وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا – فوری و تضمینی

 

وقت سفارت کانادا

برای توضیح درباره نحوه دریافت وقت سفارت کانادا ابتدا به این می پردازیم که چرا کانادا؟ هرساله افراد زیادی از سرتاسر دنیا وارد کانادا می­شوند. عده­ای دارای تخصص موردنیاز دولت کانادا هستند؛ بعضی از آنها می­خواهند به خانواده خود که مقیم کانادا هستند ملحق شوند؛ گروهی در جست و جوی آزادی و امنیت هستند؛ برخی فقط به قصد تفریح به این کشور سفر می­کنند و دسته­ای هم با رویای تحصیل و کار وارد این سرزمین پهناور می­شوند. به هر حال جاذبه­های گردشگری، علمی، اقتصادی و… بیشمار کانادا هر فردی را برای سفر به این کشور وسوسه می­کند. ادامه مطلب …

قوانین و مقررات

 

لطفا قبل از ثبت درخواست وقت سفارت

۱٫ تمامی ارتباطات با مشتریان صرفا از طریق کانال های ارتباطی اعلامی در سایت وده و هرگونه کانال دیگر و یا شماره حسابهای دیگر از مسئولیت این موسسه خارج می باشد.

۲٫ ویزابان هیچ شعبه دیگری تحت هیچ نام، سایت، شخص و یا نمایندگی در هیچ کجا ندارد و سوء استفاده از نام ویزابان پیگرد قانونی خواهد داشت.

۳٫ ویزابان هیچ فعالیتی را خارج از قوانین جمهوری اسلامی ایران و قوانین مربوط به سفارت ها انجام نخواهد داد.

۴٫ ویزبان متعهد می گردد در صورت عدم ارائه خدمت مورد نظر در تاریخ درج شده در قرارداد، وجوه پرداختی مشتری را به حساب ایشان مسترد نماید.

۵٫ در صورت کنسل نمودن سفارشات و قراردادها به درخواست مشتری به هر دلیلی قبل از تاریخ قید شده در قرارداد، ۲۵ درصد از مبلغ قرارداد کسر و باقی مبلغ به حساب مشتری عودت داده خواهد شد.

۶٫ در موارد فورس و تغییر در قوانین ویزا و مهاجرتی، موسسه مسئولیتی نداشته اما سعی در اخذ مناسبترین وقت و خدمت خواهد داشت.

۷٫ هرگونه نقص مدارک و تاخیر در ارائه نیازمندی ها توسط مشتری باعث تاخیر و بالطبع اضافه شدن به موعد مقرر ارائه خدمت خواهد شد.

۸٫ در موارد اخذ وقت سفارت، ویزابان صرفا نسبت به اخذ وقت سفارت مربوطه مسئول بوده و هیچ گونه مسئولیتی در قبال ریجکت شده مسافران، کسری مدارک و یا مشاوره نخواهد داشت.

وقت سفارت فرانسه

 

وقت سفارت فرانسه

ویزای توریستی کشور فرانسه به دو صورت می باشد :۱ – کسانی که قصد سفر و تفریح را دارند ۲-کسانی که برای دیدار اقوام و دوستان به کشور فرانسه سفر می کنند .
ویزای فرانسه هم شنگن بوده و متقاضی می تواند بعد از سفر به کشور فرانسه به سایر کشورهای عضو اتحادیه شنگن نیز سفر کند ، اما متقاضی باید توجه داشته باشد که ویزا سه ماهه بوده و میبایست قبل از ۹۰ روز پایانی خاک کشور فرانسه و یا هریک ازکشور های عضو اتحادیه شنگن را ترک نماید.
برای اخذ ویزای توریستی از کشور فرانسه حضور فرد درخواست کننده ضروری و مصاحبه به صورت حضوری انجام می گیرد .
اولین نکته برای اخذ وقت سفارت و بعد از آن گرفتن ویزای فرانسه تکمیل کردن فرم درخواست و ارائه دادن آن همراه با سایر مدارک به سفارت می باشد .
نکته : متقاضیانی که قصد سفر به کشور فرانسه را دارند می بایست فرم درخواست ویزا را برای هریک از اعضا خانواده جداگانه تکمیل کنند. ادامه مطلب …

وقت سفارت لهستان

 

وقت سفارت لهستان

ویزای لهستان به متقاضیان داده می شود که قصد سفر به لهستان و سایر کشور های عضو اتحادیه شنگن را دارند و زمانی که اقدام به اخد ویزا از سفارت لهستان می کنند میبایست حداقل ۲ روز در کشور لهستان حضور داشته و بعد از آن برای سفر به کشورهای دیگر  اقدام نمایند. مصاحبه برای متقاضیان به صورت حضوری بوده و حتما حضور متقاضی برای مصاحبه الزامی می باشد.
وقت سفارت لهستان به صورت تجاری، توریستی برای متقاضیان اخذ می شود که برای اخذ وقت سفارت به صورت تجاری نیاز به دعوتنامه از کشور لهستان و از طرف یکی از شرکت ها و ارگان های معتبر می باشد و همچنین اگر متقاضی دعوتنامه از طرف یکی از اقوام و یا دوستان را دارد میبایست در هنگام مصاحبه همراه با خود داشته باشد.
اولین پله برای اخذ وقت سفارت لهستان ارسال عکس پاسپورت برای مشاورین ویزابان  و پر کردن فرم ثبت نام توسط کارشناسان ما می باشد .

مدارک لازم برای وقت سفارت لهستان

اصل گذرنامه جدید و قدیم و کپی تمامی صفحه های پاسپورت که ویزا دارند
اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی و مهر دادگستری
فرم پر شده
۲ قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
گواهی شغلی با ذکر سمت (ترجمه شده )
سند ملکی ترجمه شده به نام درخواست کننده و یا شخص قیم قانونی
بیمه نامه مسافرتی با مبلغ سه هزار یورو
رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت
پرینت گردش مالی سه ماه آخر از حساب متقاضی (ترجمه شده )
تاریخ استخدام متقاضی و حقوق دریافتی (ترجمه شده)
هزینه ویزای شنگن از سفارت لهستان
برای افراد بزرگسال مبلغ ۶۰ یورو
کودکان در رده سنی ۶ تا ۱۲ سال مبلغ ۳۵ یورو
کودکان ۶ سال به پایین رایگان
نکته : متقاضیان ویزای شنگن از طریق سفارت لهستان ، به هیچ عنوان بعد از اتمام زمان ویزای خود اجازه ماندن را ندارند همچنین این امکان برای مسافران وجود ندارد که در لهستان و سایر کشور های عضو شنگن مشغول به کار شوند .

 

 

<?php if(function_exists(‘the_ratings’)) { the_ratings(); } ?>

وقت سفارت سوئیس 1

وقت سفارت سوئیس

 

وقت سفارت سوئیس

یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن کشور سوئیس است به همین دلیل برای ورود به کشور سوئیس نیاز به دریافت وقت سفارت سوئیس و در نهایت اخذ ویزای شنگن دارید، برای گرفتن ویزای شنگن از کشور سوئیس مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای فرد متقاضی انجام میگیرد و همچنین ویزای توریستی از کشور سوئیس برای افرادی صادر می شود که قصد سفر برای مدت زمان کوتاه و تفریح و دیدن اقوام را دارند که این گونه از ویزا برای مدت معینی صادر شده و شخص متقاضی و مسافر به هیچ عنوان حق کار یا اقامت برای مدت زمان بیشتر را ندارد.

وقت سفارت سوئیس

ویزای کشور سوئیس همان طور که در بالا ذکر شد به اشخاصی تعلق می گیرد که قصد دیدار اقوام و یا تفریح را در کشور سوئیش را دارند ،مدت زمان اعتبار ویزای شنگن که از کشور سوئیس گرفته می شود سه ماهه است و مسافر میبایست زودتر از زمان نود روز اقامت مجاز از سوئیس یا کشور های عضو پیمان شنگن خارج شود .
پس از گرفتن وقت سفارت سوئیس، بررسی کردن مدارک به منظور صادر کردن ویزا عموما دو هفته زمان می برد ولی برای صدور حتمی و قطعی و کامل کردن مدارک چند هفته ای زمان لازم است اما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به سفارت سوئیس و بخش کنسولگری اخذ ویزا و یا عدم آن معلوم خواهد شد.

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای سوئیس

مدارک زیر در وقت سفارت سوئیس و به هنگام ورود به سفارت می بایست حتما همراه شما باشند. ( کامل بوده مدارک ویزای شینگن در موعد وقت سفارت سوئیس لزوما به معنی تایید و موافقت با دریافت ویزای شما نمی باشد)

۱-  داشتن پاسپورت که حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد که تا زمان اتمام ویزا اعتبار داشته باشد
۲- کارت ملی و شناسنامه
۳- دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید بدون روتوش با مشخصات فعلی فرد یکی باشد.
۴- کپی ویزاهای شینگن قبلی ( در صورت وجود )
۵- نامه تمکن مالی و گردش شش ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی سپرده گذاری در بانک
۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )
۷- برای صاحبان شغل های آزاد  پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
۸- برای صاحبان شرکتهای خصوصی ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۹- دانشجویان و عضوهای  هیئت علمی دانشگاه : کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
۱۰- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.
۱۱- برای افراد محصل  و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .
۱۲- بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزا در محدوده کشورهای شینگن را پوشش دهد. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور سوئیس داشته باشد .
۱۳- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن )
۱۴- اگر دعوت‌نامه ندارید ، رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی سوئیس و یا به صورت مستقیم  توسط خود هتل تأیید شده باشد.

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای شینگن سوئیس.

نکته۱: دارندگان ویزای سالانه سوئیس می بایست به این نکته توجه کنند که این امکان برایشان وجود ندارد که هر شش ماه بیشتر از ۹۰ روز در مرزهای عضو اتحادیه شنگن حضور داشته باشند.

نکته۲: ویزای توریستی در همه دنیا به صورت تک ورود که به آن single entry  گفته و ویزای چند وروده که به آن   multiple   گفته می شود داده می شود که کشور سوئیس مانند همه ی کشور های عضو اتحادیه شنگن ویزای های توریستی خود به صورت های تک ورود و چند ورود صادر می کند.

مراحل گرفتن وقت سفارت در ویزابان ⇓:

  •  ارسال تصویر پاسپورت به تلگرام ویزابان به شماره ۲۰ ۹۹۹ ۱۱ ۰۹۳۳
  • دریافت وقت سفارت سوئیس توسط ما
  • واریز مبلغ به حساب ما
  • ارسال وقت سفارت سوئیس تعیین شده برای شما
  • در صورت نیاز، علاوه بر وقت سفارت سوئیس امکان صدور بیمه مسافرتی، رزور هتل و تهیه بلیط هواپیما نیز برای شما فراهم است.

آدرس سفارت سوئیس در تهران

سفارت در تهران سفارت سوئیس (Switzerland)
آدرس  الهیه- خیابان شریفی ‏منش- نبش کوچه یاسمن- ‏پلاک ۲‏
تلفن  ۲۲۰۰۸۳۷۳، ۲۲۰۰۸۳۳۳
فکس
روز و ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه ۱۵/۳۰- ۷/۳۰ و پنجشنبه ۱۳/۳۰- ۷/۳۰‏

 

وقت سفارت اتریش

 

وقت سفارت اتریش :

متقاضیان وقت سفارت اتریش و ویزای شنگن که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در شرکت ویزا بان استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست برای گرفتن وقت سفارت اتریش و ویزا این کشور  دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد…

ادامه مطلب …

وقت سفارت یونان

 

وقت سفارت یونان :

وقت سفارت یونان برای گرفتن ویزای یونان یکی از اولین اقداماتی است که برای سفر به این کشور باید انجام داد .کشور یونان به دلیل موقیعیت جغرافیایی و عضوریت در اتحادیه شینگن می تواند گزینه مناسبی برای سفر باشد .

ادامه مطلب …

وقت سفارت هلند

 

وقت سفارت هلند :

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور هلند را دارند  و در پی گرفتن وقت سفارت هلند را دارند،می توانند از خدمات ویزای هلند در شرکت ویزابان استفاده نمایند. لازم به ذکر است که قبل از اینکه وقت سفارت هلند رو بگیرید باید بدانید که درخواست کننده دارای حداقل شرایط یعنی داشتن شغل معتبرو مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی کافی جهت سفر به اروپا باشد.برخی نکات مهم در این راستا عبارتند از:

ادامه مطلب …