نوشته‌ها

ویزای شینگن بلژیک

درباره بلژیک

ویزای شینگن بلژیک را باید اخذ کنید تا از این کشور زیبا دیدن کنید. پایتخت این کشور بروکسل هست که شهری تاریخی و پر از جاذبه‌های توریستی است.

مردم این کشور بسیار شاد هستند و یکی از اصول اولیه فرهنگی آن‌ها نظافت و تمیزی است. شهرهای این کشور بسیار تمییز هستند و دارای آب‌وهوای بسیار سالم می‌باشند.

بلژیک کشوری است پر از قلعه‌های زیبا که تعداد آن‌ها به سه هزار نیز می‌رسد. تراکم جمعیت در این کشور بالاست و واحد پول آن یورو هست. شما برای زندگی در این کشور روزانه ۵۰ یورو باید هزینه کنید و البته از وسایل نقلیه نیز استفاده نمایید.

برای سفر به این کشور زیبا باید ویزای شینگن بلژیک را اخذ کنید تا از این سفر رؤیایی لذت ببرید.

ویزای شینگن بلژیک

 

 

چگونه ویزای شینگن بلژیک بگیریم؟

برای دریافت ویزای شینگن بلژیک باید ابتدا وقت سفارت بلژیک را اخذ کنید. برای دریافت وقت سفارت بلژیک کافی است تا با ما تماس بگیرید.

همان‌گونه که می‌دانید شما برای اخذ ویزای شینگن علاوه بر دانش نیاز به تجربه و تخصص دارید. بهترین کار ممکن این است که شما با ما تماس بگیرید.

از تخصص و تجربه مشاورین مجرب ما کمک بگیرید تا در کمترین زمان ممکن ویزای شینگن بلژیک را اخذ کنید.

پس از تحویل مدارک و موافقت سفارت با ویزا، شما باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت تحویل دهید. سفارت بلژیک در تهران قرار دارد و شما برای پیکاپ ویزای خود نیازی نیست هزینه کنید.

 

 

انواع ویزای شینگن بلژیک چیست؟

شما می‌توانید ویزای شینگن بلژیک را به چند طریق دریافت کنید.

ویزای شینگن ترانزیت:

این ویزا زمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد که شما در سفر از کشوری به کشور دیگر خارج از حوزه شینگن مجبور شوید در کشور بلژیک برای تغییر خط هوایی خود توقف داشته باشید.

در این صورت شما تنها می‌توانید در فرودگاه این کشور مانده و در کمترین زمان ممکن آنجا را ترک کنید.

ویزای شینگن توریستی:

این ویزا که معمول‌ترین ویزای شینگن بلژیک است و اکثر مردم اقدام به اخذ آن می‌کنند به شما اجازه می‌دهد تا به مدت نود روز در خاک این کشور بمانید. نکته مهم این است که شما باید قبل از پایان اعتبار ویزای خود خاک این کشور را ترک کنید.

ویزای شینگن نوع D :

این ویزا برای افرادی است که قصد دارند به مدت پنج سال ویزای این کشور را داشته باشند و به این کشور رفت‌وآمد داشته باشند. این ویزا بیشتر برای بازرگانان، تجار و دانشجویان مناسب است.

ویزای شینگن الحاقی:

این ویزا زمانی صادر می‌شود که همسر شما شهروند یا دارای اقامت دائم بلژیک باشد.

 

 

هزینه دریافت ویزای شینگن بلژیک چه قدر است؟

اگر قصد اقامت کوتاه‌مدت دارید مبلغ ۶۰ یورو و برای اقامت بلندمدت ۱۸۰ یورو باید بپردازید. نکته مهم این است که روز مراجعه به سفارت حتماً مبلغ گفته‌شده را همراه داشته باشید.

سفارت به مقدار محدود پول خرد دارد درنتیجه ممکن است باقی‌مانده پول شمارا پس ندهد. نکته مهم دیگر این است که امکان استفاده از کارت در سفارت نیست.

 

 

دریافت ویزای شینگن بلژیک چه مدت طول می‌کشد؟

اگر قصد سفر به بلژیک رادارید بهتر است با توجه به موقعیت زمانی اقدام نمایید. اگر نزدیک تعطیلات و یا تابستان قصد سفر دارید حداقل سه ماه زودتر و در غیر این صورت حداقل سه هفته قبل اقدام به دریافت ویزای شینگن نمایید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن بلژیک چیست؟

  1. فرم سفارت:

این فرم باید به‌صورت کامل تکمیل شود. کوچک‌ترین نقصی در این فرم می‌تواند منجر به رد درخواست شما برای اخذ ویزای شینگن بلژیک شود.

 

  1. شناسنامه:

سندی که نشان دهد شما هویت ایرانی دارید و حتماً باید دارای عکس باشد.

 

  1. گذرنامه:

باید دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه خالی که مهرهای سفارت در آن درج شود.

 

  1. نامه اشتغال به کار:

نامه‌ای که نشان دهد شما دارای شغل هستید و به‌صورت رسمی در یک شرکت مشغول هستید.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان دهد که شما دارای یک زمین، خانه، مغازه و … هستید.

 

  1. گردش حساب:

شما باید گردش سه ماه اخیر حساب خود را با مهر و امضای بانک ارائه دهید. موجودی حساب شما باید حداقل سی میلیون پول باشد.

 

  1. واچر هتل:

برگه‌ای که نشان دهد شما تمام طول مدت اقامت خود هتل رزرو کرده‌اید و در یک جای مشخص اقامت دارید.

 

  1. رزرو بلیت هواپیما:

باید بلیت رفت‌وبرگشت هواپیمای خود را رزرو کنید و آن را به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بیمه‌نامه مسافرتی:

بیمه باید تمام هزینه‌های احتمالی شمارا در طول سفر پوشش دهد و سقف این پوشش باید مبلغ ۳۰ هزار یورو باشد.

 

  1. دعوت‌نامه:

باید از سوی یکی از بستگان و یا آشنایان باشد. این برگه باید با امضای شخص فرستنده با تاریخ مشخص ارسال گردد.

 

 

نکات مهم برای مدارک ویزای شینگن بلژیک چیست؟

  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شوند.
  • کپی از کلیه مدارک گرفته شود.
  • سفارت کپی مدارک را برمی‌دارد و اصل آن‌ها را به شما بازمی‌گرداند.
  • توجه داشته باشید که کوچک‌ترین نقصی در مدارک ارائه‌شده منجر به لغو درخواست شما می‌شود.
  • نامه اشتغال به کار باید با توجه به شغل شما ارائه شود. جواز کسب، پروانه وکالت، پروانه پزشکی و … را باید ارائه کنید.
  • هتلی که رزرو می‌کنید باید قابلیت کنسلی داشته باشد چون ممکن است سفارت با ویزای شما موافقت نکند.
  • بلیت هواپیمایی که رزرو می‌کنید نیز باید قابلیت کنسل شدن را داشته باشد.
  • افرادی سودجو ممکن است به شما وعده هتل و بلیت هواپیمای صوری دهند. در این صورت شما پولی به آن‌ها می‌پردازید اما به یاد داشته باشید سفارت تمام جزییات را بررسی می‌کند و ممکن است با کوچک‌ترین اشتباهی ویزای شما لغو شود.

 

 

 

جهت اخذ وقت سفارت بلژیک  و ویزای شینگن بلژیک با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.