وقت سفارت استرالیا

وقت سفارت استرالیا :

جهت اخذ ویزای تضمینی استرالیا با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۴۱۶۴ تماس بگیرید.

گرفتن وقت سفارت استرالیا جهت اخذ ویزا استرالیا توسط کارشناسان ویزابان،برای اطلاع اولیه گرفتن وقت سفارت استرالیا به نکات زیر توجه کنید :

ادامه مطلب …

وقت سفارت یونان

وقت سفارت یونان :

وقت سفارت یونان برای گرفتن ویزای یونان یکی از اولین اقداماتی است که برای سفر به این کشور باید انجام داد .کشور یونان به دلیل موقیعیت جغرافیایی و عضوریت در اتحادیه شینگن می تواند گزینه مناسبی برای سفر باشد . در حال حاضر بسیاری از متقاضیان ویزای شینگن اقدام به گرفتن وقت سفارت یونان نموده و مهمترین علت اینکاری برای آنها پایین بودن هزینه آن و زمان مناسبی که به مسافران اعلام میشود، می باشد.در صورتی که نیاز به گرفتن وقت سفارت فوری یونان را دارید از طریق شماره ۰۹۹۰۱۸۶۹۵۱۹ با ما تماس بگیرید.

ادامه مطلب …

وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند :

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور هلند را دارند  و در پی گرفتن وقت سفارت هلند را دارند،می توانند از خدمات ویزای هلند در شرکت ویزابان استفاده نمایند. لازم به ذکر است که قبل از اینکه وقت سفارت هلند رو بگیرید باید بدانید که درخواست کننده دارای حداقل شرایط یعنی داشتن شغل معتبرو مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی کافی جهت سفر به اروپا باشد.برخی نکات مهم در این راستا عبارتند از:

ادامه مطلب …

وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

( وقت فوری سفارت اسپانیا ، تماس بگیرید )

لازم به ذکر است پیش از توضیح در مورد وقت وقت سفارت اسپانیا و ویزای اسپانیا باید یه این نکته توجه داشت که ویزای تورستی اسپانیا برای افرادی می باشد که قصد تفریح و اقامت در مدت زمان کوتاه را دارند برای مدت زمان دو تا سه هفته صادر شده و مسافر امکان کار و اقامت را بیشتر از زمان ویزا ندارد.
برای اخذ ویزای اسپانیا و وقت سفارت اسپانیا حضور فزیکی متقاضی لازم است و ماحبه حضوری انحام میگیرد و اصلا تعیین وقت تلفتی وجود ندارد .
نکته: به خاطر سیل زیاد متقاضیان در ماه های فصل تابستان و همین طور قبل از عید و تعطیلات نوروز اخذ وقت سفارت برای مصاحبه ممکن است چندین هفته به طول انجامد و بدین ترتیب بررس مدارم برای صدور ویزا امکان دارد زمان بشتری بگیرد ، در نتیجه مسافران باید برای قطعی کردن زمان سفر و تهیه بلیط به این زمان نیز توجه داشته باشند.

ادامه مطلب …

وقت فوری سفارت اتریش

وقت فوری سفارت اتریش :

برای اطلاع از لزوم اخذ وقت فوری سفارت اتریش بهتراست بدانید که ، متقاضیان عزیزی که قصد سفر کاری یا توریستس به کشور اتریش را دارند می بایست طبق قانون این کشور اقدام به اخذ وقت سفارت این کشور بنمایند ، اما به دلیل حجم بالای تقاضا ممکن است خود قادر به انجام این کار نباشند به همین دلیل پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که جهت اخذ وقت فوری سفارت اتریش ابتدا با مشاوران ویزا بان مشورت نموده و با کمترین هزینه و ریسک در کوتاه ترین زمان وقت خود را از کارشناسان ما دریافت بنمایند.

ادامه مطلب …

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

کشور آلمان هم نیز عضو اتحادیه اروپا (شنگن ) می باشد و به همین خاطر برای ورود به کشور آلمان میبایست وقت سفارت آلمان و  ویزای شینگن آلمانرا اخد نمایند و حضور فرد برای مصاحبه و انگشت نگاری در روز وقت سفارت آلمان لازم است و می بایست در روز معیین شده در سفارت آلمان حضور داشته باشد .
ویزای کشور آلمان  و شنگن برای افرادی اخذ می شود که به قصد تفریح و یا دیدار اقوام را دارند صادر می شود ، مدت اعتبار ویزای کشور آلمان ۳ ماه است و فرد مسافر باید قبل از اتمان ۹۰ روزه ویزای خود خاک کشور آلمان یا هر کشور عضو شنگن را ترک کند همچنین زمان بررسی مدارک تقریبا دو هفته زمان می برد .

وقت سفارت آلمان

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای آلمان

۱- داستن گدزنامه با حداقال اعتبار شش ماهه
۲- شناسنامه و کارت ملی
۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش و شبیه به ظاهر فعلی متقاضی
۴-در صورت داشتن ویزا شنگن که سه سال از تاریخ اخذ آن گذشته باشد.
۵- گواهی تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده بانکی
۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت ، حقوق دریافتی و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی
۷- برای صاحبان مشاغل آزاد  پروانه کسب و ،ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
۸- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.
۹- برای دانش آموزان و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .
۱۰- بیمه نامه  مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که همه ی  مخارج درمانی درطی اقامت درخواست کننده ویزا در محدوده کشورهای عضو شینگن را پوشش دهد و  شرکت بیمه گذار میبایست یک نماینده معتبر در کشور آلمان داشته باشد .
۱۱- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای شینگن آلمان

۱- باید  توجه داشته باشید ، در صورت رد درخواست ویزای آلمان ، مبلغ واریزی به سفارت آلمان به متقاضی مسترد  نمی گردد …
۲- دارندگان ویزای شینگن سالیانه آلمان با  امکان یکبار ورود و یا چند بار ورود نمیتوانند در هر ۶ ماه بیش از ۹۰ روز در مرزهای کشور های عضو  شینگن باقی بمانند.

درخواست ویزا شینگن

درخواست ویزا شینگن

جهت درخواست ویزا شینگن در کمترین زمان برای بهار و تابستان با ما تماس بگیرید، تمامی مشاوره های اخذ ویزای شینگن ویزابان تضمینی بوده و در صورت عدم اخذ ویزای شینگن تمام وجه شما طبق قرارداد رسمی عودت داده خواهد شد.

ویزای شینگن تضمینی ایتالیا، فرانسه و سوئیس در حال حاضر قابل ارائه می باشد.