بیمه مسافرتی

بیمه مسافرتی

مسافران و متقاضیان اخذ ویزا آیا به این مسئله فکر کرده اید که اگر در کشوری که قصد سفر به آن را دارید دچار حادثه ای شدید از چه خدمت بیمه درمانی یا همان بیمه مسافرتی  باید استفاده کنید ؟ در جریان هستید که می بایست تمامی هزینه های درمانی را در مرکز درمانی کشور مقصد به دلار پرداخت کنید؟نظر به اینکه امروزه متقاضیان زیادی خواستار مسافرت به خارج از کشور هستند در مدارک سفر متقاضیان می بایست بیمه مسافرتی نیز برای هریک از متقاضیان لحاظ شود با توجه به ضروری بودن و الزام به همراه داشتن بیمه مسافرتی در سفرهای خارجی بسیاری از مسافرین از شرایط استفاده کردن از خدمات بیمه مسافرتی خود آگاه نیستند و این امر منجر به پرداخت هزینه های درمانی از طرف خود مسافران می شود از اینرو متقاضیان باید در جریان سقف پوشش بیمه خود و مدت زمان تحت پوشش بودن بیمه باشند در این مقاله به نکاتی که می بایست  در اخذ بیمه مسافرتی رعایت شود می پردازیم.

بیمه مسافرتی

چرا بیمه مسافرتی ؟

متقاضیان ویزای کشورهای مختلف می بایست جهت اخذ ویزا در روز مصاحبه خود مدارک معتبری را به افسر سفارت مربوطه تحویل دهند از جمله مدارکی که می بایست درروز مصاحبه به همراه لیست مدارک تحویلی به سفارت همراه مسافران باشه بیمه مسافرتی هست؛ می پرسید بیمه مسافرتی برای چی؟ میدونید اگه به کشورهای خارجی سفر کردید و دچار حادثه ای شدید چی کار باید بکنید؟ در جریان هزینه های درمانی در کشورهای خارجی هستید؟

در حال حاضر شرکت های زیادی برای تامین پوشش درمانی مسافرین در خارج از کشور بیمه مسافرتی صادر می کنند که در اینصورت اگر به کشور دیگه ای مسافرت کردید و دچار بیماری و مشکل شدید اینجا هست که بیمه مسافرتی میتونه در پرداخت هزینه های درمانی به شما کمک کنه و جای هیچ نگرانی برای پرداخت هزینه ها هم نیست .

بیمه مسافرتی بیمه ای هست که میتونه در قالب بیمه های فردی و یا گروهی از سمت مسافر یا فردی که نماینده شخص هست در کشور مقصد تهیه بشه ؛ این بیمه مسافرتی در طول مدت سفر به ازای صدمات بدنی و حوادثی که در طول سفر شخص در خارج از کشور ممکنه برای مسافر رخ بده مسافر رو تحت پوشش قرار میده ؛ این بیمه میتونه برای اشخاص بصورت انفرادی و یا بصورت گروهی در محل سکونت متقاضی یا توسط میزبانی در هر کشوری صادر بشه و جهت تامین بیمه مسافرتی ، مسافرین محترم می تونند بیمه نامه مذکور را در شرکت های دولتی و غیردولتی تهیه کنند فقط به این نکته توجه داشته باشید که حداقل هزینه قابل قبول جهت بیمه مسافرتی باید سی هزار یورو باشه.

هزینه بیمه مسافرتی

در جریان باشید که حداقل مبلغی که باید مسافر تحت پوشش بیمه ی  پرداخت کنه ۳۰ هزار یورو هست که البته این مبلغ نیز وابسته به چندین عامل همچون کشوری که قصد مسافرت به آن را دارید، سن فرد متقاضی، مدت زمانیکه مسافر قصد داره تحت پوشش بیمه باشه داشته ( لازم بذکره که مدت بیمه هر فرد به مدت زمان اقامت وی در سفر بستگی دارد.) و به این نکته هم توجه  داشته باشید که مدت بیمه مسافرتی باید طبق تاریخ سفر تنظیم شده باشه  یعنی زمان ورود شما به کشور مقصد باید همان تاریخ بیمه شما باشه  و جالبه که بدونید هزینه بیمه مسافرتی جهت ورود به کشورهای عضو شنگن، مناطق آسیایی خاورمیانه  و طرح اقتصادی ۴ با هم متفاوت هست.

با توجه به گستردگی شرکت های بیمه ای رعایت نکات ذیل قبل از انتخاب نوع بیمه مسافرتی الزامی است:

  • در صورت عقد قرارداد جهت اخذ بیمه با شرکت های بیمه ای توجه داشته باشید که تعهدات شرکت بیمه مذکور در موارد تحت پوشش بیمه نامه متعدد و زیاد باشد.
  • در وهله اول نسبت به تعهدات شرکت بیمه و سقف بیمه نامه مسافرتی مطمئن بشید چون شرکت های بیمه تنها ملزم به پرداخت هزینه های درمانی تا سقف بیمه مورد نظر هستند و در صورت برآورد هزینه ای بالاتراز سقف تعهدات بیمه  مابقی هزینه ها برعهده شخص بیمه گذار می باشد.
  • در مورد نوع آیتم هایی که شرکت بیمه آنها را تحت پوشش خودش قرار میده مثل هزینه بستری شدن در بیمارستان، هزینه درمان، جراحی و… نیز اطلاعات کافی کسب کنید.
  • جهت اخذ بیمه  به مدت زمانیکه در بیمه مسافرتی شما درج می شود دقت کافی داشته باشید چون زمان مورد نظر برای بیمه می بایست با مدت زمان اقامت مسافر در کشور مورد نظر یا کشوری که قصد سفر به آن را دارید متناسب باشد.
  • چنانچه بطور مداوم درحال مسافرت کردن هستید پیشنهاد می کنیم نسبت به اخذ بیمه نامه مسافرتی کل جهان اقدامات لازم را انجام بدید و در صورتیکه فقط قصد سفر به کشورهای عضو شنگن رو دارید باید نسبت به اخذ بیمه های مسافرتی شنگن اقدامات لازم رو انجام بدید.
  • اگر اهل ماجراجویی و سفرهستید و سالانه تعداد زیادی سفرهای خارجی دارید بهتره که درصدد اخذ بیمه Multiple باشید در غیر اینصورت می توانید بیمه نامه Single تهیه کنید.

برای مشاوره وقت سفارت و درخواست صدور بیمه مسافرتی معتبر با ما تماس بگیرید.

ویزای عمان فوری و تضمینی

ویزای عمان 

چنانچه اهل سفر کردن هستید و دوست دارید تجربه های جدیدی در کشورهای مختلف  داشته باشید پیشنهاد می کنیم به عمان سفر کنید جایی که با سفر به این سرزمین زیبا میتونید نقاط گردشگری بسیاری رو مشاهده کنید؛ برای رفتن به عمان همانند سفر به کشورهای دیگر لازمه که در وهله اول جهت اخذ ویزای عمان اقدام کنید اگر در جریان باشید اخذ ویزای همه کشورها مستلزم  طی کردن پروسه چند هفته ای وچه بسا چند ماهی هست در این مقاله به تشریح روال اخذ ویزای عمان می پردازیم و سپس برخی از نقاط گردشگری مهم عمان رو خدمتتون معرفی می کنیم، با ما همراه باشید.

ویزای عمان

ویزای توریستی عمان

همانطوریکه پیشتر اشاره کردیم مشتاقان سفر به عمان در گام نخست می بایست در صدد اخذ ویزای عمان باشند ؛ ویزای توریستی عمان بطور معمول در مدت زمان ۱۰ روزه صادر میشه و میتونیم بگیم که گرفتن ویزای اون کار چندان سختی نیست و متقاضی ها میتونن با ارائه مدارک زیر به کارشناسان ویزابان در صدد اخذ ویزای عمان باشند. جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره وقت سفارت کشورهای مختلف میتونید با کارشناسان ما در ویزابان و با شماره ۰۲۱-۶۶۱۲۴۱۶۴ تماس حاصل نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی عمان

  • ارئه پاسپورتی معتبر که دارای حداقل ۶ ماه اعتبار باشد.
  • یک قطعه عکس ۴*۳بصورت تمام رخ

 

ویزای فوری عمان

متقاضیانی که در صدد اخذ ویزای فوری عمان در زمانی اندک هستند می توانند با ارائه مدارک زیر به کارشناسان ویزابان درصدد اخذ ویزای فوری عمان در مدت زمان ۷ روزه برآیند. متقاضیان ویزای عمان در جریان باشند که ویزای عمان با اعتبار ۶ ماهه برای متقاضی ها صادر میشه و متقاضیان می توانند به مدت سی روز در عمان اقامت داشته باشندودر صورت امکان تمدید مجدد نیز امکان تمدید ویزا برای متقاضیان نیز فراهم است.

مدارک لازم جهت ویزای فوری عمان در ویزابان عبارتست از:

  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی
  • اسکن یک قطعه عکس پرسنلی ۴*۳

متقاضیان ویزای فوری با ارائه اسکن از مدارک بالا وارسال مدارک به کارشناسان ویزابان می توانند روال اخذ ویزای عمان خود را به کارشناسان و متخصصین ویزابان محول نمایند.

درباره عمان

عمان کشوری پادشاهی  و سلطان نشین در بخش شرقی شبه جزیره عربستان و واقع شده در بخش جنوبی خلیج فارس بوده که از شمال با دریای عمان و از جنوب شرقی نیز به دریای عرب محدود می شود از طرفی عمان از جنوب هم با یمن و از سمت غرب نیز با عربستان سعودی و امارات متحده عربی همسایه بوده و در واقع می تونیم بگیم که عمان دارای مرز دریایی با ایران هم هست و جالبه بدونید که از لحاظ وسعت جغرافیایی می تونیم بگیم که عمان دومین کشور بزرگ در شبه جزیره عربستان هست و دارای رشته کوه های بزرگی هست که ازجمله بلندترین قله های آن کوه حجر با ارتفاع ۳۰۷۵ متری می باشد و در وسط کوه جبل اخضرنیز واقع شده که این کوه بلند به شکل مدرج و دارای رنگ های مختلفی هست.

از لحاظ حکومتی کشورعمان از حکومت سلطنتی مطلقه برخوردار بوده و از کل جمعیت مردم عمان چیزی حدود ۷۵% آنها را مسلمانان و ۲۵% آنها را مردمانی با مذهب اسلام سنی تشکیل می دهند. مردم عمان به زبان رسمی عربی و بلوچی صحبت کرده و واحد پول آنها ریال عمان می باشد. پایتخت کشور عمان مسقط بوده و از استان های مهم عمان می توان به مسقط ، مسندم، ظفار، بریمی، وسطی و.. اشاره کرد.

آب وهوای عمان

آب وهوای عمان  در بخش های داخلی و در بخش بیابانی خود گرم وخشک بوده و در امتداد سواحل  دریا گرم و مرطوب می باشد در زمستان نیز آب و هوای آن معتدل و خنک می باشد؛ در عمان نیز در بخش های جنوبی و جنوب غربی کمی ریزش باران وجود دارد. در فصول تابستان نیزعمان گرم و مرطوب بوده و درجه هوا بیشتر از ۴۸ درجه سانتیگراد می باشد و تقریبا می توان گفت که عمان دارای کمترین بارندگی بوده و میزان بارش در ان خیلی کم می باشد از اینرو عمان بنوعی کشوری کم اب محسوب می شود و فقط در استان ظفار در اواخر شهریور آن مناطق سرسبز و سیراب است.

مناطق گردشگری در عمان

در جریان باشید که عمان کشوری هست که دارای جاذبه های گردشگری فراوانی بوده ولی بدلیل عدم تبلیغات متقاضیان کمتری به این کشور مسافرت می کنند بنابراین با سفر به عمان میتونید علاوه بر مشاهده جاذبه های گردشگری اون لذت شنا کردن در رودخانه و غواصی در آبهای نیلگون عمان و همچنین لذت  شتر سواری در کویر و تماشای آسمان پرستاره کویر  و تفریح پرمهیج آفرود و سواری تو کوهستان رو هم تجربه کنید. از جمله نقاط گردشگری و جذاب عمان می تونیم به قلعه های دیدنی، دژ، مساجداون هم اشاره کنیم که همگی آثار از قدمت شش قرنی برخوردار می باشند.

کشور عمان سالانه پذیرای تجار ایرانی زیادی برای تجارت بوده از این حیث میتونیم عنوان کنیم که رابطه کاری بین ایران و عمان بسیار مساعده و حتی جالبه بدونید که علاقه کاری ایران وعمان تا حدی هست که هتلی معروف و بین المللی بنام گلستان در عمان بدلیل همکاری و ارتباط کاری بین این دو کشور ساخته شده. در کشور عمان عامل اصلی درآمد مردم نفت بوده و از دیگر منابع درامد زای عمان هم می تونیم به کشاورزی، ماهیگیری اشاره کنیم  البته صنعت توریسم نیز می تونه بعنوان منبع درامدی برای عمان در نظر گرفته بشه در مسقط پایتخت عمان شغل اکثر مردم تجارت و ماهیگیری بوده  البته باید خاطر نشان کنیم که مشاغل دیگری چون نقره سازی، صنایع دستی  و طلا سازی نیز در مسقط مشهور می باشد.

غذاهای معروف عمان

کشور عمان دارای غذاهای دریایی زیادی هست که علاوه بر غذای دریایی اون می تونیم لذت خوردن شوا غذای لذیذ عمانی که از گوشت بره و برنج تشکیل شده است رو نیز تجربه کنید جالبه بدونید شوا دارای مزه بسیار لذیذی بوده وعلت خوشمزگی این غذا استراحت دادن این غذای خوشمزه با ادویه های مختلف هست چون شوا رو معمولا قبل از طبخ  به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در ادویه های مختلف و در یخچال استراحت میدن، چنانچه علاقه ای به خوردن غذاهای محلی عمانی نداشته باشید نگران نباشید چون در شهرهای بزرگی چون مسقط و سلاله میتونید رستوران های مخصوصی چون برگر کینگ، مک دونالد و KFC را پیدا کنید.

علاوه بر غذاهای خوشمزه ای که گفتیم  حتما از حلوای معروف عمانی یعنی مسقطی اون خریداری کنید در جریان باشید مسقطی خوشمزه ترین حلوای شهر مسقط بوده و نان معروف عمانی یا خبز هم که روی صفحه های فلزی پخته میشه و عموماً با بسیاری از غذاهای عمانی مثل چای و شیر با صبحانه میل میشه  دارای محبوبیت زیادی بین عمانی ها هست برای خرید سوغاتی تو عمان هم میتونید از سوغاتی های معروف عمانی یعنی خنجر غلاف خریداری کنید و یادتون باشه که نقره جات عمان نیز معروفیت زیادی در کشور عمان دارند.

معرفی مسقط پایتخت عمان :

مسقط پایتخت عمان از جمله بنادر معروف عمان بوده که بین خلیج عمان و کوه حجر شرقی و در جنوب باطنه شمالی قرار گرفته است. در حقیقت از مسقط بعنوان جالبترین بندر جهان نام برده می شود و جالبه بدونید مسقط وشهرهای تابعه اون قلب عمان محسوب شده و تقریبا بیشتر سازمان های دولتی مهم عمان در این شهر قرار دارن.

عیت جغرافیایی مسقط بین خلیج عمان و کوه حجرشرقی قرارگرفته و بعنوان جالبترین بنادر محسوب میشه؛ بندر عمان از نمای بالا به مانند فضای مدوری بوده که اطراف آن با کوه های خشک و صخره های درشت و درخشنده محصور شده . جالبه بدونید که مسقط پایتخت عمان در سال ۲۰۱۲ بعنوان پایتخت گردشگری عرب معرفی شد وهمین امر باعث شد تا جشنواره های متعددی در عمان برگزار شود.

مناطق گردشگری عمان

کشور عمان دارای مناطق گردشگری زیاد و دارای تنوع جانوری گوناگونی هست از اینرو با سفر به عمان میتونید از جاذبه هایی چون سوارکاری با اسب، صخره نوردی و شکار نیز استفاده کنید. برخی از مکان های گردشگری مهم عمان مثل مسجد جامع سلطان قابوس (sultan qaboos grand mosque) ، موزه بیت الزبیر(bait al zubair museum)، کاخ العالم (al alam palace) ، موزه دروازه مسقط (muscat gate museum) ، آل واحدالعین (al ain oasis) می باشد که پیشنهاد می کنیم در سفر به عمان بازدیدی از این مناطق زیبا داشته باشید.

مناطق دیدنی مسقط

از جمله مناطق دیدنی مسقط می توانیم به قلعه های میرانی، جلالی، دیوار مسقط، خانه ی آترین، ساحل قنتب، موزه خانه الزبیر، موزه اسکناس وسکه عمانی… اشاره کرد اگر به عمان سفر کردید حتما به مجسمه کندرسوز، غارعجیب و زیبای ملس الجن که جز دومین غارهای عمیق جهان هست هم سری بزنید. قلعه نخل هم که در شهر نخل و در منطقه باطنه قرار گرفته از محکمترین قلعه های عمان می باشد، مسجد سلطان قابوس واقع شده که در مسقط در سال ۲۰۰۱ بنا شده و امروزه بعنوان مشهورترین نقطه گردشگری عمان محسوب میشه وجالبه بدونید فرش دستبافی که در این مسجد انداخته شده هنر دست قالیبافان ایرانی بوده و این فرش زیبا دارای مساحتی بالغ بر ۵ هزار مترمربع بوده که منقش شده به طرح مسجد شیخ لطف الله اصفهان و ترکیبی از طرح های شاه عباسی به همراه سایر نقوش های اسلامی وایرانی می باشد همچنین در مرکز این مسجد میتونید لوستر بسیار بزرگی رو مشاهده کنید ؛ از دیگر جاذبه های دیدنی عمان چنانچه اهل رفتن به طبیعت هستید کوهستان سبز یا جبل اخضر می باشد که دارای ارتفاعی بالغ بر ۳۰۷۵ متر بوده و میتونید در میان این منطقه گردشگری میوه های سردسیری و چشمه های فراوانی روهم مشاهده کنید.

 

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

وقت سفارت بلژیک فوری و تضمینی

وقت سفارت بلژیک

کشور بلژیک یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن بوده که مسافران زیادی به این کشور سفر میکنند. شاید برای گرفتن وقت سفارت بلژیک برایتان جالب باشد بدانید که این کشور در نزدیکی و هم مرز کشور فرانسه بوده و از این بابت موقعیت مناسب را برای سفر توریستی دارا می باشد. گرفتن ویزای شینگن بلژیک مستلزم گرفتن وقت سفارت بلژیک بوده که گاهی اوقات مسافران عزیز به علت حساس بودن این موضوع گرفتن وقت سفارت بلژیک و پر کردن فرم اپلیکیشن بلژیک را به کارشناسان مجرب در این زمینه واگذار مینمایند.

وقت سفارت بلژیک

 جهت در خواست وقت سفارت بلزیک با شماره ۶۶۱۲۴۱۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز وقت سفارت بلژیک :

۱- اسکن پاسپورت مسافر

۲- پر کردن فرم فارسی شینگن جهت تکمیل فرم اپلیکیشن مسافر

۳- واچر یا رزرو هتل

 

مدارک مورد نیاز ویزای بلژیک :

۱- فرم اپلیکیشن یا همان فرم درخواست تکمیل شده مسافر به همراه یک سری کپی امضا شده .

۲- دو قطعه عکس که جدید و در سایز پاسپورتی باشد.

۳- هزینه ۶۰ یورویی درخواست ویزا

۴- اصل و کپی (کپی از صفحات ۲ و ۳ و ۴  و تمام صفحاتی که قبلا مهر یا ویزا خورده باشد) پاسپورت مسافر که تاریخ انقضای آن حداقل تا ۳ ماه بعد از اتمام زمان ویزا اعتبار داشته باشد.

۵- اصل و ترجمه شناسنامه

۶-ارائه برنامه سفر و مکانهایی که قصد بازدید از آن را دارید به همراه زمان بندی

۷-رزرو هتل برای تمام مدت زمان اقامت

۸- رزرو بلیط هواپیما طبق تاریخ سفر

۹-بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰ یورویی

۱۰- مدارک شغلی معتبر که برای هر نوع شغل به صورت زیر می باشد :

کارمندان :

گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – سابقه بیمه یا لیست بیمه – پرینت گردش مالی ۶ ماهه حساب مسافر

تاجرین :

اسناد شرکت – رسید پرداخت آخرین مالیات –  پرینت مالی ۶ ماهه حساب مسافر

مشاغل آزاد خویش فرما :

جواز کسب محل فعالیت –  رسید پرداخت مالیاتی –  پرینت گردش مالی ۶ ماهه مسافر

بازنشستگان :

حکم یا گواهی بازنشستگی متقاضی –  گردش حساب ۶ ماهه مسافر

 نکته : برای افراد همراه مسافر مدارک دال بر اثبات رابطه همسری یا فرزندی  می باشد.ضروری می باشد . ضمنا در صورتی که فرزند در سن تحصیل باشد ارائه گواهی اشتغال به تحصیل ضروری می باشد و در صورتی که ناپدری فرزند می باشد ارائه رضایت نامه از قیم فرزند ضروری

مدت زمان پاسخ سفارت بلژیک :

مدت زمانیی را که سفارت به مسافران اعلام میکند در بازه  هفته ۳ هفته تا ۳ ماه می باشد ولی معمولا در بازه ۳ تا ۵ هفته نتیجه ویزا را اعلام مینماید. در نظر داشته باشید که سفارت پس از موافقت با ویزای متقاضی با مسافر تماس گرفته و درخواست ارائه رسید پرداخت هتل و بلیط خریداری شده را مینماید.

آدرس سفارت بلژیک در تهران :

خیابان فرشته/خیابان آقابزرگی/بن بست شیرین/شماره ۴

 

 

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

اتریش

ویزای شنگن اتریش

ویزای شنگن اتریش

امروز می خواهیم به طور مفصل در مورد ویزای شنگن اتریش صحبت کنیم؛ پس اگر شما هم مایلید اطلاعات کاملی در رابطه با ویزای شنگن اتریش کسب کنید با ما همراه شوید. در این مقاله ابتدا خواهیم دید که اصلاً ویزای شنگن اتریش چیست و چه مزایایی دارد؛ سپس با انواع ویزای شنگن اتریش آشنا می شویم؛ در بخش بعدی مقاله خواهیم دید که برای اخذ ویزای شنگن اتریش به چه مدارکی نیاز داریم و در نهایت از روند دریافت ویزای شنگن اتریش آگاه می شویم.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن فوری

ویزای شنگن فوری

در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به بحث ویزای شنگن فوری بپردازیم؛ اگر شما هم به این موضوع علاقه دارید با ما همراه شوید تا با ویزای شنگن فوری، انواع ویزای شنگن فوری و نحوه دریافت این ویزا آشنا شوید. اما قبل از پرداختن به بحث ویزای شنگن فوری، ارائه اطلاعاتی در مورد معاهده شنگن، خالی از لطف نخواهد بود.

ادامه مطلب …

وقت سفارت یونان

ویزای شنگن یونان

ویزای شنگن یونان

امروز می خواهیم در مورد ویزای شنگن یونان و نحوه اخذ ویزای شنگن یونان صحبت کنیم. اما از آنجایی که ممکن است بعضی از مخاطبین عزیز با مفهوم کلی ویزای شنگن آشنا نباشند؛ بهتر دیدیم که اول اطلاعاتی در مورد مفاهیم منطقه شنگن و ویزای شنگن ارائه دهیم و سپس به بحث ویزای شنگن یونان بپردازیم.

ادامه مطلب …

ویزای آمریکا

ویزای آمریکا

ایالات متحده آمریکا سومین کشور پرجمعیت، بزرگترین قدرت سیاسی و اقتصادی و اصلیترین مرکز علمی دنیا بشمار می رود؛ کشوری که از نظر زیبایی های طبیعی و مصنوعی نیز چیزی کم ندارد. به همین دلیل بسیاری از مردم دنیا، سفر و مهاجرت به آمریکا را راهی برای تحقق رویاهای خود می دانند. اما برای قدم گذاشتن در این راه، فرد باید توشه سفر را تدارک ببیند. یکی از  مهمترین چیزهایی که برای ورود به خاک آمریکا نیاز  داریم؛ ویزای آمریکا است.برای دریافت ویزای آمریکا باید از طریق سفارت آمریکا اقدام کنیم. اما همانطور که می دانید دولت آمریکا در خاک کشور عزیزمان سفارت ندارد؛ به همین دلیل ما ایرانی ها برای دریافت ویزای آمریکا باید به سفارت های این کشور در سایر کشورهای دنیا مراجعه کنیم که معمولاً اغلب ایرانی ها، سفارت آمریکا در کشورهای همسایه ترکیه، امارات متحده عربی و ارمنستان را انتخاب می کنند. شاید دلیل اصلی این انتخاب، نزدیکی کشورهای مذکور به ایران باشد اما علاوه بر این عوامل دیگری نیز وجود دارد که ایرانی ها را برای مراجعه به این کشورها ترغیب می کند. به عنوان مثال افسران سفارت های آمریکا در ترکیه، امارات و ارمنستان به زبان فارسی تسلط دارند و در نتیجه ایرانی ها به راحتی با آنها ارتباط برقرار می کنند یا اینکه پیکاپ ویزای آمریکا از کشورهای مذکور به ایران امکان پذیر است.

ادامه مطلب …

ویزای کاری

ویزای کاری

در بین راه­های مختلف مهاجرت، اخذ ویزای کاری  یکی از بهترین و پرطرفدارترین روشهاست. البته اخذ ویزای کاری اکثر کشورهای سطح بالا به پروسه­ای نسبتاً سخت تبدیل شده است؛ بنابراین قبل از هر اقدامی باید ببینیم که کدام کشورها ویزای کاری را راحتتر صادر میکنند و اصلاً شرایط کار برای مهاجران در کدام کشورها بهتر است.اگرچه اخذ ویزای کاری به توانایی و تخصص فرد و قوانین کشور مقصد بستگی دارد اما داشتن یک سری از حداقل­ها برای دریافت ویزای کاری تمام کشورهای اروپایی، ایالات متحده آمریکا، کانادا و استرالیا الزامی است. به عنوان مثال داشتن حداقل مدرک کارشناسی، داشتن سطح زبان مطلوب و داشتن حداقل سه تا پنج سال سابقه کاری برای اخذ ویزای کاری کشورهای نامبرده ضروری است.در حال حاضر شرایط اخذ ویزای کاری کشورهای آلمان، بلژیک، آفریقای جنوبی و اتریش نسبت به سایر کشورها بهتر است؛ در ادامه شرایط لازم برای دریافت ویزا  کاری فوری این کشورها را بیان میکنیم.

ادامه مطلب …

ویزای تحصیلی فوری

ویزای تحصیلی فوری

ویزای تحصیلی فوری ، یکی از پرطرفدارترین ویزاها و راهی سرراست برای ورود به کشورهای خارجی است. در حقیقت بهترین راه برای خروج دانشجویان از کشور و ادامه تحصیل در خارج از کشور، اخذ ویزای تحصیلی فوری است. دانشجویان با گرفتن ویزای تحصیلی نه تنها موفق به ادامه تحصیل در دانشگاه­های معتبر دنیا میشوند؛ بلکه زمینه گرفتن اقامت دائم در کشور موردنظر را نیز میسازند.همانطور که گفتیم اخذ ویزای تحصیلی، نویدبخش تحصیل در دانشگاهی معتبر و زندگی در کشوری توسعه یافته است اما مزایای این نوع ویزا به اینجا ختم نمیشود؛ دارندگان ویزای تحصیلی یک کشور میتوانند به صورت پاره وقت در کشور مربوطه کار کنند؛ در دوران دانشجویی اجازه دارند چندین مرتبه به کشور خود رفته و برگردند و از یک سری معافیتها و تخفیفها بهره ببرند. به هر حال ویزای تحصیلی، معایب خاص خود را نیز دارد؛ به عنوان مثال دارندگان ویزای تحصیلی نمیتوانند برای شخصی دعوتنامه بفرستند؛ مجاز به انجام کارهای تمام وقت نیستند و اگرچه این ویزا میتواند زمینه ساز اخذ اقامت دائم باشد اما وقوع این اتفاق صد در صدی نیست.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن پرتغال

ویزای شنگن پرتغال

پرتغال، غربیترین کشور قاره اروپاست که از یک طرف به اقیانوس اطلس و از طرف دیگر به کشور اسپانیا محدود شده است. به مجموع خاک کشورهای پرتغال و اسپانیا، جزیره ایبری گفته میشود. طبیعت بکر و اماکن تاریخی متعدد پرتغال در دنیا شناخته شده هستند اما نام پرتغال برای اغلب ایرانیها، یادآور گذشته این کشور در زمینه دریانوردی و کشف سرزمینهای جدید است.پرتغال در ردیف کشورهای توریست پذیر دنیا قرار دارد. شهروندان ایرانی نیز معمولاً تمایل زیادی برای سفر به این کشور زیبا دارند اما ورود ایرانیها به پرتغال در گروی اخذ ویزای این کشور است. از آنجایی که پرتغال در منطقه شنگن قرار دارد؛ شهروندان ایرانی برای سفر به آن مستلزم اخذ ویزای شنگن پرتغال هستند.

ادامه مطلب …