نوشته‌ها

مدارک وقت سفارت کانادا

مدارک وقت سفارت کانادا

مهاجرت به کانادا یکی از موضوعاتی است که امروزه افرادی زیادی آن را دنبال می کنند که برای این مار داشتن اطلاعات و دانش در خصوصو مدارک وقت سفارت کانادا ضروری خواهد بود. کشور کانادا به دلیل وسعت زیاد و جمعیت کم خود یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا محسوب می شود. ادامه تحصیل، اشتغال به کار، سرمایه گذاری، ایجاد کسب و کار و … دلایلی است که برای آنها ویزاهای مختلفی توسط دولت کانادا در نظر گرفته شده است. هزینه کمتر برای اقدام به مهاجرت، بیمه درمانی رایگان، آزادی فردی، تحصیل ارزان قیمت اما با کیفت بالا، آزادی سیاسی و اقتصاد قوی از مزیت های مهاجرت به کشور کانادا است.

اگر مدارک مورد نیاز ویزا این کشور را به طور کامل فراهم کنید، هزینه ها را پرداخت کرده و در هنگام مصاحبه با اعتماد به نفس صحبت کنید دیگر نگرانی برای دریافت ویزا این کشور نخواهید داشت. اولین کاری که برای اخذ ویزا باید انجام دهید گرفتن وقت از سفارت می باشد. در این مطلب قصد داریم تا به شما کمک کنیم تا با توجه به نوع ویزا موردنظر خود مدارکتان را تکمیل کرده و از راه صحیح وقت خود را از سفارت کانادا دریافت کنید.

مدارک وقت سفارت کانادا

چگونگی گرفتن وقت سفارت کانادا

سفارت کانادا برای افرادی که قصد دریافت ویزای این کشور را دارند دو راه برای وقت گرفتن در نظر گرفته است. راه اول تعیین وقت به صورت آنلاین است. در این روش متقاضی وارد سایت سفارت شده حساب کاربری ساخته و در بخش مورد نظر مدارک ضروری که در ادامه به آن خواهیم پرداخت را آپلود می کند. در مرحله بعد فرم درخواست ویزا را با دقت پر کرده و هزینه های لازمه را با مستر کارت خود به صورت اینترنتی پرداخت می نماید. راه دیگر وقت گرفتن مراجعه حضوری به یکی از سفارت خانه های کشور کانادا است. در این روش شما مدارک و فیش پرداختی و فرم درخواست ویزا مورد نظر را به مسئول مربوطه تحویل داده و یک کد پیگیری دریافت می نمایید.

توجه داشته باشید که افرادی که به صورت اینترنتی ثبت نام می کنند ۳۰ روز فرصت دارند تا به صورت حضوری به سفارت خانه مورد نظر مراجعه کنند. هزینه ای که در هر دو روش باید پرداخت گردد ۱۸۵ دلار است که ۸۵ دلار آن مربوط به انگشت نگاری می باشد. افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال از انگشت نگاری و پرداخت ۸۵ دلار مربوط به آن معاف هستند. توجه داشته باشید که هزینه های پرداختی در صورت صرف نظر کردن از درخواستتان به شما بازگردانده نخواهند شد.

مدارک ویزا توریستی کانادا

ویزا توریستی به آن دسته از افراد که تنها برای سفر و گردشگری به کشور کانادا وارد می شوند اختصاص دارد. این ویزا به چهار دسته ویزای تک ورود، ویزای ۵ ساله، ویزای ترانزیت و ویزای خانواده تقسیم می شود. مدارک مهم برای ویزا توریستی کشور کانادا عبارت هستند از:

اوراق شناسایی نظیر ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه و اصل گذرنامه های جدید و قدیم متقاضی ( اگر قصد دریافت ویزای خانوادگی را دارید باید اوراق شناسایی اعضای خانواده خود را نیز به همراه داشته باشید.)

  • ترجمه رسمی سند ازدواج برای افراد متاهل
  • فرم پر شده ی متقاضی برای  درخواست ویزا Application form
  • فرم پر شده ی اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس سه در چهار رنگی که اخیرا گرفته شده و دارای پس زمینه روشن باشد
  • ترجمه رسمی سند ملک
  • ترجمه مدارک شغلی و بیمه + فیش حقوقی
  • ترجمه پروانه کسب و یا سند شرکت در صورت داشتن شغل آزاد
  • ترجمه گواهی بازنشستگی در صورت بازنشسته بودن + فیش آخرین حقوق بازنشستگی
  • کارت پایان خدمت
  • گردش حساب سه ماهه اخیر متقاضی ( حساب موجود در موسسات اعتباری مورد قبول نیست.)
  • ترجمه گواهی تمکن مالی
  • گواهی سلامت
  • بیمه مسافرتی
  • دعوتنامه + کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده
  • رزرو بلیط هواپیما
  • اوراق شناسایی نظیر ترجمه تمامی صفحات شناسنامه و تمامی گذرنامه های جدید و قدیم
  • دو قطعه عکس تمام رخ رنگی سه در چهار با پس زمینه روشن که پشت نویسی شده باشد
  • مدارک ویزا تحصیلی کانادا

با توجه به شرایط استثنائی تحصیل در این کشور احتمالا شما هم وسوسه شده اید که به قصد تحصیل به کانادا مهاجرت کنید. بورس های تحصیلی، محیط های پژوهشی، سطح علمی بالای دانشگاه های این کشور در کنار سیستم آموزشی قوی آن سبب شده است تا کانادا به یک قطب مهاجرت برای دانشجویان بدل شود. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا تحصیلی کانادا عبارت هستند از:

  • اوراق شناسایی نظیر ترجمه رسمی تمامی صفحات شناسنامه و اصل گذرنامه های جدید و قدیم متقاضی
  • دو قطعه عکس رنگی جدید با پس زمینه روشن
  • فیش واریزی تحصیل
  • نامه از بانک کانادا در صورتی که پولتان را به کشور کانادا فرستاده اید
  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
  • نامه تمکن مالی (برای این نامه می توانید پرینت گردش حساب ۵ ماه اخیر و پرینت موجودی حساب یک روزه متقاضی اصلی و یا فردی که او را حمایت می کند را ارائه نمایید) + مبلغ مبدل به دلار کانادا
  • نامه ی مالی فرد حمایت کننده ( می تواند شخصی باشد ویا موسسه)

مدارک ویزای کاری کانادا

سالانه حدود ۲۰۰هزار نیروی متخصص موفق به دریافت ویزا کاری کشور کانادا می شوند. شهروندان كانادا و دارندگان اقامت دائم این کشور مي توانند در كانادا كار كنند. سایر افراد براي كار در كانادا نیاز به مجوز كار از اداره مهاجرت كانادا خواهند داشت. به دلیل شرایط اقتصادی خوب افراد زیادی تمایل به دریافت ویزا کاری کانادا را دارند. مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کاری کانادا عبارت هستند از:

اوراق شناسایی نظیر ترجمه تمامی صفحات شناسنامه و گذرنامه معتبر(گذرنامه باید دارای یک صفحه ی کاملا خالی غیر از صفحه آخر داشته باشد.)

  •  دو قطعه عکس پاسپورتی
  • درخواست فرم مجوز کار
  • فرم اطلاعات خانواده (IMM 5645)
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و مدنی
  • گواهی سلامت
  • تاییدیه از طرف اداره منابع انسانی (LMO) که از سوی اداره کار و توسعه اجتماعی (ESDC) کانادا صادر می شود.
  • ارائه پیشنهاد شغلی شما از سوی کارفرما که عنوان شغلی، حقوق دریافتی و شرایط کاری شما را شرح دهد.
  • اثبات صلاحیت کار در کانادا (شما باید تمام مدارک مورد نیاز شغلی خود را با توجه به وظایف شغلی خود ارائه دهید، از قبیل : کپی مدارک تحصیلی مربوطه و مدارک حرفه ای و شغلی)
  • اثبات صلاحیت مالی برای مدت اقامتتان در کشور کانادا

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا و شینگن با کارشناسان ما تماس بگیرید

چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم

چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم

کشور کانادا در میان کشور های آمریکای شمالی یکی از پرطرفدار ترین مکان ها برای مهاجرت و سفر می باشد، که برای سفر به این کشور نیاز به گرفتن ویزای کانادا و قبل آن وقت سفارت کانادا داریم. برای خیلی از متقاضیان این سوال وجود خواهد داشت که چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم ؟ طبیعت کم یاب و آب و هوای سرد آن، خصوصا در فصل تابستان، می تواند گزینه ی مناسبی برای سفر باشد. گرچه آب و هوای سرد طرفداران خاص خود را دارد، با توجه به امکانات رفاهی و کیفیت زندگی می توان از آب و هوای قطبی آن چشم پوشی کرد. این کشور با منابع عظیم، فضای گسترده و تراکم جمعیتی پایینش نیروی کاری و تحصیلی زیادی را به خود جذب کرده. کانادا با ۱٫۷ تریلیون دلار تولید ناخالص داخلی یازدهمین اقتصاد بزرگ جهان است و صنایع خودروسازی، شیمیایی و نفت بسیار قوی دارد.

این کشور دانشگاه های معتبر متعددی دارد و به یکی از قطب های آموزشی محبوب دانشجویان تبدیل شده است. منابع طبیعی و فضای کار عظیم، این کشور را به محل محبوبی برای آغاز کسب و کار و اشتغال تبدیل کرده است. یکی دیگر از نکات مثبت این کشور برای مهاجران و مسافران زبان رسمی این کشور است که انگلیسی می باشد که غالب مردم با آن آشنایی دارند. در صورتی که شما هم قصد سفر به این کشور را دارید توصیه می کنیم که در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم

چگونه باید از سفارت کانادا وقت بگیریم ؟

اگر می خواهید بدانید که چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم ،نخستین گام برای دریافت ویزای کانادا، دریافت وقت از سفارت این کشور است. البته این وقت برای مصاحبه نیست بلکه برای انگشت نگاری و ارائه ی مدارک می باشد. در نتیجه هر چه مدارکتان کامل تر باشد، بیشتر احتمال دریافت ویزا را دارید. از آن جا که این کشور در ایران سفارت ندارد، برای دریافت ویزا باید از کارگذاری امور کنسولی کانادا با نام وک (VAC) وقت دریافت کنید. برای مردم ایران این کارگذاری ها در سه شهر استانبول، آنکارا و ابوظبی واقع اند. برای دریافت وقت از این مراکز می توان به دو روش اینترنتی و حضوری اقدام کرد:

 

دریافت وقت اینترنتی :

برای دریافت وقت اینترنتی نخست باید به وب سایت سفارت کانادا مراجعه کرده و حساب کاربری بسازید. سپس وارد بخش رزرو وقت سفارت شوید و اسکن مدارک لازم را بارگذاری کنید. پس از آن باید فرم درخواست ویزا را پر نموده و پرداخت هزینه ویزا و انگشت نگاری را انجام دهید. در این مرحله افراد بالای ۸۰ سال و زیر ۱۴ سال نیاز به پرداخت هزینه انگشت نگاری ندارند. این پرداخت باید از طریق کارت های اعتباری بین المللی انجام شود. پس از انجام این مراحل یک ماه فرصت دارید تا با مراجعه ی حضوری به یکی از کارگذاری های نام برده اقدام به انگشت نگاری کنید.

در این مرحله مرکز یک کد به شما خواهد داد که ادامه مراحل دریافت ویزا از طریق این کد صورت خواهد گرفت. تایید یا رد شدن درخواست ویزا بعدا از طریق ایمیل به شما اعلام خواهد شد. به یاد داشته باشید که اگر در مدت یک ماه بعد از تکمیل فرم به مراکز کارگذاری مراجعه نکنید، درخواست باطل شده و هزینه پرداخت شده قابل استرداد نمی باشد.

 

دریافت وقت حضوری:

چگونه از سفارت کانادا وقت بگیریم که به صورت حضوری برویم ؟ برای دریافت حضوری، پس از مراجعه به یکی از مراکز کارگذاری، باید مدارک لازم را به مسئول مربوطه تحویل داده و فرم درخواست ویزا را تکمیل کنید. پس از تکمیل این مرحله باید هزینه صدور ویزا و انگشت نگاری را از طریق بانک پرداخت نمایید. در اینجا هم مثل تعیین وقت اینترنتی افراد بالای ۸۰ یا زیر ۱۴ سال نیاز به پرداخت هزینه انگشت نگاری ندارند. پس از دریافت کد باید به کشور بازگشته و حدود یک تا سه ماه منتظر بمانید تا نتیجه از طریق ایمیل به شما منتقل گردد.

روش آنلاین نسبت به روش حضوری مزیت هایی دارد. برای مثال اگر در روش آنلاین مدارک شما ناقص تا دارای خطا باشد، فرصت تصحیح مدارک به شما داده خواهد شد. این در حالی است که در روش حضوری این امکان برایتان فراهم نخواهد شد و در صورت وجود کوچک ترین خطا در خواست شما رد خواهد شد. به علاوه رسیدگی به درخواست های آنلاین با سرعت بیشتری صورت می گیرد و نتیجه زودتر به شما اعلام می گردد. با این حال تجربه نشان داده است که احتمال قبولی درخواست های حضوری بیشتر از درخواست های آنلاین می باشد.

لازم به ذکر است که در هر دو روش علاوه بر افراد بزرگتر از ۸۰ و کوچک تر از ۱۴ سال، مسافرانی که ویزای مهاجرتی دارند، کارمندان و افراد دولتی و دیپلمات ها و همچنین کسانی که اقامت کانادا را دارند نیاز به انگشت نگاری ندارند.

هزینه ی ثبت نام ویزا ۱۰۰ دلار و هزینه ی انگشت نگاری ۸۵ دلار می باشد.

 

مدارک لازم شامل :

  • مدارک شناسایی مانند پاسپورت با حداقل یک سال اعتبار، کپی تمام صفحات پاسپورت به علاوه ی پاسپورت های قدیمی
  • ترجمه مدارک دارایی مانند اسناد منگوله دار و غیر منگوله دار از جمله مبایعه نامه، اسناد پیش خرید، اسناد ملک، گواهی بانکی از حساب های سپرده، گردش حساب سه ماهه و …
  • فرم درخواست ویزا
  • مدارک دعوت کننده (در صورت وجود) مانند دعوت نامه (دعوت نامه باید شامل نام، تاریخ تولد، کپی کارت اقامت، سند ملکی، گواهی کاری، آدرس، شماره تلفن و امضا و تاریخ فرد دعوت کننده باشد. نسبت شما با فرد دعوت کننده نیز باید ذکر شود.)
  • فرم اطلاعات خانوادگی
  • ترجمه شناسنامه که باید توسط دارالترجمه ی رسمی ترجمه شده باشند و مورد تایید دادگستری قرار گیرند.
  • عکس ۳*۴ با زمینه روشن
  • رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  • ترجمه سند ازدواج
  • مدارک مالیاتی و بیمه

برای اینکه مدارکتان برای کارگذار سفارت کانادا متقاعد کننده باشد، مدارک باید گویای بازگشت شما به ایران در مدت زمان مقرر باشند. همچنین هرچه مدارک کامل تر باشند، امکان تایید شدن بیشتر است.

 

از میان مراکز وک (VAC) نام برده هر کدام نکات مثبت و منفی دارند که هر شخص با توجه به شرایط خود یکی از آن ها را بر می گزیند. برای مثال مرکز آنکارا از سایرین خلوت تر است اما از آن جایی که پرواز روزانه به این شهر از ایران وجود ندارد، فرد ناچار به اقامت دو یا سه روزه در این شهر می شود. این در حالی است که پرواز رفت و برگشت روزانه به استانبول وجود دارد. یکی دیگر از مزیت های سفارت آنکارا امتیاز پیکاپ ویزا می باشد. البته سفارت ابوظبی نیز امتیاز پیکاپ ویزا را دارا می باشد اما هزینه سفر به این شهر بیشتر از سایرین است.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا از استانبول و مشاوره اخذ ویزای کانادا و شینگن با ما تماس بگیرید