ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

کشور اروپایی پرتغال که در نزدیکی اسپانیا قرار گرفته جز یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن می باشد از این رو متقاضیان ویزای پرتغال و سفر به پرتغال می بایست برای سفر به این کشور درصدد اخذ ویزای شنگن برآیند همچنین متقاضیانی که دارای ویزای شنگن هستند نیز می توانند بدون دریافت ویزای ورود و تنها با داشتن ویزای شنگن به هر یک از کشورهای عضو شنگن وارد شوند ؛ آندسته از متقاضیانی که خواستار ویزای شنگن هستند نیز به این نکته توجه داشته باشند که از جمله اقدامات مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن داشتن وقت سفارت می باشد و هر متقاضی می بایست با توجه به وقت تعیین شده و با داشتن مدارک مورد نیاز در سفارت مربوطه جهت مصاحبه حاضر باشد.

وقت سفارت پرتغال

متقاضیان اخذ ویزای پرتغال می بایست قبل از هر چیز درصدد اخذ وقت سفارت پرتغال جهت مصاحبه حضوری  و انگشت نگاری باشند از اینرو می بایست متقاضیان سفر به پرتغال با جمع آوری مدارک  مورد نیاز در روز تعیین شده  همراه با مدارک ترجمه شده  و دارای مهر رسمی دادگستری و وزارت امور خارجه  در سفارت مربوطه حاضر باشند .

وقت فوری پرتغال

متقاضیانی که درصدد اخذ وقت فوری پرتغال هستند در جریان باشند که می بایست حداقل ۲ ماه زودتر از تاریخ سفر خود اقدام به اخذ وقت سفارت نمایند و با توجه به درخواست های بالای متقاضیان جهت سفر به پرتغال متقاضیان می توانند با ارسال کردن اسکن از صفحه اول پاسپورت خود و ارائه فرم دعوتنامه به کارشناسان ما در ویزابان درصدد اخذ وقت فوری سفارت پرتغال برآیند و پروسه اخذ وقت سفارت پرتغال رو به متخصصین ویزابان محول نمایند.

مراحل اخذ ویزای پرتغال

پرتغال از جمله کشورهایی است که متقاضیان سفر به آن می توانند با داشتن ویزای مربوطه اقدام به سفر نمایند، با توجه به اینکه پرتغال از جمله کشورهای عضو اتحادیه شنگن می باشد سفر به پرتغال مستلزم  داشتن ویزای شنگن می باشد از اینرو متقاضیان سفر به پرتغال با داشتن ویزای  شنگن و بدون اخذ ویزا می توانند اقدام به مسافرت به پرتغال نمایند و  وارد کشور پرتغال شوند در یک نگاه کلی می توان مراحل اخذ ویزای پرتغال رو بصورت زیر تشریح کرد:

تکمیل کردن فرم درخواست ویزای پرتغال —-> اخذ وقت در سفارت جهت انگشت نگاری و مصاحبه حضوری —-> آماده کردن مدارک موردنیاز و حضور در سفارت با مدارک مورد نیاز

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

  • تکمیل کردن فرم درخواست ویزای پرتغال که توسط هر یک از متقاضیان بصورت مجزا تکمیل و امضا شده باشد.
  • ارائه عکس رنگی با ابعاد ۴*۳ با پیش زمینه سفید و بصورت تمام رخ که با تصویر پاسپورت متفاوت باشد.
  • ارائه اصل پاسپورت متقاضی که دارای حداقل ۶ ماه اعتبار بیشتر از تاریخ اعتبار ویزا باشد؛ همچنین در صورت داشتن ویزاهای شنگن قبلی ارائه کپی از تمامی صفحاتی که در پاسپورت های قبلی مهر شنگن دارد نیز الزامی می باشد.
  • ارائه کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی
  • ارائه مدارک شغلی معتبر متقاضی بعنوان مثال کپی از اخرین روزنامه رسمی منتشر شده شرکت و کپی از تغییرات شرکت- ارائه کارت دانشجویی بین المللی برای دانشجویان و برای اعضای هیئت علمی ارائه حکم مربوط به اعضای هیئت علمی- برای افرادی با مشاغلی همچون مدیرعامل ، اعضای هیئت مدیره ارائه کپی از روزنامه تاسیسی برای شرکت و آخرین تغییرات ثبت شده شرکت الزامی می باشد- افراد شاغل در بخش های دولتی یعنی کارمندان نیازمند ارائه فیش حقوق و حکم کارگزینی خود می باشند – برای افراد شاغل در بخش های خصوصی نیز ارائه گواهی اشتغال به کار و ارائه کپی از سوابق بیمه ای مربوط به یکسال گذشته شخص نیز الزامی می باشد- افرادیکه دارای مشاغل آزاد هستند نیز ارائه جواز کسب و ارائه کارت بازرگانی آنها الزامی می باشد.
  • ارائه دعوتنامه معتبر در صورت وجود که در اینصورت باید دقت نمایید که دعوتنامه مذکور دارای نام درخواست کننده ، مدت زمان اقامت شخص و… باشد و در صورتیکه شخص دعوت کننده ضامن مالی مسافر در سفر می باشد ارائه مدارک مالی، پرینت حساب از شخص دعوت کننده و.. الزامی می باشد.
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت ۶ ماهه گردش حساب بانکی
  • داشتن حداقل موجودی ۵۰ میلیون تومان برای هر متقاضی
  • ارائه واچر یا رزرو هتل در پرتغال
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی فردی یا جمعی که شامل حداقل سقف پوشش ۳۰ هزار یورو می باشد.
  • ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما  جهت سفر به پرتغال
  • پرداخت مبلغ ۶۰ یورو برای افراد بالاتر از ۵ سال در سفارت

رعایت نکات زیر در سفارت پرتغال الزامیست

  • کلیه مدارک ارائه داده به سفارت پرتغال می بایست ترجمه شده و دارای مهر رسمی دارالترجمه و همچنین مهر وزارت امور خارجه و دادگستری باشد.
  • در صورتیکه هر یک از مدارک ارائه شده به سفارت با مدارک ذکر شده در بالا مغایرت داشته باشد افسر سفارت از تحویل گرفتن مدارک امتناع خواهد کرد.
  • حضور هر یک از متقاضیان در روز مصاحبه جهت انگشت نگاری الزامی می باشد .
اتریش

ویزای شنگن اتریش

ویزای شنگن اتریش

امروز می خواهیم به طور مفصل در مورد ویزای شنگن اتریش صحبت کنیم؛ پس اگر شما هم مایلید اطلاعات کاملی در رابطه با ویزای شنگن اتریش کسب کنید با ما همراه شوید. در این مقاله ابتدا خواهیم دید که اصلاً ویزای شنگن اتریش چیست و چه مزایایی دارد؛ سپس با انواع ویزای شنگن اتریش آشنا می شویم؛ در بخش بعدی مقاله خواهیم دید که برای اخذ ویزای شنگن اتریش به چه مدارکی نیاز داریم و در نهایت از روند دریافت ویزای شنگن اتریش آگاه می شویم.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن فوری

ویزای شنگن فوری

در این مقاله قصد داریم به طور مفصل به بحث ویزای شنگن فوری بپردازیم؛ اگر شما هم به این موضوع علاقه دارید با ما همراه شوید تا با ویزای شنگن فوری، انواع ویزای شنگن فوری و نحوه دریافت این ویزا آشنا شوید. اما قبل از پرداختن به بحث ویزای شنگن فوری، ارائه اطلاعاتی در مورد معاهده شنگن، خالی از لطف نخواهد بود.

ادامه مطلب …

وقت سفارت یونان

ویزای شنگن یونان

ویزای شنگن یونان

امروز می خواهیم در مورد ویزای شنگن یونان و نحوه اخذ ویزای شنگن یونان صحبت کنیم. اما از آنجایی که ممکن است بعضی از مخاطبین عزیز با مفهوم کلی ویزای شنگن آشنا نباشند؛ بهتر دیدیم که اول اطلاعاتی در مورد مفاهیم منطقه شنگن و ویزای شنگن ارائه دهیم و سپس به بحث ویزای شنگن یونان بپردازیم.

ادامه مطلب …

ویزای شنگن پرتغال

ویزای شنگن پرتغال

پرتغال، غربیترین کشور قاره اروپاست که از یک طرف به اقیانوس اطلس و از طرف دیگر به کشور اسپانیا محدود شده است. به مجموع خاک کشورهای پرتغال و اسپانیا، جزیره ایبری گفته میشود. طبیعت بکر و اماکن تاریخی متعدد پرتغال در دنیا شناخته شده هستند اما نام پرتغال برای اغلب ایرانیها، یادآور گذشته این کشور در زمینه دریانوردی و کشف سرزمینهای جدید است.پرتغال در ردیف کشورهای توریست پذیر دنیا قرار دارد. شهروندان ایرانی نیز معمولاً تمایل زیادی برای سفر به این کشور زیبا دارند اما ورود ایرانیها به پرتغال در گروی اخذ ویزای این کشور است. از آنجایی که پرتغال در منطقه شنگن قرار دارد؛ شهروندان ایرانی برای سفر به آن مستلزم اخذ ویزای شنگن پرتغال هستند.

ادامه مطلب …

درخواست ویزا شینگن

درخواست ویزا شینگن

جهت درخواست ویزا شینگن در کمترین زمان برای بهار و تابستان با ما تماس بگیرید، تمامی مشاوره های اخذ ویزای شینگن ویزابان تضمینی بوده و در صورت عدم اخذ ویزای شینگن تمام وجه شما طبق قرارداد رسمی عودت داده خواهد شد.

ویزای شینگن تضمینی ایتالیا، فرانسه و سوئیس در حال حاضر قابل ارائه می باشد.