ویزای نروژ و وقت سفارت نروژ فوری

ویزای نروژ

قبل از توضیحات ویزای نروژ بهتر اس بدانید که، کشور نروژ علاوه بر جاذبه های گردشگری و توریستی بیشمار و جالب، مکان منحصر به فردی از نظر زندگی اجتماعی و رفاه اقتصادی است. این کشور در سال ۲۰۱۵ از نظر شاخص توسعه انسانی و شاخص مردم سالاری و همچنین شاخص رفاه اجتماعی در جهان رتبه اول را کسب کرد. نروژ از ابتدای قرن ۲۱ ام موفقیت های زیادی در زمینه های مختلف در سطح جهانی کسب کرده و یکی از پر طرفدار ترین کشور های شمال اروپا برای گردشگری است. مردم نروژ چهارمین مردم خوشحال جهان هستند. این کشور در آزادی بیان، کیفیت زندگی، بهداشت و دموکراسی در جهان اول است. نکته جالب دیگر که برای مهاجران و مسافران به این کشور بسیار با ارزش می باشد تسلط اکثر مردم به زبان انگلیسی است. نروژ همچنین ششمین کشور جهان از لحاظ راحتی کسب و کار است. در ادامه به بررسی نحوه دریافت ویزا برای سفر و اقامت در این کشور خواهیم پرداخت.

ویزای نروژ

انواع ویزا برای سفر به کشور نروژ

کشور نروژ جزو کشور های عضو شینگن می باشد. بنابراین در صورتی که قصد سفر یا اقامت در این کشور را دارید، باید برای دریافت این نوع ویزا اقدام کنید. به طور کلی هدف از سفر به این کشور نوع ویزای مورد نیاز شما را مشخص خواهد کرد؛ در ادامه به معرفی انواع آن ها خواهیم پرداخت:

 

ویزای ازدواج

ازدواج با یک تبعه ی نروژی و یا شخصی که اقامت دائمی نروژ را دارد، یکی از راه های کسب اقامت دائمی در این کشور است. فقط لازم است هر دو طرف بالای ۱۸ سال باشند و تا آن موقع متاهل نباشند.

 

ویزای تحصیلی نروژ

کشور نروژ با توجه به شرایط حاکم یکی از بهترین گزینه ها برای تحصیل می باشد. برای اخذ این نوع ویزا در ابتدا باید مدارک تحصیلی و هویتی خود را به سفارت نروژ در ایران تحویل دهید تا پس از انجام بررسی های لازمه نتایج از سوی سفارت به شما اعلام گردد. در صورتی که موفق به تحصیل در این کشور شدید، پس از گذشت ۲ سال می توانید برای خانواده و آشنایان خود ویزای همراه دریافت کنید.

 

ویزای تجاری نروژ

برای دریافت این نوع ویزا، شرکت تجاری نروژی که قرار است شما از آن بازدید نمایید، دعوتنامه ای را به همراه تاریخ و آدرس دقیق برای شما ارسال می کند و کارفرمای مربوطه گواهی نامه ای که اجازه می دهد شما در نروژ به کسب و کار بپردازید، برای شما فراهم می آورد.

 

ویزای توریستی نروژ

علاوه بر اهداف توریستی در نروژ، این نوع ویزا بهترین گزینه برای افرادی است که قصد دیدار دوستان و اقوام مقیم نروژ را دارند.

از آن جایی که نروژ جزو کشور های اتحادیه اروپاست، این امکان فراهم شده تا بتوانید توسط ویزای نروژ به سایر کشور های اروپایی عضو شینگن سفر کنید. فقط به یاد داشته باشید که در فرم درخواست خود برای سفر به نروژ حتماً قید کنید که علاوه بر نروژ قصد ورود به چه کشورهایی را دارید. اگر قصد سفر به چندین کشور را در حوزه شینگن را دارید باید طی سفر خود، فرم هایتان را در نهایت به کشور نروژ که در واقع کشور اصلی محسوب می شود، ارائه دهید. فراموش نکنید که اگر کودکی همسفر شماست که والدین او همراهش نیست، حتما برگه رضایت نامه معتبر از والدین را که امضایش کرده باشند، به همراه داشته باشید. البته یکی دیگر از مدارک معتبر که باید در این زمان ارائه شود، پارسپورت معتبر هر یک از والدین می باشد. نکته جالب دیگر این است که اگر فردی ساکن یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا باشد و یا پاسپورت یکی از آن کشورها را داشته باشد نیازی به اخذ ویزای توریستی نروژ ندارد.

 

ویزای کاری نروژ

در صورتی که در حرفه ای تخصص دارید و در کشور نروژ کارفرمایی را پیدا کردید که به حرفه ی شما احتیاج دارد، می توانید برای اخذ این نوع ویزا اقدام کنید. در حقیقت برای اقامت کاری در این کشور نیازمند دعوت نامه کاری از سوی کارفرما هستید. ویزای کاری نروژ به مدت یک سال اعتبار دارد و پس از پایان هر سال ملزم به تمدید مجدد آن هستید. بعد از گذشت پنج سال کار در این کشور می توانید تقاضای اقامت دائمی کنید.

 

مدارک لازم ویزای نروژ

  • بلیط هواپیما
  • پرینت حساب بانکی برای سه ماه گذشته یا مدارک دیگری که توانایی مالی شما برای سفر را اثبات کند.
  • رزرو هتل / تاییدیه محل اقامت / تاییدیه پوشش هزینه توسط شخص دعوت کننده
  • سند مالکیت (در صورتی که ملک شخصی دارند)
  • شناسنامه
  • مدارک کاری شامل گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی و بیمه (در صورتی که این مدارک را ندارید باید نامه ای از کارفرما ارائه دهید که دلیل نداشتن آن ها را توضیح دهد.)
  • در صورتی که صاحب کسب و کاری هستید باید مدارکی که این را اثبات کند ارائه دهید.
  • اگر بی کار هستید، نیاز مند گواهی ای هستید که ثابت کند ثبات مالی دارید. مانند عقدنامه، پرینت حساب بانکی همسر یا مدارک مالی اعضای خانواده
  • بیمه مسافرتی (باید حداقل ۳۰ هزار یورو اعتبار داشته باشد.)
  • در صورتی که به دلیل کاری یا تجاری سفر می کنید، دعوت نامه از سوی شرکت یا کارفرما، همراه با ذکر دقیق تاریخ ها و علت سفر، به علاوه ی شواهد مستند از رابطه تجاری مانند قرارداد ها، فاکتور ها، مکاتبات، اثبات واردات و …
  • اگر بازنشسته هستید، مدرک بازنشستگی
  • پرینت فرم پر شده در وب سایت سفارت که آدرس آن در ذیل آمده
  • عکس (باید در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد. در صورتی هم که عینکی هستید، عکس باید با عینک باشد.)
  • پاسپورت ( باید حداقل ۶ ماه از اعتبار و دو صفحه ی خالی از آن باقی مانده باشد.)
  • اگر دانشجو هستید، گواهی اشتغال به تحصیل

 

هزینه دریافت ویزای نروژ

دریافت ویزا طبق نرخ نوشته شده در وب سایت سفارت نروژ برای کودکان تا ۶ سال رایگان، کودکان ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو و برای بزرگسالان ۶۰ یورو است.

 

راه های ارتباطی با سفارت نروژ در ایران

آدرس سفارت: لواسانی (فرمانیه)، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲

کد پستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳

تلفن: ۲۲۲۹۲۷۷۶

ایمیل: emb.tehran@mfa.no

ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۸ تا ۱۵:۳۰

بخش کنسولی و مهاجرت سفارت نروژ

ایمیل: isum.teheran@mfa.no

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای نروژ با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

کشور اروپایی پرتغال که در نزدیکی اسپانیا قرار گرفته جز یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن می باشد از این رو متقاضیان ویزای پرتغال و سفر به پرتغال می بایست برای سفر به این کشور درصدد اخذ ویزای شنگن برآیند همچنین متقاضیانی که دارای ویزای شنگن هستند نیز می توانند بدون دریافت ویزای ورود و تنها با داشتن ویزای شنگن به هر یک از کشورهای عضو شنگن وارد شوند ؛ آندسته از متقاضیانی که خواستار ویزای شنگن هستند نیز به این نکته توجه داشته باشند که از جمله اقدامات مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن داشتن وقت سفارت می باشد و هر متقاضی می بایست با توجه به وقت تعیین شده و با داشتن مدارک مورد نیاز در سفارت مربوطه جهت مصاحبه حاضر باشد.

وقت سفارت پرتغال

متقاضیان اخذ ویزای پرتغال می بایست قبل از هر چیز درصدد اخذ وقت سفارت پرتغال جهت مصاحبه حضوری  و انگشت نگاری باشند از اینرو می بایست متقاضیان سفر به پرتغال با جمع آوری مدارک  مورد نیاز در روز تعیین شده  همراه با مدارک ترجمه شده  و دارای مهر رسمی دادگستری و وزارت امور خارجه  در سفارت مربوطه حاضر باشند .

وقت فوری پرتغال

متقاضیانی که درصدد اخذ وقت فوری پرتغال هستند در جریان باشند که می بایست حداقل ۲ ماه زودتر از تاریخ سفر خود اقدام به اخذ وقت سفارت نمایند و با توجه به درخواست های بالای متقاضیان جهت سفر به پرتغال متقاضیان می توانند با ارسال کردن اسکن از صفحه اول پاسپورت خود و ارائه فرم دعوتنامه به کارشناسان ما در ویزابان درصدد اخذ وقت فوری سفارت پرتغال برآیند و پروسه اخذ وقت سفارت پرتغال رو به متخصصین ویزابان محول نمایند.

مراحل اخذ ویزای پرتغال

پرتغال از جمله کشورهایی است که متقاضیان سفر به آن می توانند با داشتن ویزای مربوطه اقدام به سفر نمایند، با توجه به اینکه پرتغال از جمله کشورهای عضو اتحادیه شنگن می باشد سفر به پرتغال مستلزم  داشتن ویزای شنگن می باشد از اینرو متقاضیان سفر به پرتغال با داشتن ویزای  شنگن و بدون اخذ ویزا می توانند اقدام به مسافرت به پرتغال نمایند و  وارد کشور پرتغال شوند در یک نگاه کلی می توان مراحل اخذ ویزای پرتغال رو بصورت زیر تشریح کرد:

تکمیل کردن فرم درخواست ویزای پرتغال —-> اخذ وقت در سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه حضوری —-> آماده کردن مدارک موردنیاز و حضور در سفارت با مدارک مورد نیاز

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

  • تکمیل کردن فرم درخواست ویزای پرتغال که توسط هر یک از متقاضیان بصورت مجزا تکمیل و امضا شده باشد.
  • ارائه عکس رنگی با ابعاد ۴*۳ با پیش زمینه سفید و بصورت تمام رخ که با تصویر پاسپورت متفاوت باشد.
  • ارائه اصل پاسپورت متقاضی که دارای حداقل ۶ ماه اعتبار بیشتر از تاریخ اعتبار ویزا باشد؛ همچنین در صورت داشتن ویزاهای شنگن قبلی ارائه کپی از تمامی صفحاتی که در پاسپورت های قبلی مهر شنگن دارد نیز الزامی می باشد.
  • ارائه کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی
  • ارائه مدارک شغلی معتبر متقاضی بعنوان مثال کپی از اخرین روزنامه رسمی منتشر شده شرکت و کپی از تغییرات شرکت- ارائه کارت دانشجویی بین المللی برای دانشجویان و برای اعضای هیئت علمی ارائه حکم مربوط به اعضای هیئت علمی- برای افرادی با مشاغلی همچون مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره ارائه کپی از روزنامه تاسیسی برای شرکت و آخرین تغییرات ثبت شده شرکت الزامی می باشد- افراد شاغل در بخش های دولتی یعنی کارمندان نیازمند ارائه فیش حقوق و حکم کارگزینی خود می باشند – برای افراد شاغل در بخش های خصوصی نیز ارائه گواهی اشتغال به کار و ارائه کپی از سوابق بیمه ای مربوط به یکسال گذشته شخص نیز الزامی می باشد- افرادیکه دارای مشاغل آزاد هستند نیز ارائه جواز کسب و ارائه کارت بازرگانی آنها الزامی می باشد.
  • ارائه دعوتنامه معتبر در صورت وجود که در اینصورت باید دقت نمایید که دعوتنامه مذکور دارای نام درخواست کننده ، مدت زمان اقامت شخص و… باشد و در صورتیکه شخص دعوت کننده ضامن مالی مسافر در سفر می باشد ارائه مدارک مالی، پرینت حساب از شخص دعوت کننده و.. الزامی می باشد.
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت ۶ ماهه گردش حساب بانکی
  • داشتن حداقل موجودی ۵۰ میلیون تومان برای هر متقاضی
  • ارائه واچر یا رزرو هتل در پرتغال
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی فردی یا جمعی که شامل حداقل سقف پوشش ۳۰ هزار یورو می باشد.
  • ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما  جهت سفر به پرتغال
  • پرداخت مبلغ ۶۰ یورو برای افراد بالاتر از ۵ سال در سفارت

رعایت نکات زیر در سفارت پرتغال الزامیست

  • کلیه مدارک ارائه داده به سفارت پرتغال می بایست ترجمه شده و دارای مهر رسمی دارالترجمه و همچنین مهر وزارت امور خارجه و دادگستری باشد.
  • در صورتیکه هر یک از مدارک ارائه شده به سفارت با مدارک ذکر شده در بالا مغایرت داشته باشد افسر سفارت از تحویل گرفتن مدارک امتناع خواهد کرد.
  • حضور هر یک از متقاضیان در روز مصاحبه جهت انگشت نگاری الزامی می باشد .
اتریش

ویزای شنگن اتریش

ویزای شنگن اتریش

امروز می خواهیم به طور مفصل در مورد ویزای شنگن اتریش صحبت کنیم؛ پس اگر شما هم مایلید اطلاعات کاملی در رابطه با ویزای شنگن اتریش کسب کنید با ما همراه شوید. در این مقاله ابتدا خواهیم دید که اصلاً ویزای شنگن اتریش چیست و چه مزایایی دارد؛ سپس با انواع ویزای شنگن اتریش آشنا می شویم؛ در بخش بعدی مقاله خواهیم دید که برای اخذ ویزای شنگن اتریش به چه مدارکی نیاز داریم و در نهایت از روند دریافت ویزای شنگن اتریش آگاه می شویم.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن فوری

ویزای شنگن فوری

در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به بحث ویزای شنگن فوری بپردازیم؛ اگر شما هم به این موضوع علاقه دارید با ما همراه شوید تا با ویزای شنگن فوری، انواع ویزای شنگن فوری و نحوه دریافت این ویزا آشنا شوید. اما قبل از پرداختن به بحث ویزای شنگن فوری، ارائه اطلاعاتی در مورد معاهده شنگن، خالی از لطف نخواهد بود.

ادامه مطلب …

وقت سفارت یونان

ویزای شنگن یونان

ویزای شنگن یونان

امروز می خواهیم در مورد ویزای شنگن یونان و نحوه اخذ ویزای شنگن یونان صحبت کنیم. اما از آنجایی که ممکن است بعضی از مخاطبین عزیز با مفهوم کلی ویزای شنگن آشنا نباشند؛ بهتر دیدیم که اول اطلاعاتی در مورد مفاهیم منطقه شنگن و ویزای شنگن ارائه دهیم و سپس به بحث ویزای شنگن یونان بپردازیم.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن پرتغال

ویزای شنگن پرتغال

پرتغال، غربیترین کشور قاره اروپاست که از یک طرف به اقیانوس اطلس و از طرف دیگر به کشور اسپانیا محدود شده است. به مجموع خاک کشورهای پرتغال و اسپانیا، جزیره ایبری گفته میشود. طبیعت بکر و اماکن تاریخی متعدد پرتغال در دنیا شناخته شده هستند اما نام پرتغال برای اغلب ایرانیها، یادآور گذشته این کشور در زمینه دریانوردی و کشف سرزمینهای جدید است.پرتغال در ردیف کشورهای توریست پذیر دنیا قرار دارد. شهروندان ایرانی نیز معمولاً تمایل زیادی برای سفر به این کشور زیبا دارند اما ورود ایرانیها به پرتغال در گروی اخذ ویزای این کشور است. از آنجایی که پرتغال در منطقه شنگن قرار دارد؛ شهروندان ایرانی برای سفر به آن مستلزم اخذ ویزای شنگن پرتغال هستند.

ادامه مطلب …

درخواست ویزا شینگن

درخواست ویزا شینگن

جهت درخواست ویزا شینگن در کمترین زمان برای بهار و تابستان با ما تماس بگیرید، تمامی مشاوره های اخذ ویزای شینگن ویزابان تضمینی بوده و در صورت عدم اخذ ویزای شینگن تمام وجه شما طبق قرارداد رسمی عودت داده خواهد شد.

ویزای شینگن تضمینی ایتالیا، فرانسه و سوئیس در حال حاضر قابل ارائه می باشد.