وقت سفارت لهستان

وقت سفارت لهستان

وقت سفارت لهستان

ویزای لهستان به متقاضیان داده می شود که قصد سفر به لهستان و سایر کشور های عضو اتحادیه شنگن را دارند و زمانی که اقدام به اخد ویزا از سفارت لهستان می کنند میبایست حداقل ۲ روز در کشور لهستان حضور داشته و بعد از آن برای سفر به کشورهای دیگر  اقدام نمایند. مصاحبه برای متقاضیان به صورت حضوری بوده و حتما حضور متقاضی برای مصاحبه الزامی می باشد.
وقت سفارت لهستان به صورت تجاری، توریستی برای متقاضیان اخذ می شود که برای اخذ وقت سفارت به صورت تجاری نیاز به دعوتنامه از کشور لهستان و از طرف یکی از شرکت ها و ارگان های معتبر می باشد و همچنین اگر متقاضی دعوتنامه از طرف یکی از اقوام و یا دوستان را دارد میبایست در هنگام مصاحبه همراه با خود داشته باشد.
اولین پله برای اخذ وقت سفارت لهستان ارسال عکس پاسپورت برای مشاورین ویزابان  و پر کردن فرم ثبت نام توسط کارشناسان ما می باشد .

ادامه مطلب …

وقت سفارت سوئیس 1

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن کشور سوئیس است به همین دلیل برای ورود به کشور سوئیس نیاز به دریافت وقت سفارت سوئیس و در نهایت اخذ ویزای شنگن دارید، برای گرفتن ویزای شنگن از کشور سوئیس مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای فرد متقاضی انجام میگیرد و همچنین ویزای توریستی از کشور سوئیس برای افرادی صادر می شود که قصد سفر برای مدت زمان کوتاه و تفریح و دیدن اقوام را دارند که این گونه از ویزا برای مدت معینی صادر شده و شخص متقاضی و مسافر به هیچ عنوان حق کار یا اقامت برای مدت زمان بیشتر را ندارد.

وقت سفارت سوئیس

ویزای کشور سوئیس همان طور که در بالا ذکر شد به اشخاصی تعلق می گیرد که قصد دیدار اقوام و یا تفریح را در کشور سوئیش را دارند ،مدت زمان اعتبار ویزای شنگن که از کشور سوئیس گرفته می شود سه ماهه است و مسافر میبایست زودتر از زمان نود روز اقامت مجاز از سوئیس یا کشور های عضو پیمان شنگن خارج شود .
پس از گرفتن وقت سفارت سوئیس، بررسی کردن مدارک به منظور صادر کردن ویزا عموما دو هفته زمان می برد ولی برای صدور حتمی و قطعی و کامل کردن مدارک چند هفته ای زمان لازم است اما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به سفارت سوئیس و بخش کنسولگری اخذ ویزا و یا عدم آن معلوم خواهد شد.

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای سوئیس

مدارک زیر در وقت سفارت سوئیس و به هنگام ورود به سفارت می بایست حتما همراه شما باشند. ( کامل بوده مدارک ویزای شینگن در موعد وقت سفارت سوئیس لزوما به معنی تایید و موافقت با دریافت ویزای شما نمی باشد)

۱-  داشتن پاسپورت که حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد که تا زمان اتمام ویزا اعتبار داشته باشد
۲- کارت ملی و شناسنامه
۳- دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید بدون روتوش با مشخصات فعلی فرد یکی باشد.
۴- کپی ویزاهای شینگن قبلی ( در صورت وجود )
۵- نامه تمکن مالی و گردش شش ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی سپرده گذاری در بانک
۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت شغلی ، مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی ( دارندگان مشاغل دولتی )
۷- برای صاحبان شغل های آزاد  پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
۸- برای صاحبان شرکتهای خصوصی ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۹- دانشجویان و عضوهای  هیئت علمی دانشگاه : کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
۱۰- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.
۱۱- برای افراد محصل  و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .
۱۲- بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که تمام هزینه های درمانی در مدت اقامت درخواست کننده ویزا در محدوده کشورهای شینگن را پوشش دهد. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور سوئیس داشته باشد .
۱۳- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین ( در صورت دارا بودن )
۱۴- اگر دعوت‌نامه ندارید ، رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی سوئیس و یا به صورت مستقیم  توسط خود هتل تأیید شده باشد.

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای شینگن سوئیس.

نکته۱: دارندگان ویزای سالانه سوئیس می بایست به این نکته توجه کنند که این امکان برایشان وجود ندارد که هر شش ماه بیشتر از ۹۰ روز در مرزهای عضو اتحادیه شنگن حضور داشته باشند.

نکته۲: ویزای توریستی در همه دنیا به صورت تک ورود که به آن single entry  گفته و ویزای چند وروده که به آن   multiple   گفته می شود داده می شود که کشور سوئیس مانند همه ی کشور های عضو اتحادیه شنگن ویزای های توریستی خود به صورت های تک ورود و چند ورود صادر می کند.

مراحل گرفتن وقت سفارت در ویزابان ⇓:

  •  ارسال تصویر پاسپورت به تلگرام ویزابان به شماره ۲۰ ۹۹۹ ۱۱ ۰۹۳۳
  • دریافت وقت سفارت سوئیس توسط ما
  • واریز مبلغ به حساب ما
  • ارسال وقت سفارت سوئیس تعیین شده برای شما
  • در صورت نیاز، علاوه بر وقت سفارت سوئیس امکان صدور بیمه مسافرتی، رزور هتل و تهیه بلیط هواپیما نیز برای شما فراهم است.

آدرس سفارت سوئیس در تهران

سفارت در تهرانسفارت سوئیس (Switzerland)
آدرس الهیه- خیابان شریفی ‏منش- نبش کوچه یاسمن- ‏پلاک ۲‏
تلفن ۲۲۰۰۸۳۷۳، ۲۲۰۰۸۳۳۳
فکس
روز و ساعت کاریشنبه تا چهارشنبه ۱۵/۳۰- ۷/۳۰ و پنجشنبه ۱۳/۳۰- ۷/۳۰‏

 

وقت سفارت استرالیا

وقت سفارت استرالیا :

جهت اخذ ویزای تضمینی استرالیا با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۴۱۶۴ تماس بگیرید.

گرفتن وقت سفارت استرالیا جهت اخذ ویزا استرالیا توسط کارشناسان ویزابان،برای اطلاع اولیه گرفتن وقت سفارت استرالیا به نکات زیر توجه کنید :

ادامه مطلب …

وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند :

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور هلند را دارند  و در پی گرفتن وقت سفارت هلند را دارند،می توانند از خدمات ویزای هلند در شرکت ویزابان استفاده نمایند. لازم به ذکر است که قبل از اینکه وقت سفارت هلند رو بگیرید باید بدانید که درخواست کننده دارای حداقل شرایط یعنی داشتن شغل معتبرو مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی کافی جهت سفر به اروپا باشد.برخی نکات مهم در این راستا عبارتند از:

ادامه مطلب …

وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

( وقت فوری سفارت اسپانیا ، تماس بگیرید )

لازم به ذکر است پیش از توضیح در مورد وقت وقت سفارت اسپانیا و ویزای اسپانیا باید یه این نکته توجه داشت که ویزای تورستی اسپانیا برای افرادی می باشد که قصد تفریح و اقامت در مدت زمان کوتاه را دارند برای مدت زمان دو تا سه هفته صادر شده و مسافر امکان کار و اقامت را بیشتر از زمان ویزا ندارد.
برای اخذ ویزای اسپانیا و وقت سفارت اسپانیا حضور فزیکی متقاضی لازم است و ماحبه حضوری انحام میگیرد و اصلا تعیین وقت تلفتی وجود ندارد .
نکته: به خاطر سیل زیاد متقاضیان در ماه های فصل تابستان و همین طور قبل از عید و تعطیلات نوروز اخذ وقت سفارت برای مصاحبه ممکن است چندین هفته به طول انجامد و بدین ترتیب بررس مدارم برای صدور ویزا امکان دارد زمان بشتری بگیرد ، در نتیجه مسافران باید برای قطعی کردن زمان سفر و تهیه بلیط به این زمان نیز توجه داشته باشند.

ادامه مطلب …

وقت فوری سفارت اتریش

وقت فوری سفارت اتریش :

برای اطلاع از لزوم اخذ وقت فوری سفارت اتریش بهتراست بدانید که ، متقاضیان عزیزی که قصد سفر کاری یا توریستس به کشور اتریش را دارند می بایست طبق قانون این کشور اقدام به اخذ وقت سفارت این کشور بنمایند ، اما به دلیل حجم بالای تقاضا ممکن است خود قادر به انجام این کار نباشند به همین دلیل پیشنهاد ما به شما عزیزان این است که جهت اخذ وقت فوری سفارت اتریش ابتدا با مشاوران ویزا بان مشورت نموده و با کمترین هزینه و ریسک در کوتاه ترین زمان وقت خود را از کارشناسان ما دریافت بنمایند.

ادامه مطلب …

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان

کشور آلمان هم نیز عضو اتحادیه اروپا (شنگن ) می باشد و به همین خاطر برای ورود به کشور آلمان میبایست وقت سفارت آلمان و  ویزای شینگن آلمانرا اخد نمایند و حضور فرد برای مصاحبه و انگشت نگاری در روز وقت سفارت آلمان لازم است و می بایست در روز معیین شده در سفارت آلمان حضور داشته باشد .
ویزای کشور آلمان  و شنگن برای افرادی اخذ می شود که به قصد تفریح و یا دیدار اقوام را دارند صادر می شود ، مدت اعتبار ویزای کشور آلمان ۳ ماه است و فرد مسافر باید قبل از اتمان ۹۰ روزه ویزای خود خاک کشور آلمان یا هر کشور عضو شنگن را ترک کند همچنین زمان بررسی مدارک تقریبا دو هفته زمان می برد .

وقت سفارت آلمان

شرایط عمومی و مدارک مورد نیاز ارائه درخواست ویزای آلمان

۱- داستن گدزنامه با حداقال اعتبار شش ماهه
۲- شناسنامه و کارت ملی
۳- دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش و شبیه به ظاهر فعلی متقاضی
۴-در صورت داشتن ویزا شنگن که سه سال از تاریخ اخذ آن گذشته باشد.
۵- گواهی تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر حساب بانکی و یا گواهی هرگونه سپرده بانکی
۶- برای کارمندان بخش خصوصی و یا دولتی ، گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ شروع به کار ، سمت ، حقوق دریافتی و مدت زمان مرخصی درخواست کننده ویزا ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی
۷- برای صاحبان مشاغل آزاد  پروانه کسب و ،ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی
۸- برای بازنشستگان ، گواهی بازنشستگی که در آن مشخصات کامل بازنشسته و میزان حقوق ذکر شده باشد.
۹- برای دانش آموزان و دانشجویان ، گواهی تمکن مالی و تقبل هزینه توسط یکی از والدین ، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام در سال آینده به همراه اجازه نامه رسمی خروج از طرف پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت میکند .
۱۰- بیمه نامه  مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که همه ی  مخارج درمانی درطی اقامت درخواست کننده ویزا در محدوده کشورهای عضو شینگن را پوشش دهد و  شرکت بیمه گذار میبایست یک نماینده معتبر در کشور آلمان داشته باشد .
۱۱- سند مالکیت آپارتمان یا ملک یا زمین

نکات مهم پس از رد درخواست یا اخذ ویزای شینگن آلمان

۱- باید  توجه داشته باشید ، در صورت رد درخواست ویزای آلمان ، مبلغ واریزی به سفارت آلمان به متقاضی مسترد  نمی گردد …
۲- دارندگان ویزای شینگن سالیانه آلمان با  امکان یکبار ورود و یا چند بار ورود نمیتوانند در هر ۶ ماه بیش از ۹۰ روز در مرزهای کشور های عضو  شینگن باقی بمانند.

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

گرفتن وقت سفارت ایتالیا به دلیل حجم بالای درخواست و تعداد متقاضیان بالا در مدت زمان طولانی امکان پذیر است و زمان باز شدن وقت سفارت بین یک هفته می باشد اما بعضی وقتها ممکن است تا سه هفته هم سایت وقت سفارت ایتالیا باز باشد و میبایست منتظر باشید و به یاد داشته باشید که این مورد وقت سفارت زمان بر است .

ادامه مطلب …