وقت سفارت بلژیک فوری و تضمینی

وقت سفارت بلژیک

کشور بلژیک یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن بوده که مسافران زیادی به این کشور سفر میکنند. شاید برای گرفتن وقت سفارت بلژیک برایتان جالب باشد بدانید که این کشور در نزدیکی و هم مرز کشور فرانسه بوده و از این بابت موقعیت مناسب را برای سفر توریستی دارا می باشد. گرفتن ویزای شینگن بلژیک مستلزم گرفتن وقت سفارت بلژیک بوده که گاهی اوقات مسافران عزیز به علت حساس بودن این موضوع گرفتن وقت سفارت بلژیک و پر کردن فرم اپلیکیشن بلژیک را به کارشناسان مجرب در این زمینه واگذار مینمایند.

وقت سفارت بلژیک

 جهت در خواست وقت سفارت بلزیک با شماره ۶۶۱۲۴۱۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز وقت سفارت بلژیک :

۱- اسکن پاسپورت مسافر

۲- پر کردن فرم فارسی شینگن جهت تکمیل فرم اپلیکیشن مسافر

۳- واچر یا رزرو هتل

 

مدارک مورد نیاز ویزای بلژیک :

۱- فرم اپلیکیشن یا همان فرم درخواست تکمیل شده مسافر به همراه یک سری کپی امضا شده .

۲- دو قطعه عکس که جدید و در سایز پاسپورتی باشد.

۳- هزینه ۶۰ یورویی درخواست ویزا

۴- اصل و کپی (کپی از صفحات ۲ و ۳ و ۴  و تمام صفحاتی که قبلا مهر یا ویزا خورده باشد) پاسپورت مسافر که تاریخ انقضای آن حداقل تا ۳ ماه بعد از اتمام زمان ویزا اعتبار داشته باشد.

۵- اصل و ترجمه شناسنامه

۶-ارائه برنامه سفر و مکانهایی که قصد بازدید از آن را دارید به همراه زمان بندی

۷-رزرو هتل برای تمام مدت زمان اقامت

۸- رزرو بلیط هواپیما طبق تاریخ سفر

۹-بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰ یورویی

۱۰- مدارک شغلی معتبر که برای هر نوع شغل به صورت زیر می باشد :

کارمندان :

گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – سابقه بیمه یا لیست بیمه – پرینت گردش مالی ۶ ماهه حساب مسافر

تاجرین :

اسناد شرکت – رسید پرداخت آخرین مالیات –  پرینت مالی ۶ ماهه حساب مسافر

مشاغل آزاد خویش فرما :

جواز کسب محل فعالیت –  رسید پرداخت مالیاتی –  پرینت گردش مالی ۶ ماهه مسافر

بازنشستگان :

حکم یا گواهی بازنشستگی متقاضی –  گردش حساب ۶ ماهه مسافر

 نکته : برای افراد همراه مسافر مدارک دال بر اثبات رابطه همسری یا فرزندی  می باشد.ضروری می باشد . ضمنا در صورتی که فرزند در سن تحصیل باشد ارائه گواهی اشتغال به تحصیل ضروری می باشد و در صورتی که ناپدری فرزند می باشد ارائه رضایت نامه از قیم فرزند ضروری

مدت زمان پاسخ سفارت بلژیک :

مدت زمانیی را که سفارت به مسافران اعلام میکند در بازه  هفته ۳ هفته تا ۳ ماه می باشد ولی معمولا در بازه ۳ تا ۵ هفته نتیجه ویزا را اعلام مینماید. در نظر داشته باشید که سفارت پس از موافقت با ویزای متقاضی با مسافر تماس گرفته و درخواست ارائه رسید پرداخت هتل و بلیط خریداری شده را مینماید.

آدرس سفارت بلژیک در تهران :

خیابان فرشته/خیابان آقابزرگی/بن بست شیرین/شماره ۴

 

 

جهت اخذ وقت سفارت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

اتریش

ویزای شنگن اتریش

ویزای شنگن اتریش

امروز می خواهیم به طور مفصل در مورد ویزای شنگن اتریش صحبت کنیم؛ پس اگر شما هم مایلید اطلاعات کاملی در رابطه با ویزای شنگن اتریش کسب کنید با ما همراه شوید. در این مقاله ابتدا خواهیم دید که اصلاً ویزای شنگن اتریش چیست و چه مزایایی دارد؛ سپس با انواع ویزای شنگن اتریش آشنا می شویم؛ در بخش بعدی مقاله خواهیم دید که برای اخذ ویزای شنگن اتریش به چه مدارکی نیاز داریم و در نهایت از روند دریافت ویزای شنگن اتریش آگاه می شویم.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن فوری

ویزای شنگن فوری

در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به بحث ویزای شنگن فوری بپردازیم؛ اگر شما هم به این موضوع علاقه دارید با ما همراه شوید تا با ویزای شنگن فوری، انواع ویزای شنگن فوری و نحوه دریافت این ویزا آشنا شوید. اما قبل از پرداختن به بحث ویزای شنگن فوری، ارائه اطلاعاتی در مورد معاهده شنگن، خالی از لطف نخواهد بود.

ادامه مطلب …

وقت سفارت یونان

ویزای شنگن یونان

ویزای شنگن یونان

امروز می خواهیم در مورد ویزای شنگن یونان و نحوه اخذ ویزای شنگن یونان صحبت کنیم. اما از آنجایی که ممکن است بعضی از مخاطبین عزیز با مفهوم کلی ویزای شنگن آشنا نباشند؛ بهتر دیدیم که اول اطلاعاتی در مورد مفاهیم منطقه شنگن و ویزای شنگن ارائه دهیم و سپس به بحث ویزای شنگن یونان بپردازیم.

ادامه مطلب …

ویزای آمریکا

ویزای آمریکا

ایالات متحده آمریکا سومین کشور پرجمعیت، بزرگترین قدرت سیاسی و اقتصادی و اصلیترین مرکز علمی دنیا بشمار می رود؛ کشوری که از نظر زیبایی های طبیعی و مصنوعی نیز چیزی کم ندارد. به همین دلیل بسیاری از مردم دنیا، سفر و مهاجرت به آمریکا را راهی برای تحقق رویاهای خود می دانند. اما برای قدم گذاشتن در این راه، فرد باید توشه سفر را تدارک ببیند. یکی از  مهمترین چیزهایی که برای ورود به خاک آمریکا نیاز  داریم؛ ویزای آمریکا است.برای دریافت ویزای آمریکا باید از طریق سفارت آمریکا اقدام کنیم. اما همانطور که می دانید دولت آمریکا در خاک کشور عزیزمان سفارت ندارد؛ به همین دلیل ما ایرانی ها برای دریافت ویزای آمریکا باید به سفارت های این کشور در سایر کشورهای دنیا مراجعه کنیم که معمولاً اغلب ایرانی ها، سفارت آمریکا در کشورهای همسایه ترکیه، امارات متحده عربی و ارمنستان را انتخاب می کنند. شاید دلیل اصلی این انتخاب، نزدیکی کشورهای مذکور به ایران باشد اما علاوه بر این عوامل دیگری نیز وجود دارد که ایرانی ها را برای مراجعه به این کشورها ترغیب می کند. به عنوان مثال افسران سفارت های آمریکا در ترکیه، امارات و ارمنستان به زبان فارسی تسلط دارند و در نتیجه ایرانی ها به راحتی با آنها ارتباط برقرار می کنند یا اینکه پیکاپ ویزای آمریکا از کشورهای مذکور به ایران امکان پذیر است.

ادامه مطلب …

ویزای کاری

ویزای کاری

در بین راه­های مختلف مهاجرت، اخذ ویزای کاری  یکی از بهترین و پرطرفدارترین روشهاست. البته اخذ ویزای کاری اکثر کشورهای سطح بالا به پروسه­ای نسبتاً سخت تبدیل شده است؛ بنابراین قبل از هر اقدامی باید ببینیم که کدام کشورها ویزای کاری را راحتتر صادر میکنند و اصلاً شرایط کار برای مهاجران در کدام کشورها بهتر است.اگرچه اخذ ویزای کاری به توانایی و تخصص فرد و قوانین کشور مقصد بستگی دارد اما داشتن یک سری از حداقل­ها برای دریافت ویزای کاری تمام کشورهای اروپایی، ایالات متحده آمریکا، کانادا و استرالیا الزامی است. به عنوان مثال داشتن حداقل مدرک کارشناسی، داشتن سطح زبان مطلوب و داشتن حداقل سه تا پنج سال سابقه کاری برای اخذ ویزای کاری کشورهای نامبرده ضروری است.در حال حاضر شرایط اخذ ویزای کاری کشورهای آلمان، بلژیک، آفریقای جنوبی و اتریش نسبت به سایر کشورها بهتر است؛ در ادامه شرایط لازم برای دریافت ویزا  کاری فوری این کشورها را بیان میکنیم.

ادامه مطلب …

ویزای تحصیلی فوری

ویزای تحصیلی فوری

ویزای تحصیلی فوری ، یکی از پرطرفدارترین ویزاها و راهی سرراست برای ورود به کشورهای خارجی است. در حقیقت بهترین راه برای خروج دانشجویان از کشور و ادامه تحصیل در خارج از کشور، اخذ ویزای تحصیلی فوری است. دانشجویان با گرفتن ویزای تحصیلی نه تنها موفق به ادامه تحصیل در دانشگاه­های معتبر دنیا میشوند؛ بلکه زمینه گرفتن اقامت دائم در کشور موردنظر را نیز میسازند.همانطور که گفتیم اخذ ویزای تحصیلی، نویدبخش تحصیل در دانشگاهی معتبر و زندگی در کشوری توسعه یافته است اما مزایای این نوع ویزا به اینجا ختم نمیشود؛ دارندگان ویزای تحصیلی یک کشور میتوانند به صورت پاره وقت در کشور مربوطه کار کنند؛ در دوران دانشجویی اجازه دارند چندین مرتبه به کشور خود رفته و برگردند و از یک سری معافیتها و تخفیفها بهره ببرند. به هر حال ویزای تحصیلی، معایب خاص خود را نیز دارد؛ به عنوان مثال دارندگان ویزای تحصیلی نمیتوانند برای شخصی دعوتنامه بفرستند؛ مجاز به انجام کارهای تمام وقت نیستند و اگرچه این ویزا میتواند زمینه ساز اخذ اقامت دائم باشد اما وقوع این اتفاق صد در صدی نیست.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن پرتغال

ویزای شنگن پرتغال

پرتغال، غربیترین کشور قاره اروپاست که از یک طرف به اقیانوس اطلس و از طرف دیگر به کشور اسپانیا محدود شده است. به مجموع خاک کشورهای پرتغال و اسپانیا، جزیره ایبری گفته میشود. طبیعت بکر و اماکن تاریخی متعدد پرتغال در دنیا شناخته شده هستند اما نام پرتغال برای اغلب ایرانیها، یادآور گذشته این کشور در زمینه دریانوردی و کشف سرزمینهای جدید است.پرتغال در ردیف کشورهای توریست پذیر دنیا قرار دارد. شهروندان ایرانی نیز معمولاً تمایل زیادی برای سفر به این کشور زیبا دارند اما ورود ایرانیها به پرتغال در گروی اخذ ویزای این کشور است. از آنجایی که پرتغال در منطقه شنگن قرار دارد؛ شهروندان ایرانی برای سفر به آن مستلزم اخذ ویزای شنگن پرتغال هستند.

ادامه مطلب …

نحوه گرفتن ویزای انفرادی عراق

نحوه گرفتن ویزای انفرادی عراق

افرادی که قصد رفتن سفر زیارتی به کشور عراق را دارند؛ قبل از رفتن به سفر باید برای دریافت ویزای زیارتی این کشور اقدام کنند و نحوه گرفتن ویزای انفرادی عراق را بدانند . خوشبختانه نحوه گرفتن ویزای انفرادی عراق مانند اکثر کشورها نیاز به گرفتن وقت از سفارت ندارد و پروسه ­ای به مراتب آسانتر دارد. ویزاهای زیارتی عراق در دو نوع انفرادی و گروهی صادر میشوند که در این نوشتار با ویزای انفرادی عراق و نحوه اخذ آن آشنا میشویم.

ادامه مطلب …

ویزای کربلا

ویزای کربلا

ویزای کربلا  همواره و بخصوص در ایام اربعین حسینی، متقاضیان زیادی دارد. به همین دلیل بر آن شدیم که در این مطلب به معرفی انواع ویزای کربلا و نحوه دریافت آنها بپردازیم. سفارت عراق برای زائرین کربلا، دو نوع ویزای انفرادی و گروهی صادر میکند.

ادامه مطلب …