نوشته‌ها

ویزای شینگن ایتالیا

ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا این امکان را به شما می‌دهد تا به کشور ایتالیا سفر کنید. ایتالیا کشوری در جنوب قاره اروپا است و واحد پولی این کشور یورو هست. ایتالیا و فرانسه پایه‌های تمدن اروپا بودند.

در سفر به ایتالیا مهد هنر و موسیقی خود را برای غرق شدن در هنر آماده کنید. شام آخر میلان، خیابان‌های ونیز و هزاران کوچه و پس‌کوچه زیبای این کشور شمارا در تاریخ و هنر غرق خواهد کرد.

فراموش نکنید که تنها راهی که می‌توان در ونیز به گشت‌وگذار پرداخت، قایق است. ونیز شهر عاشقانه‌های ایتالیاست. از دسرها و بستنی‌های خوشمزه این کشور نیز نگذرید، بدون خوردن خوراکی‌های خوشمزه ایتالیا را ترک نکنید.

ایتالیا پر از جاذبه‌های گردشگری و شهرهایی است که در آن می‌توانید کل روز خود را به خوش‌گذرانی طی کنید. مردم ایتالیا مردمانی خونگرم و راحت هستند اما یافتن کار در این کشور آسان نیست و ازلحاظ اقتصادی این کشور بنیه ضعیفی دارد.

برای اخذ ویزای شینگن ایتالیا کافی است تا این مطلب را تا انتها مطالعه نمایید.

ویزای شینگن ایتالیا

 

چگونه ویزای شینگن ایتالیا بگیریم؟

ابتدا باید وقت سفارت ایتالیا را دریافت کنید و نوع ویزای خود را مشخص کنید. پس از مشخص شدن نوع ویزا با تکمیل مدارک خود به سفارت ایتالیا رفته و مدارک خود را تحویل دهید.

سفارت پس از بررسی مدارک به شما پاسخ خواهد داد. این پاسخ می‌تواند مثبت و یا منفی باشد. درصورتی‌که پاسخ سفارت ایتالیا منفی باشد شما باید دو تا چهار ماه بعد با رفع کردن علت رد شدن درخواست ویزای خود مجدداً اقدام نمایید.

در صورت مثبت بودن پاسخ سفارت به درخواست ویزا، شما باید پاسپورت خود را جهت ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت تحویل دهید.

 

 

چگونه وقت سفارت ایتالیا دریافت کنیم؟

برای دریافت وقت سفارت ایتالیا کافی است تا با ما تماس بگیرید. در این راه شما نیاز به دانش و تجربه‌دارید پس بهتر است با یک تماس تلفنی از دانش و تجربه ما کمک بگیرید و در کمترین زمان در خیابان‌های میلان باشید.

مشاورین مجرب ما شمارا راهنمایی خواهند کرد و هر آنچه باید بدانید را به شما خواهند گفت. شما با یک تماس می‌توانید وقت سفارت ایتالیا و پس‌ازآن ویزای شینگن ایتالیا را دریافت کنید.

 

 

انواع ویزای شینگن ایتالیا چیست؟

به را سفر به کشوری مثل ایتالیا که در حوزه شینگن قرار دارد کافی است تا ویزای شینگن ایتالیا را دریافت کنید. شما با اخذ ویزای شینگن ایتالیا می‌توانید به دیگر کشورهای این حوزه نیز سفر کنید و از سفر خود لذت ببرید.

ویزای شینگن ایتالیا انواع مختلفی دارد که در ادامه خواهیم گفت.

  1. ویزای شینگن نوع A:

این ویزا که در اصطلاح ویزای ترانزیت نامیده می‌شود؛ زمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد که شما قصد سفر به یک کشور خارج حوزه شینگن را داشته باشید اما مجبور شوید در فرودگاه این کشور فرود بیایید.

این فرود می‌تواند به‌منظور سوخت‌گیری هواپیما و یا تغییر خط هوایی باشد. در این صورت شما باید ظرف ۴۸ ساعت فرودگاه این کشور را ترک کنید. نکته مهم این است که شما نمی‌توانید در این مدت از فرودگاه خارج شوید.

 

  1. ویزای شینگن نوع B:

این ویزا نیز برای ترانزیت است اما به شما این امکان را می‌دهد تا از طریق راه‌های زمینی و یا دریایی این کشور را ترک کنید. شما ملزم به ترک این کشور در کمترین زمان ممکن هستید.

 

  1. ویزای شینگن نوع C:

ویزای توریستی یا همان نوع C مورد تقاضای اکثر مسافرین است و به شما این امکان را می‌دهد تا به مدت نود روز در ایتالیا اقامت داشته باشید. البته شما می‌توانید به سایر کشورهای حوزه شینگن نیز سفر کنید.

این ویزا خود دو نوع مختلف یک‌بار ورود و دو بار ورود را دارد. شما با اخذ ویزای یک‌بار ورود تنها می‌توانید یک‌بار وارد این کشور شوید و پس از اولین خروج ویزای شما فاقد اعتبار خواهد شد.

با ویزای دو بار ورود می‌توانید دو بار وارد این کشور شوید و با دومین خروج از این کشور ویزای شما فاقد اعتبار می‌شود.

 

  1. ویزای شینگن نوع D:

این ویزا برای اقامت طولانی‌مدت هست و به شما این امکان را می‌دهد تا به مدت پنج سال ویزای این کشور را داشته باشید و به این کشور رفت‌وآمد کنید. این ویزا بیشتر مورد تقاضای دانشجویان، تجار، بازرگانان و یا وابستگان شخص دارای اقامت ایتالیا است.

 

 

برای گرفتن ویزای شینگن ایتالیا چه مدارکی نیاز است؟

  1. تکمیل فرم سفارت:

این فرم را باید دقیق و بدون اشتباه تکمیل کنید. در صورت مشاهده کوچک‌ترین نقص درخواست ویزای شینگن ایتالیای شما توسط سفارت رد خواهد شد.

 

  1. شناسنامه:

این سند باید نشان‌دهنده هویت ایرانی شما باشد و دارای عکس متقاضی باشد.

 

  1. گذرنامه:

باید دارای شش ماه اعتبار از تاریخ صدور ویزا باشد. همچنین داشتن دو صفحه خالی برای مهرهای سفارت الزامی است. درصورتی‌که متقاضی درگذشته مسافرت‌هایی به خارج از کشور داشته، وجود پاسپورت‌های قبلی نیز الزامی است.

 

  1. سند مالکیت:

سندی که دارایی شمارا نشان دهد. این سند می‌تواند برای یک اتومبیل بالای صد میلیون، یک‌خانه و یا یک مغازه باشد. هر آنچه نشان دهد شما تمکن مالی دارید باید ارائه گردد.

 

  1. نامه اشتغال به کار:

این نامه با توجه به شغل شما هست. یعنی اگر شما شغلی دولتی دارید باید حکم کارگزینی تحویل دهید و اگر وکیل هستید باید پروانه وکالت خود را ارائه دهید.

 

  1. گردش حساب:

گردش سه ماه اخیر حساب خود را باید به سفارت تحویل دهید. این گردش باید با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد.

 

  1. واچر هتل:

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در کشور ایتالیا رادارید هتل زور کنید و تأییدیه آن را به سفارت تحویل دهید. گاهی سفارت رسید پرداختی را نیز از شما درخواست می‌کند.

 

  1. بلیط هواپیما:

شما باید بلیط رفت‌وبرگشت هواپیمای خود را رزرو کنید و تائید آن را تحویل سفارت دهید.

 

  1. بیمه‌نامه:

شرکتی که شمارا بیمه می‌کند باید معتبر باشد و تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه‌های احتمالی که ممکن است برای شما رخ دهد را بپردازد.

 

  1. دعوت‌نامه:

این برگه باید از طرف شخصی باشد که دارای اقامت دائم ایتالیا است و یا این‌که شهروند این کشور هست.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت ایتالیا  و ویزای شینگن ایتالیا کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

 

ویزای شینگن اسپانیا

اسپانیا

ویزای شین گن اسپانیا برای سفر به این کشور مورداستفاده قرار می‌گیرد. اسپانیا کشوری کوچک اما پر از دیدنی‌های جذاب است که شما از گردش در آن سیر نخواهید شد.

یکی از زیباترین شهرهای این کشور بارسلونا است که طبیعت و گل‌های بی‌نظیری دارد. مادرید از دیگر شهرهای اسپانیا است که تراکم جمعیت بالاتری را دارد، این شهر پایتخت اسپانیاست.

در خیابان‌های این شهر تکاپو به چشم می‌خورد وزندگی جریان دارد. جزایر قناری یکی دیگر از جاذبه‌های این کشور است که توریست‌های زیادی را به خود جذب می‌کند. سواحل قناری بهترین مکان برای آفتاب گرفتن است.

اسپانیا کشوری است که توسط رشته‌کوه‌هایی از دیگر کشورهای قاره اروپا جداشده است و به همین دلیل از بسیاری حوادث در امان مانده است. نام این کشور در اصل از کلمه‌ای بومی گرفته‌شده است که معنای دورافتاده را می‌دهد.

شما برای گردش در این کشور زیبا و دیدن جاذبه‌هایش باید ویزای شین گن را اخذ کنید. در ادامه دراین‌باره بیشتر خواهیم گفت.

ویزای شینگن اسپانیا

 

چگونه ویزای شین گن اسپانیا بگیریم؟

برای دریافت ویزای شین گن اسپانیا با ما تماس بگیرید. شما برای اخذ ویزای این کشور باید ابتدا وقت سفارت را رزرو کنید و پس‌ازآن با تکمیل مدارک ویزای شین گن خود را دریافت کنید.

شما باید برای تکمیل مدارک خود دقت داشته باشید زیرا با کوچک‌ترین اشتباهی درخواست شمارد خواهد شد.

استفاده از دانش و تخصص مشاورین مجرب ما می‌تواند شمارا در این زمینه یاری کند تا در کمترین زمان و قیمت بتوانید ویزای شین گن اسپانیا را جذب نمایید.

 

 

مراحل دریافت ویزای شین گن اسپانیا چیست؟

برای دریافت ویزای شین گن اسپانیا باید ابتدا وقت سفارت اسپانیا را رزرو کنید و پس‌ازآن به تکمیل مدارک خود اقدام کنید. پس از تکمیل مدارک خود باید در تاریخ مشخص‌شده به سفارت بروید و پس‌از انجام انگشت‌نگاری و … منتظر پاسخ سفارت بمانید.

سفارت بین دو تا چهار هفته به شما پاسخ خواهد داد. درصورتی‌که پاسخ سفارت به ویزای شما مثبت باشد و شما باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا به سفارت تحویل دهید.

درصورتی‌که پاسخ منفی باشد، باید با برطرف کردن علت مردودی درخواست خود بین دو تا شش ماه بعدازآن اقدام نمایید.

 

 

انواع ویزای شین گن اسپانیا چیست؟

ویزای شین گن اسپانیا در چهار نوع وجود دارد که شما با توجه به هدف و شرایط خود آن را انتخاب می‌کنید و برای دریافت آن اقدام می‌کنید. شما با اخذ ویزای شین گن اسپانیا در ۲۶ کشور این حوزه می‌توانید به گردش بپردازید.

انواع ویزای شین گن اسپانیا به شرح زیر است.

ویزای شین گن ترانزیت:

با این ویزا شما می‌توانید تنها در فرودگاه این کشور به مدت ۴۸ ساعت بمانید. این ویزا زمانی کارآمد است که شما قصد سفر به کشوری خارج از حوزه شین گن داشته باشید و بخواهید خط پرواز خود را تغییر دهید.

تنها هجده کشور ملزم به استفاده از این ویزا هستند که ایران نیز در این لیست هست.

 

ویزای شین گن توریستی:

بیشترین ویزایی که اخذ می‌شود این نوع ویزا است که برای توریست‌ها و گردشگران این امکان را فراهم می‌کند تا بتوانند به مدت نود روز در این کشور بمانند و از گردش در این کشور لذت ببرند. این ویزا در دو حالت یک‌بار ورود و دو بار ورود صادر می‌شود. همان‌طور که از اسم این ویزاها مشخص است؛ ویزای یک‌بار ورود با اولین خروج باطل می‌شود و ویزای دو بار ورود با دومین خروج باطل می‌شود.

 

ویزای شین گن بلندمدت:

با این ویزا شما می‌توانید به مدت پنج سال به این کشور رفت‌وآمد داشته باشید. این ویزا برای دانشجویان، والدین و یا صاحبان مشاغل کارآمد است. بازرگانان و تجار بیشتر از این ویزا استفاده می‌کنند.

 

ویزای شین گن الحاقی:

اگر همسر شما اقامت دائم این کشور را داشته باشد و یا شهروند دائم اسپانیا باشد شما می‌توانید با استفاده از این ویزا به اسپانیا سر کنید. نکته مهم این است که با اخذ هر یک از این ویزاها شما باید قبل از پایان اعتبار ویزای خود خاک این کشور را ترک کنید و به وطن خود بازگردید. درصورتی‌که کوچک‌ترین تخلفی در این امر داشته باشید و روزی بخواهید مجدداً ویزای شین گن اخذ کنید به مشکلاتی جدی برمی‌خورید.

 

 

چه مدارکی برای اخذ ویزای شین گن اسپانیا باید ارائه دهیم؟

مدارک به دودسته کلی تقسیم‌بندی می‌شوند. این مدارک باید در حوزه مالی و شناسایی به سفارت تحویل داده شوند.

مدارک شناسایی شامل گذرنامه و شناسنامه و… هست و مدارک مالی مانند تمکن مالی، گردش حساب و … است. حال به توضیح کلیه مدارک می‌پردازیم.

  1. شناسنامه:

باید عکس‌دار باید و کپی از کلیه صفحات حتی صفحه فوت الزامی است.

 

  1. گذرنامه

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ صدور باشد و دو صفحه خالی برای مهرهای سفارت داشته باشد.

 

  1. فرم سفارت

این فرم باید دقیق و درست به زبان انگلیسی تکمیل شود.

 

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که دارای زمینه سفید باشد و هشتاد در صد صورت متقاضی پیدا باشد.

 

  1. تمکن مالی:

سندی که نشان دهد متقاضی تمکن مالی دارد. این سند باید نشان دهد که شما زمین، خانه، مغازه و .. دارید. سند اتومبیل نیز قابل‌قبول است اما درصورتی‌که قیمت آن صد میلیون یا بیشتر باشد.

 

  1. گردش حساب:

گردش حساب سه ماه اخیر خود را با مهر و سربرگ بانک باید به سفارت تحویل دهید.

 

  1. اشتغال به کار:

نامه‌ای که نشان دهد شما مشغول به کار هستید و دارای درآمد ثابت هستید. گاهی لیست بیمه تأمین اجتماعی نیز درخواست می‌شود.

این نامه می‌تواند پروانه وکالت، جواز کسب، حکم کارگزینی و … باشد. دانشجویان می‌توانند نامه اشتغال به تحصیل همراه باکارت دانشجویی خود را ارائه دهند.

 

  1. دعوت‌نامه

باید از طرف یکی از بستگان با امضای شخص دعوت‌کننده و تاریخ مشخص باشد. شخص دعوت‌کننده باید اقامت دائم کشور اسپانیا را داشته باشد و یا شهروند این کشور باشد.

 

  1. واچر هتل:

باید یک برگه که نشان دهد شما برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور را دارید هتل رزرو کرده‌اید.

 

  1. بیمه

باید از طرف شرکتی معتبر باشد و تا سقف سی هزار یورو از مخارج شمارا در صورت وقوع حادثه بپردازد.

 

  1. بلیط هواپیما

این بلیط باید برای رفت‌وبرگشت شما رزرو شده باشد.

 

در صورتی که می خواهید نوع ویزای خود را مشخص کنید و نیاز به راهنمایی دارید کافی است با ما تماس بگیرید.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت اسپانیا  و ویزای شینگن اسپانیا کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.