نوشته‌ها

ویزای شینگن اسپانیا

اسپانیا

ویزای شین گن اسپانیا برای سفر به این کشور مورداستفاده قرار می‌گیرد. اسپانیا کشوری کوچک اما پر از دیدنی‌های جذاب است که شما از گردش در آن سیر نخواهید شد.

یکی از زیباترین شهرهای این کشور بارسلونا است که طبیعت و گل‌های بی‌نظیری دارد. مادرید از دیگر شهرهای اسپانیا است که تراکم جمعیت بالاتری را دارد، این شهر پایتخت اسپانیاست.

در خیابان‌های این شهر تکاپو به چشم می‌خورد وزندگی جریان دارد. جزایر قناری یکی دیگر از جاذبه‌های این کشور است که توریست‌های زیادی را به خود جذب می‌کند. سواحل قناری بهترین مکان برای آفتاب گرفتن است.

اسپانیا کشوری است که توسط رشته‌کوه‌هایی از دیگر کشورهای قاره اروپا جداشده است و به همین دلیل از بسیاری حوادث در امان مانده است. نام این کشور در اصل از کلمه‌ای بومی گرفته‌شده است که معنای دورافتاده را می‌دهد.

شما برای گردش در این کشور زیبا و دیدن جاذبه‌هایش باید ویزای شین گن را اخذ کنید. در ادامه دراین‌باره بیشتر خواهیم گفت.

ویزای شینگن اسپانیا

 

چگونه ویزای شین گن اسپانیا بگیریم؟

برای دریافت ویزای شین گن اسپانیا با ما تماس بگیرید. شما برای اخذ ویزای این کشور باید ابتدا وقت سفارت را رزرو کنید و پس‌ازآن با تکمیل مدارک ویزای شین گن خود را دریافت کنید.

شما باید برای تکمیل مدارک خود دقت داشته باشید زیرا با کوچک‌ترین اشتباهی درخواست شمارد خواهد شد.

استفاده از دانش و تخصص مشاورین مجرب ما می‌تواند شمارا در این زمینه یاری کند تا در کمترین زمان و قیمت بتوانید ویزای شین گن اسپانیا را جذب نمایید.

 

 

مراحل دریافت ویزای شین گن اسپانیا چیست؟

برای دریافت ویزای شین گن اسپانیا باید ابتدا وقت سفارت اسپانیا را رزرو کنید و پس‌ازآن به تکمیل مدارک خود اقدام کنید. پس از تکمیل مدارک خود باید در تاریخ مشخص‌شده به سفارت بروید و پس‌از انجام انگشت‌نگاری و … منتظر پاسخ سفارت بمانید.

سفارت بین دو تا چهار هفته به شما پاسخ خواهد داد. درصورتی‌که پاسخ سفارت به ویزای شما مثبت باشد و شما باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا به سفارت تحویل دهید.

درصورتی‌که پاسخ منفی باشد، باید با برطرف کردن علت مردودی درخواست خود بین دو تا شش ماه بعدازآن اقدام نمایید.

 

 

انواع ویزای شین گن اسپانیا چیست؟

ویزای شین گن اسپانیا در چهار نوع وجود دارد که شما با توجه به هدف و شرایط خود آن را انتخاب می‌کنید و برای دریافت آن اقدام می‌کنید. شما با اخذ ویزای شین گن اسپانیا در ۲۶ کشور این حوزه می‌توانید به گردش بپردازید.

انواع ویزای شین گن اسپانیا به شرح زیر است.

ویزای شین گن ترانزیت:

با این ویزا شما می‌توانید تنها در فرودگاه این کشور به مدت ۴۸ ساعت بمانید. این ویزا زمانی کارآمد است که شما قصد سفر به کشوری خارج از حوزه شین گن داشته باشید و بخواهید خط پرواز خود را تغییر دهید.

تنها هجده کشور ملزم به استفاده از این ویزا هستند که ایران نیز در این لیست هست.

 

ویزای شین گن توریستی:

بیشترین ویزایی که اخذ می‌شود این نوع ویزا است که برای توریست‌ها و گردشگران این امکان را فراهم می‌کند تا بتوانند به مدت نود روز در این کشور بمانند و از گردش در این کشور لذت ببرند. این ویزا در دو حالت یک‌بار ورود و دو بار ورود صادر می‌شود. همان‌طور که از اسم این ویزاها مشخص است؛ ویزای یک‌بار ورود با اولین خروج باطل می‌شود و ویزای دو بار ورود با دومین خروج باطل می‌شود.

 

ویزای شین گن بلندمدت:

با این ویزا شما می‌توانید به مدت پنج سال به این کشور رفت‌وآمد داشته باشید. این ویزا برای دانشجویان، والدین و یا صاحبان مشاغل کارآمد است. بازرگانان و تجار بیشتر از این ویزا استفاده می‌کنند.

 

ویزای شین گن الحاقی:

اگر همسر شما اقامت دائم این کشور را داشته باشد و یا شهروند دائم اسپانیا باشد شما می‌توانید با استفاده از این ویزا به اسپانیا سر کنید. نکته مهم این است که با اخذ هر یک از این ویزاها شما باید قبل از پایان اعتبار ویزای خود خاک این کشور را ترک کنید و به وطن خود بازگردید. درصورتی‌که کوچک‌ترین تخلفی در این امر داشته باشید و روزی بخواهید مجدداً ویزای شین گن اخذ کنید به مشکلاتی جدی برمی‌خورید.

 

 

چه مدارکی برای اخذ ویزای شین گن اسپانیا باید ارائه دهیم؟

مدارک به دودسته کلی تقسیم‌بندی می‌شوند. این مدارک باید در حوزه مالی و شناسایی به سفارت تحویل داده شوند.

مدارک شناسایی شامل گذرنامه و شناسنامه و… هست و مدارک مالی مانند تمکن مالی، گردش حساب و … است. حال به توضیح کلیه مدارک می‌پردازیم.

  1. شناسنامه:

باید عکس‌دار باید و کپی از کلیه صفحات حتی صفحه فوت الزامی است.

 

  1. گذرنامه

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ صدور باشد و دو صفحه خالی برای مهرهای سفارت داشته باشد.

 

  1. فرم سفارت

این فرم باید دقیق و درست به زبان انگلیسی تکمیل شود.

 

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که دارای زمینه سفید باشد و هشتاد در صد صورت متقاضی پیدا باشد.

 

  1. تمکن مالی:

سندی که نشان دهد متقاضی تمکن مالی دارد. این سند باید نشان دهد که شما زمین، خانه، مغازه و .. دارید. سند اتومبیل نیز قابل‌قبول است اما درصورتی‌که قیمت آن صد میلیون یا بیشتر باشد.

 

  1. گردش حساب:

گردش حساب سه ماه اخیر خود را با مهر و سربرگ بانک باید به سفارت تحویل دهید.

 

  1. اشتغال به کار:

نامه‌ای که نشان دهد شما مشغول به کار هستید و دارای درآمد ثابت هستید. گاهی لیست بیمه تأمین اجتماعی نیز درخواست می‌شود.

این نامه می‌تواند پروانه وکالت، جواز کسب، حکم کارگزینی و … باشد. دانشجویان می‌توانند نامه اشتغال به تحصیل همراه باکارت دانشجویی خود را ارائه دهند.

 

  1. دعوت‌نامه

باید از طرف یکی از بستگان با امضای شخص دعوت‌کننده و تاریخ مشخص باشد. شخص دعوت‌کننده باید اقامت دائم کشور اسپانیا را داشته باشد و یا شهروند این کشور باشد.

 

  1. واچر هتل:

باید یک برگه که نشان دهد شما برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور را دارید هتل رزرو کرده‌اید.

 

  1. بیمه

باید از طرف شرکتی معتبر باشد و تا سقف سی هزار یورو از مخارج شمارا در صورت وقوع حادثه بپردازد.

 

  1. بلیط هواپیما

این بلیط باید برای رفت‌وبرگشت شما رزرو شده باشد.

 

در صورتی که می خواهید نوع ویزای خود را مشخص کنید و نیاز به راهنمایی دارید کافی است با ما تماس بگیرید.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت اسپانیا  و ویزای شینگن اسپانیا کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.