بود.تنها چیزی که در تمامی واچر هتل ها یکسان است ثبت اطلاعات دقیق و کامل در رابطه با رزروی که انجام شده است می باشد.

اصولا بر روی واچرهای هتل ها یک کد انحصاری است که همان شماره تایید رزرو یا همان شماره کانفرم هتل می باشد.این کد به هنگام ورود مسافر با کد ثبت شده در سیستم که عینا تطابق دارد و همان کدی است که در سیستم ثبت شده است تطابق داده خواهد شد.

 

جهت اخذ وقت سفارت با شماره های ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید

بیمه مسافرتی

بیمه مسافرتی

مسافران و متقاضیان اخذ ویزا آیا به این مسئله فکر کرده اید که اگر در کشوری که قصد سفر به آن را دارید دچار حادثه ای شدید از چه خدمت بیمه درمانی یا همان بیمه مسافرتی  باید استفاده کنید ؟ در جریان هستید که می بایست تمامی هزینه های درمانی را در مرکز درمانی کشور مقصد به دلار پرداخت کنید؟نظر به اینکه امروزه متقاضیان زیادی خواستار مسافرت به خارج از کشور هستند در مدارک سفر متقاضیان می بایست بیمه مسافرتی نیز برای هریک از متقاضیان لحاظ شود با توجه به ضروری بودن و الزام به همراه داشتن بیمه مسافرتی در سفرهای خارجی بسیاری از مسافرین از شرایط استفاده کردن از خدمات بیمه مسافرتی خود آگاه نیستند و این امر منجر به پرداخت هزینه های درمانی از طرف خود مسافران می شود از اینرو متقاضیان باید در جریان سقف پوشش بیمه خود و مدت زمان تحت پوشش بودن بیمه باشند در این مقاله به نکاتی که می بایست  در اخذ بیمه مسافرتی رعایت شود می پردازیم.

بیمه مسافرتی

چرا بیمه مسافرتی ؟

متقاضیان ویزای کشورهای مختلف می بایست جهت اخذ ویزا در روز مصاحبه خود مدارک معتبری را به افسر سفارت مربوطه تحویل دهند از جمله مدارکی که می بایست درروز مصاحبه به همراه لیست مدارک تحویلی به سفارت همراه مسافران باشه بیمه مسافرتی هست؛ می پرسید بیمه مسافرتی برای چی؟ میدونید اگه به کشورهای خارجی سفر کردید و دچار حادثه ای شدید چی کار باید بکنید؟ در جریان هزینه های درمانی در کشورهای خارجی هستید؟

در حال حاضر شرکت های زیادی برای تامین پوشش درمانی مسافرین در خارج از کشور بیمه مسافرتی صادر می کنند که در اینصورت اگر به کشور دیگه ای مسافرت کردید و دچار بیماری و مشکل شدید اینجا هست که بیمه مسافرتی میتونه در پرداخت هزینه های درمانی به شما کمک کنه و جای هیچ نگرانی برای پرداخت هزینه ها هم نیست .

بیمه مسافرتی بیمه ای هست که میتونه در قالب بیمه های فردی و یا گروهی از سمت مسافر یا فردی که نماینده شخص هست در کشور مقصد تهیه بشه ؛ این بیمه مسافرتی در طول مدت سفر به ازای صدمات بدنی و حوادثی که در طول سفر شخص در خارج از کشور ممکنه برای مسافر رخ بده مسافر رو تحت پوشش قرار میده ؛ این بیمه میتونه برای اشخاص بصورت انفرادی و یا بصورت گروهی در محل سکونت متقاضی یا توسط میزبانی در هر کشوری صادر بشه و جهت تامین بیمه مسافرتی ، مسافرین محترم می تونند بیمه نامه مذکور را در شرکت های دولتی و غیردولتی تهیه کنند فقط به این نکته توجه داشته باشید که حداقل هزینه قابل قبول جهت بیمه مسافرتی باید سی هزار یورو باشه.

هزینه بیمه مسافرتی

در جریان باشید که حداقل مبلغی که باید مسافر تحت پوشش بیمه ی  پرداخت کنه ۳۰ هزار یورو هست که البته این مبلغ نیز وابسته به چندین عامل همچون کشوری که قصد مسافرت به آن را دارید، سن فرد متقاضی، مدت زمانیکه مسافر قصد داره تحت پوشش بیمه باشه داشته ( لازم بذکره که مدت بیمه هر فرد به مدت زمان اقامت وی در سفر بستگی دارد.) و به این نکته هم توجه  داشته باشید که مدت بیمه مسافرتی باید طبق تاریخ سفر تنظیم شده باشه  یعنی زمان ورود شما به کشور مقصد باید همان تاریخ بیمه شما باشه  و جالبه که بدونید هزینه بیمه مسافرتی جهت ورود به کشورهای عضو شنگن، مناطق آسیایی خاورمیانه  و طرح اقتصادی ۴ با هم متفاوت هست.

با توجه به گستردگی شرکت های بیمه ای رعایت نکات ذیل قبل از انتخاب نوع بیمه مسافرتی الزامی است:

  • در صورت عقد قرارداد جهت اخذ بیمه با شرکت های بیمه ای توجه داشته باشید که تعهدات شرکت بیمه مذکور در موارد تحت پوشش بیمه نامه متعدد و زیاد باشد.
  • در وهله اول نسبت به تعهدات شرکت بیمه و سقف بیمه نامه مسافرتی مطمئن بشید چون شرکت های بیمه تنها ملزم به پرداخت هزینه های درمانی تا سقف بیمه مورد نظر هستند و در صورت برآورد هزینه ای بالاتراز سقف تعهدات بیمه  مابقی هزینه ها برعهده شخص بیمه گذار می باشد.
  • در مورد نوع آیتم هایی که شرکت بیمه آنها را تحت پوشش خودش قرار میده مثل هزینه بستری شدن در بیمارستان، هزینه درمان، جراحی و… نیز اطلاعات کافی کسب کنید.
  • جهت اخذ بیمه  به مدت زمانیکه در بیمه مسافرتی شما درج می شود دقت کافی داشته باشید چون زمان مورد نظر برای بیمه می بایست با مدت زمان اقامت مسافر در کشور مورد نظر یا کشوری که قصد سفر به آن را دارید متناسب باشد.
  • چنانچه بطور مداوم درحال مسافرت کردن هستید پیشنهاد می کنیم نسبت به اخذ بیمه نامه مسافرتی کل جهان اقدامات لازم را انجام بدید و در صورتیکه فقط قصد سفر به کشورهای عضو شنگن رو دارید باید نسبت به اخذ بیمه های مسافرتی شنگن اقدامات لازم رو انجام بدید.
  • اگر اهل ماجراجویی و سفرهستید و سالانه تعداد زیادی سفرهای خارجی دارید بهتره که درصدد اخذ بیمه Multiple باشید در غیر اینصورت می توانید بیمه نامه Single تهیه کنید.

برای مشاوره وقت سفارت و درخواست صدور بیمه مسافرتی معتبر با ما تماس بگیرید.