نوشته‌ها

مدارک وقت سفارت کانادا

مدارک وقت سفارت کانادا

مهاجرت به کانادا یکی از موضوعاتی است که امروزه افرادی زیادی آن را دنبال می کنند که برای این مار داشتن اطلاعات و دانش در خصوصو مدارک وقت سفارت کانادا ضروری خواهد بود. کشور کانادا به دلیل وسعت زیاد و جمعیت کم خود یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا محسوب می شود. ادامه تحصیل، اشتغال به کار، سرمایه گذاری، ایجاد کسب و کار و … دلایلی است که برای آنها ویزاهای مختلفی توسط دولت کانادا در نظر گرفته شده است. هزینه کمتر برای اقدام به مهاجرت، بیمه درمانی رایگان، آزادی فردی، تحصیل ارزان قیمت اما با کیفت بالا، آزادی سیاسی و اقتصاد قوی از مزیت های مهاجرت به کشور کانادا است.

اگر مدارک مورد نیاز ویزا این کشور را به طور کامل فراهم کنید، هزینه ها را پرداخت کرده و در هنگام مصاحبه با اعتماد به نفس صحبت کنید دیگر نگرانی برای دریافت ویزا این کشور نخواهید داشت. اولین کاری که برای اخذ ویزا باید انجام دهید گرفتن وقت از سفارت می باشد. در این مطلب قصد داریم تا به شما کمک کنیم تا با توجه به نوع ویزا موردنظر خود مدارکتان را تکمیل کرده و از راه صحیح وقت خود را از سفارت کانادا دریافت کنید.

مدارک وقت سفارت کانادا

چگونگی گرفتن وقت سفارت کانادا

سفارت کانادا برای افرادی که قصد دریافت ویزای این کشور را دارند دو راه برای وقت گرفتن در نظر گرفته است. راه اول تعیین وقت به صورت آنلاین است. در این روش متقاضی وارد سایت سفارت شده حساب کاربری ساخته و در بخش مورد نظر مدارک ضروری که در ادامه به آن خواهیم پرداخت را آپلود می کند. در مرحله بعد فرم درخواست ویزا را با دقت پر کرده و هزینه های لازمه را با مستر کارت خود به صورت اینترنتی پرداخت می نماید. راه دیگر وقت گرفتن مراجعه حضوری به یکی از سفارت خانه های کشور کانادا است. در این روش شما مدارک و فیش پرداختی و فرم درخواست ویزا مورد نظر را به مسئول مربوطه تحویل داده و یک کد پیگیری دریافت می نمایید.

توجه داشته باشید که افرادی که به صورت اینترنتی ثبت نام می کنند ۳۰ روز فرصت دارند تا به صورت حضوری به سفارت خانه مورد نظر مراجعه کنند. هزینه ای که در هر دو روش باید پرداخت گردد ۱۸۵ دلار است که ۸۵ دلار آن مربوط به انگشت نگاری می باشد. افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال از انگشت نگاری و پرداخت ۸۵ دلار مربوط به آن معاف هستند. توجه داشته باشید که هزینه های پرداختی در صورت صرف نظر کردن از درخواستتان به شما بازگردانده نخواهند شد.

مدارک ویزا توریستی کانادا

ویزا توریستی به آن دسته از افراد که تنها برای سفر و گردشگری به کشور کانادا وارد می شوند اختصاص دارد. این ویزا به چهار دسته ویزای تک ورود، ویزای ۵ ساله، ویزای ترانزیت و ویزای خانواده تقسیم می شود. مدارک مهم برای ویزا توریستی کشور کانادا عبارت هستند از:

اوراق شناسایی نظیر ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه و اصل گذرنامه های جدید و قدیم متقاضی ( اگر قصد دریافت ویزای خانوادگی را دارید باید اوراق شناسایی اعضای خانواده خود را نیز به همراه داشته باشید.)

  • ترجمه رسمی سند ازدواج برای افراد متاهل
  • فرم پر شده ی متقاضی برای  درخواست ویزا Application form
  • فرم پر شده ی اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس سه در چهار رنگی که اخیرا گرفته شده و دارای پس زمینه روشن باشد
  • ترجمه رسمی سند ملک
  • ترجمه مدارک شغلی و بیمه + فیش حقوقی
  • ترجمه پروانه کسب و یا سند شرکت در صورت داشتن شغل آزاد
  • ترجمه گواهی بازنشستگی در صورت بازنشسته بودن + فیش آخرین حقوق بازنشستگی
  • کارت پایان خدمت
  • گردش حساب سه ماهه اخیر متقاضی ( حساب موجود در موسسات اعتباری مورد قبول نیست.)
  • ترجمه گواهی تمکن مالی
  • گواهی سلامت
  • بیمه مسافرتی
  • دعوتنامه + کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده
  • رزرو بلیط هواپیما
  • اوراق شناسایی نظیر ترجمه تمامی صفحات شناسنامه و تمامی گذرنامه های جدید و قدیم
  • دو قطعه عکس تمام رخ رنگی سه در چهار با پس زمینه روشن که پشت نویسی شده باشد
  • مدارک ویزا تحصیلی کانادا

با توجه به شرایط استثنائی تحصیل در این کشور احتمالا شما هم وسوسه شده اید که به قصد تحصیل به کانادا مهاجرت کنید. بورس های تحصیلی، محیط های پژوهشی، سطح علمی بالای دانشگاه های این کشور در کنار سیستم آموزشی قوی آن سبب شده است تا کانادا به یک قطب مهاجرت برای دانشجویان بدل شود. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا تحصیلی کانادا عبارت هستند از:

  • اوراق شناسایی نظیر ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه و اصل گذرنامه های جدید و قدیم متقاضی
  • دو قطعه عکس رنگی جدید با پس زمینه روشن
  • فیش واریزی تحصیل
  • نامه از بانک کانادا در صورتی که پولتان را به کشور کانادا فرستاده اید
  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
  • نامه تمکن مالی (برای این نامه می توانید پرینت گردش حساب ۵ ماه اخیر و پرینت موجودی حساب یک روزه متقاضی اصلی و یا فردی که او را حمایت می کند را ارائه نمایید) + مبلغ مبدل به دلار کانادا
  • نامه ی مالی فرد حمایت کننده ( می تواند شخصی باشد ویا موسسه)

مدارک ویزای کاری کانادا

سالانه حدود ۲۰۰هزار نیروی متخصص موفق به دریافت ویزا کاری کشور کانادا می شوند. شهروندان كانادا و دارندگان اقامت دائم این کشور مي توانند در كانادا كار كنند. سایر افراد براي كار در كانادا نیاز به مجوز كار از اداره مهاجرت كانادا خواهند داشت. به دلیل شرایط اقتصادی خوب افراد زیادی تمایل به دریافت ویزا کاری کانادا را دارند. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کاری کانادا عبارت هستند از:

اوراق شناسایی نظیر ترجمه تمامی صفحات شناسنامه و گذرنامه معتبر(گذرنامه باید دارای یک صفحه ی کاملا خالی غیر از صفحه آخر داشته باشد.)

  •  دو قطعه عکس پاسپورتی
  • درخواست فرم مجوز کار
  • فرم اطلاعات خانواده (IMM 5645)
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و مدنی
  • گواهی سلامت
  • تاییدیه از طرف اداره منابع انسانی (LMO) که از سوی اداره کار و توسعه اجتماعی (ESDC) کانادا صادر می شود.
  • ارائه پیشنهاد شغلی شما از سوی کارفرما که عنوان شغلی، حقوق دریافتی و شرایط کاری شما را شرح دهد.
  • اثبات صلاحیت کار در کانادا (شما باید تمام مدارک مورد نیاز شغلی خود را با توجه به وظایف شغلی خود ارائه دهید، از قبیل : کپی مدارک تحصیلی مربوطه و مدارک حرفه ای و شغلی)
  • اثبات صلاحیت مالی برای مدت اقامتتان در کشور کانادا

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا و شینگن با کارشناسان ما تماس بگیرید

ویزای هلند و وقت سفارت هلند

ویزای هلند

یکی از ویزاهای پرطرفدار در کشور ما ویزای هلند است؛ به همین دلیل ما نیز تصمیم داریم که در این مطلب در مورد ویزای هلند صحبت کنیم اما قبل از پرداختن به این موضوع بد نیست که اول اطلاعاتی راجع به خود کشور هلند ارائه دهیم. پس اگر شما هم قصد سفر به هلند را دارید بهتر است که با ما همراه شوید چون شرط ورود شما به این کشور اخذ ویزای هلند است.

هلند و جاذبه های آن

هلند یکی از قطب های اصلی فرهنگ و هنر دنیاست که در شمال غربی اروپا قرار دارد؛ کشوری کوچک اما توسعه یافته که سرزمین لاله ها نامیده می شود. سرزمین لاله ها، لقبی است که به خاطر وجود مزارع واقعاً زیبای لاله در هلند به این کشور داده شده است. مزارع شگفت انگیز لاله در کنار آثار به جا مانده از عصر طلایی هلند باعث شده اند که طی هر سال حدود چهارده میلیون توریست به هلند سفر کنند که طبق آمار بیش از چهار میلیون نفر از آنها حتماً از آمستردام دیدن خواهند کرد. هلند همواره یکی از مقاصد اصلی ایرانی های علاقمند به گردشگری نیز بوده است که همانطور که در ابتدا هم بیان کردیم ایرانی ها برای ورود به هلند مستلزم اخذ ویزای هلند هستند.

اما ایرانی ها و شهروندان سایر کشورهای کمتر توسعه یافته عمدتاً به قصد تحصیل یا با رویای یافتن شغلی درخور و مناسب به هلند سفر می کنند زیرا هلند از نظر اقتصادی و علمی به ترتیب در رده های پانزدهم و هفتم برتر دنیا قرار دارد. پس طبیعی است که مردم کشورهای کمتر توسعه یافته به قصد ادامه تحصیل یا کار کردن وارد هلند شوند که در هر صورت این افراد برای سفر به هلند ابتدا باید ویزای هلند را دریافت کرده باشند. البته اینکه این افراد برای ورود به هلند به چه نوع ویزایی نیاز دارند؛ مستقیماً به هدف آنها از سفر به هلند وابسته است که ما سعی کرده ایم در بخش بعدی مقاله اطلاعاتی در مورد انواع ویزای هلند ارائه دهیم.

ویزای هلند

برای سفر به هلند به چه نوع ویزایی نیاز داریم؟

کشور هلند در منطقه شنگن قرار دارد پس برای ورود به هلند باید ویزای شنگن هلند را دریافت کنید. منظور از منطقه شنگن، منطقه ای است که شامل خاک تمام کشورهای عضو پیمان شنگن یعنی هلند، بلژیک، آلمان، فرانسه، لهستان، لوکزامبورگ، پرتغال، چک، مجارستان، پرتغال، اسپانیا، لتونی، مالت، اسلواکی، دانمارک، استونی، فنلاند، اسلوونی، ایسلند، یونان، سوئد، نروژ و اتریش هست. شایان ذکر است که طبق پیمان شنگن اگر موفق به اخذ ویزای شنگن هلند شوید با همان ویزا می توانید به سایر کشورهای نامبرده نیز سفر کنید یا اگر ویزای شنگن یکی از کشورهای مذکور را دریافت کرده باشید با همان ویزا می توانید وارد هلند نیز شوید.

پس طبق آنچه گفته شد ویزای هلند، ویزای منطقه شنگن است. ویزای شنگن در چهار طبقه مختلف دسته بندی می شود که ویزای ترانزیت، ویزای عبوری، ویزای توریستی و ویزای ملی نامیده می شوند که گاهاً به ترتیب ویزاهای نوع A، B، C و D نیز خوانده می شوند. هریک از انواع ویزای هلند شرایط و ویژگی های خاص خود را دارند یعنی با دریافت هریک از امتیازات متفاوتی برخوردار خواهید شد.

ویزای هلند نوع A فقط مجوز ورود به یکی از فرودگاه های هلند است و در صورتی برای شما صادر می شود که قصد سفر به یکی دیگر از کشور دیگری را داشته باشید اما لازم است که به هلند رفته و سپس از راه هوایی به کشور مدنظر بروید. دقت داشته باشید که حق خروج از فرودگاه را نخواهید داشت و باید حتماً از راه هوایی هلند را ترک کنید اما اگر لازم است که از فرودگاه خارج شده و از راه زمینی به کشور موردنظر سفر کنید باید برای اخذ ویزای هلند نوع B درخواست دهید. پس با دریافت ویزای A یا B اجازه اقامت در هلند را ندارید و پس از ورود به هلند باید به صورت هوایی یا زمینی خاک هلند را ترک کنید. لازم به ذکر است که مدت اعتبار ویزای هلند نوع A و B در یک دوره شش ماهه حداکثر سه ماه است.

ویزای هلند نوع C که ویزای توریستی هم خوانده می شود به شما اجازه اقامت در خاک هلند را می دهد پس اگر به قصد گردشگری، شرکت در یک همایش و یا حضوری حداکثر سه ماهه قرار است به هلند سفر کنید باید برای اخذ ویزای هلند نوع C تقاضا دهید. مدت اعتبار این نوع ویزای هلند نیز مانند دو مورد پیشین طی یک دوره شش ماهه حداکثر سه ماه است.

اما چنانچه لازم است مدت زمان بیشتری در خاک هلند اقامت داشته باشید باید برای دریافت ویزای ملی هلند درخواست دهید که البته این نوع ویزای هلند خود در قالب های متفاوتی صادر می شود. به عنوان مثال اگر می خواهید برای ادامه تحصیل به هلند بروید باید ویزای تحصیلی هلند را دریافت کنید.

حالا که با انواع ویزای هلند آشنا شدیم اجازه دهید که ببینیم برای دریافت ویزای هلند باید چه پروسه ای را طی کنیم.

برای دریافت ویزای هلند به چه نحوی باید عمل کنیم؟

همانطور که گفتیم مجوز ورود شما به خاک هلند اخذ ویزای هلند است که البته بسته به نوع سفرمان باید ویزایی متفاوت دریافت کنیم. حالا می خواهیم با پروسه اخذ ویزای مدنظرمان آشنا شویم.

مرجع صادرکننده ویزای هلند، سفارت هلند واقع در نقاط مختلف دنیا است. پس برای دریافت ویزای هلند باید به سفارت این کشور واقع در ایران یا در سایر کشورهای دنیا مراجعه کنید که البته برای راحتی بهتر است که از طریق همان سفارت هلند در ایران عمل نمایید. اما اجازه ندارید هر موقع که مایل بودید به سفارت مراجعه کنید بلکه قبل از مراجعه حضوری باید از سفارت وقت قبلی بگیرید.

برای گرفتن وقت از سفارت هلند باید تقاضای خود مبنی بر گرفتن وقت را به پست الکترونیکی سفارت هلند ارسال کنید. لازم به ذکر است که ایمیل مذکور باید به زبان انگلیسی تایپ شود و حاوی اطلاعات شناسایی شما، شماره تماس شما، شماره پاسپورت شما، نوع ویزای موردنیاز شما، هدفتان از سفر به هلند، تاریخ سفرتان به هلند و… باشد. سفارت هلند پس از دریافت ایمیل شما و بررسی آن اگر صلاح بداند با ارسال ایمیلی برای شما به شما وقت خواهد داد و زمان دقیق مصاحبه را به شما اعلام خواهد کرد. اما چنانچه سفارت به شما پاسخی نداد بدین معناست که با درخواستتان موافقت نکرده است و برای گرفتن وقت جهت اخذ ویزای هلند باید مجدداً اقدام کنید.

در صورتی که سفارت به شما وقت داد؛ موظف خواهید شد که در وقت اعلام شده به سفارت مراجعه کنید تا در مصاحبه حضوری سفارت شرکت نمایید. عدم حضور به موقع شما در سفارت به منزله لغو وقت گرفته شده است و تحت این شرایط سفارت شما را جریمه خواهد کرد و تا مدت ها دیگر به شما وقت نخواهد داد.

شایان ذکر است که روز مصاحبه حتماً باید تمامی مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای هلند را به همراه داشته باشید. چنانچه پرونده شما کامل نباشد سفارت درخواست شما مبنی بر اخذ ویزای هلند را ریجکت خواهد کرد. مدارک لازم برای دریافت ویزای هلند بسته به نوع ویزای مدنظرتان متفاوت است اما اگر بخواهیم لیستی از مدارک معمول برای اخذ ویزای هلند ارائه دهیم می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزای هلند که از طریق سایت سفارت یا بخش ویزای سفارت قابل دریافت است.
  • اصل و ترجمه انگلیسی رسمی مدارک شناسایی
  • گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
  • اصل یا تصویر دعوتنامه (لازم به ذکر است که اگرچه ارائه دعوتنامه الزامی نیست اما شانس شما برای دریافت ویزای هلند را دوچندان می کند پس حتی اگر دوست و آشنایی در هلند ندارید بهتر است که در یک کارگاه کوتاه مدت ثبتنام کنید و از آنها بخواهید که برای شما دعوتنامه ارسال کنند. ضمناً اگر دعوتنامه را از طرف یک دوست ایرانی ساکن در هلند که دارای گذرنامه ایرانی است دریافت کرده اید باید گذرنامه وی را نیز به سفارت هلند تحویل دهید).
  • در صورتی که دعوتنامه ندارید بهتر است برنامه سفر خود را به سفارت اعلام کنید.
  • اصل و ترجمه رسمی گواهی تمکن مالی که از سوی بانک صادر می شود. اگر حساب بانکی شما زیر بیست میلیون است یا حساب بانکی یکی از اقوام درجه یک خود را ارائه دهید و یا از فرد دعوت کننده بخواهید که در دعوتنامه قید کند که هزینه های سفر شما را تقبل می کند.
  • دو قطعه عکس پرسنلی که در سال جاری گرفته باشید.
  • اگر قبلاً به منطقه شنگن سفر کرده اید باید ویزاهای قبلی خود را نیز به سفارت ارائه دهید.
  • معرفی نامه شغلی که بسته به شغل شما می توان از حکم کارگزینی، پروانه کسب، فیش حقوقی، مدارک ثبت شرکت، کارت دانشجویی و… به عنوان معرفی نامه شغلی یاد کرد.
  • رسید رزرو بلیط رفت و برگشت به هلند و واچر رسمی هتل که البته در صورت ارائه دعوتنامه از ارائه واچر هتل معاف خواهید شد.
  • بیمه نامه مسافرتی با ارزش حداقل سی هزار یورو

 

جهت اخذ وقت سفارت و ویزای هلند با شماره ۲-۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.